✩ GIVE AWAY #29 // + RABATKODE ✩

Facts om mig #3


1. Jeg hader når folk omtaler deres kæreste som enten deres mand eller kone, når de ikke er gift. 2. Jeg kan blive virkelig arrig når billister ikke blinker når de skal dreje, eller cyklister ikke markere hvis de skal dreje. 3. Jeg mistede min far uventet og tragisk i januar måned og det var desværre mig der fandt ham. 4. Jeg har været ryger, men stoppede 2 uger før jeg fyldte 18 år. 5. Jeg har aldrig plukket øjenbryn eller på anden måde rettet på dem. 6. Jeg har et virkelig godt forhold til min mor og hun betyder alt for mig. 7. Jeg er helt vild med Medina, Lukas Graham og One Direction. 8. Jeg hader at føntørre hår. Det er kedeligt og tager alt for lang tid. 9. Jeg har stort set altid hytteost, agurk, kyllingepølser, danskvand og cola zero i mit køleskab. 10. Jeg hader at snakke i telefon. I kan læse andre facts om mig her og her. Ligner vi hinanden på nogle punkter?

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

✩ GIVE AWAY #29 // + RABATKODE ✩