RANDOM FACTS

Facts om mig #3

9. april 2014

1. Jeg hader når folk omtaler deres kæreste som enten deres mand eller kone, når de ikke er gift. 2. Jeg kan blive virkelig arrig når billister ikke blinker når de skal dreje, eller cyklister ikke markere hvis de skal dreje. 3. Jeg mistede min far uventet og tragisk i januar måned og det var desværre mig der fandt ham. 4. Jeg har været ryger, men stoppede 2 uger før jeg fyldte 18 år. 5. Jeg har aldrig plukket øjenbryn eller på anden måde rettet på dem. 6. Jeg har et virkelig godt forhold til min mor og hun betyder alt for mig. 7. Jeg er helt vild med Medina, Lukas Graham og One Direction. 8. Jeg hader at føntørre hår. Det er kedeligt og tager alt for lang tid. 9. Jeg har stort set altid hytteost, agurk, kyllingepølser, danskvand og cola zero i mit køleskab. 10. Jeg hader at snakke i telefon. I kan læse andre facts om mig her og her. Ligner vi hinanden på nogle punkter?
 • Svar
  Simone Warncke
  9. april 2014 den

  Jeg HADER også når billister ikke blinker! Tager det dog ikke så tungt, når cyklister ikke markerer… nok fordi jeg er ret dårlig til det selv, ups. 😉 Derudover har jeg også en kærlighed til både Lukas Graham og One Direction og jeg finder også føntørring af mit hår ualmindeligt kedeligt, men jeg gør det nu alligevel. ;P

  • Svar
   Mia
   11. april 2014 den

   Fantastisk 😀

 • Svar
  krummes krummelurer
  9. april 2014 den

  Hader også det med både bilister og især cyklister.. Hader hytteost 😉 Og er heller ik så god i tlf. er bedre over mail osv.Christina

  • Svar
   Mia
   11. april 2014 den

   Hytteost skal du lære at kunne lide! 😉

 • Svar
  Stine
  9. april 2014 den

  Jaaaa vi ligner hinanden! 1, 2, 8 og 10 😀 <3

  • Svar
   Mia
   11. april 2014 den

   Ej hvor sjovt 😀 <3

 • Svar
  Mette
  9. april 2014 den

  Ja vi gør, men det ved du jo allerede :p <3

  • Svar
   Mia
   11. april 2014 den

   Kender dig ikke 😛

 • Svar
  Celina E
  10. april 2014 den

  Er helt enig i nr. 1 og det er desværre bare blevet den nye trend…. Knushvidbrunette.blogspot.dk

  • Svar
   Mia
   11. april 2014 den

   Ja… Nemlig!

 • Svar
  Malene Del Prado Olesen
  11. april 2014 den

  Har det på samme måde omkring punkt 1-2. Har også et tæt forhold til min mor ligesom i punkt 6. 😀 Love Malene ♥Justadelprado.blogspot.com

Skriv svar