EBAY KØB

EBAY KØB // MAKEUP BØRSTER

27. marts 2014

For nogle uger siden sad jeg og kiggede lidt rundt på nettet, efter blog indlæg med køb af øjenskygge børster fra eBay. Jeg ville gerne have et lille sæt til når jeg sidder for sjov og leger med forskellige øjenskygge looks. Jeg har jo både fået Naked 1 og 2 hjem og bo, så de skal jo altså udfordres en smule.

Nå, men jeg faldt så over en skønheds/modeblog, som jeg selvfølgelig, så fjollet som jeg er, glemte at notere, så nu kan jeg ikke huske hvad den hed. Hun havde ihvertfald købt et sæt med både børster til øjnene og ansigtet, som hun var rigtig begejstret for. Jeg opdagede så, at man også kunne købe et lille sæt med fire øjenskygge børster, og det måtte jeg simpelthen prøve. Jeg bestilte for halvanden uge siden, og jeg fik dem forleden. De ser flotte ud, er bløde, og jeg er spændt på at få dem prøvet. Jeg har lige givet dem en vask før jeg forsøger mig med dem. De kan købes lige her til en sølle sum af 26 kroner. De findes også i baby blå, lyserød, hvid, samt med guldskaft i stedet for sølv. (Hvis I ikke har handlet før på eBay, eller stadig er lidt usikre på det, så har jeg for længe siden lavet en rimelig detaljeret eBay guide, som I kan se lige her!) Har I prøvet øjenskygge børster fra eBay? Har I nogle fra eBay I vil anbefale?

 • Svar
  Kat B
  27. marts 2014 den

  Jeg tror, det har været Amanda fra http://madeindk.dk – hun skrev i hvert fald et indlæg om dem for nogle uger siden, og det var dér jeg fik linket til mine!Jeg brugte mine i morges og de er virkelig lækre. Det er ret god kvalitet i forhold til, hvor billige de er – og kun én børste fællede ét eneste hår! Så det er rigtig lækkert! Glæder mig til at høre, hvad du synes om dem – del endelig nogle looks!Kat B | Katience

  • Svar
   Mia
   27. marts 2014 den

   JA – Hvor er du god 😀 Det var nemlig derfra, tak for hjælpen :-)Glæder mig rigtig meget til at prøve dem nu hvor du også siger de er gode!

 • Svar
  Caroline Biehl
  27. marts 2014 den

  Jeg er lidt bange for at købe dem fra E-bay, da jeg er bange for der er noget de ikke fortæller om dem… Men jeg håber virkelig at det virker for dig :)Kig gerne forbi – http://perspectivedfw.blogspot.dk

  • Svar
   Mia
   27. marts 2014 den

   Jeg ville hellere ikke købe dem, hvis ikke det var fordi jeg havde set en god anbefaling af dem 🙂 Er egentlig rimelig sart på det punkt. Men to gode anbefalinger gjorde at de skulle afprøves. Knus!

 • Svar
  Sara
  27. marts 2014 den

  Jeg er vild med, at der er så meget med Ebay på din blog. Jeg ejer ikke selv nogle børster fra ebay, fordi jeg er usikker på deres kvalitet. Hvis jeg køber smykker, der er i for dårlig kvalitet i forhold til min standard, kan mine små søskende få dem, men jeg kan ikke nænne at smide børster væk, der er i for dårlig kvalitet. Vil derfor se meget frem til dette review af disse børster!http://industrialbarbie.blogspot.com/

  • Svar
   Mia
   7. april 2014 den

   Jeg er glad for du kan lide mine eBay indlæg 🙂 Nemlig – hvis de ikke er pengene værd, gør det ikke så meget! Knus

 • Svar
  Tina
  27. marts 2014 den

  Godaften søde.Kan se du har været inde på min datter blog: http://www.mariahoffbeck.blogspot.com og ligge en sød kommentar til hendes lækre gulerods cupcake med skøn pynt:-) Tak for det!Du har da en dejlig blog her og har en del med negle, som min datter også gør lidt i.Vedr. dine børster til makeup, så har jeg nogle gode fra Tyskland, købt dernede, de er gode til det med makeup.Har desværre ingen kendskab til børster via Ebay, men jeg køber dem hellere lidt dyre end for billige, da de billige ofte taber hår og det er meget træls.God aften og nyd den og tak for kigget på din blog.Tina

  • Svar
   Mia
   7. april 2014 den

   Tak for din søde kommentar, mor Tina! Knus

 • Svar
  Louise Friis
  27. marts 2014 den

  Jeg har prøvet med en concealer pensel, den er nu min ynglings og gav kun 16 kroner for den! Til den pris kan jeg godt leve med hvis den ikke er fantastisk! 😀

  • Svar
   Mia
   7. april 2014 den

   Ja – billig er ikke altid lig med skidt 😉 hehe

 • Svar
  Mette
  28. marts 2014 den

  Har aldrig prøvet børster fra eBay, men jeg vil gerne have et review på Wet’n’Wild hvis du en dag har tid/overskud til det :DKnus <3

  • Svar
   Mia
   7. april 2014 den

   Det skal jeg gøre <3

 • Svar
  Anonymous
  28. marts 2014 den

  hvilken af børsterne er en blending børste? 🙂

  • Svar
   Mia
   7. april 2014 den

   Der stod ikke hvad de forskellige var til, og jeg er stadig ny indenfor makeup børster. Men den sidste bruger jeg til at blende 🙂

 • Svar
  Frederikke S
  29. marts 2014 den

  De ser lækre ud! Har aldrig købt makeup-børster fra Ebay, men ville da ikke være bleg for at prøve det ;)Skønt indlæg – tror de børster skal med mig hjem!knusbehindtheattitude.blogspot.dk

  • Svar
   Mia
   7. april 2014 den

   Det lyder godt 🙂 Lad mig endelig vide hvis du bestiller dem!

 • Svar
  Sanne
  29. marts 2014 den

  Det ser ud til at være nogle rigtig lækre børster – har aldrig selv prøvet at købe dem over ebay 🙂 God weekend!www.kunsanne.blogspot.dk

  • Svar
   Mia
   7. april 2014 den

   Jeg vil ihvertfald vende tilbage med review af dem 🙂

 • Svar
  Kathrine Johansen
  30. marts 2014 den

  mangler nogle lækre makeup børster, måske jeg skulle klikke sådan et par hjem! Knushttp://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • Svar
   Mia
   7. april 2014 den

   Ja – De er jo hellere ikke så dyre 🙂

 • Svar
  GENDA
  11. april 2014 den

  Jeg vil gerne lige byde ind på det med børster også. I vore butik har vi haft mange forskellige, men de bedste tilbagemeldinger fra kunderne kommer altså på penslerne af ægte hår. Både pulver og creme “hænger” bedre fast imellem hårene, de er blødere og holder facon.mvhGENDA

Skriv svar