GIVE AWAY #28 // FORKÆLELSE ♥

Urban Decay | Naked 1 Swatches

Urban Decay Naked 1 Swatches
Urban Decay Naked 1 SwatchesSwatches:

Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked, Smog, Darkhorse, Toasted, Hustle, Creep, Gunmetal

Her er farverne fra Urban Decay’s Naked 1 palette. Det er nogle virkelig lækre, pigmenteret farver. De føles bløde og cremet at arbejde med, hvilket blot gør det hele nemmere, så de ikke drysser ud over det hele. De her swatches er lavet med en øjenskygge primer under. Som jeg har skrevet før bruger jeg kun primers under, da jeg generelt synes det er svært at arbejde med øjenskygge uden primer under. Jeg er rigtig tilfreds med denne palette og det er virkelig et stort plus at der hører en øjenskygge primer potion med. Børsten er også udemærket. Jeg bruger den til at lægge en base, samt hvis jeg skal lægge skygge ude i øjenkrogen.

Jeg laver en af de kommende dage et indlæg med sammenligning af Naked 1 og 2, da det var ønsket i mit forrige indlæg jeg skrev lige herHvad synes I om paletten og farverne? Har I selv en Naked palette, eller måske ønsker jer en? 

Husk og deltag i min Stine A konkurrence lige her og min goodiebag konkurrence lige her ?

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #28 // FORKÆLELSE ♥