MAKEUP & BØRSTER

Urban Decay | Naked 1 Swatches

Urban Decay Naked 1 Swatches
Urban Decay Naked 1 Swatches
Swatches:

Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked, Smog, Darkhorse, Toasted, Hustle, Creep, Gunmetal

Her er farverne fra Urban Decay’s Naked 1 palette. Det er nogle virkelig lækre, pigmenteret farver. De føles bløde og cremet at arbejde med, hvilket blot gør det hele nemmere, så de ikke drysser ud over det hele. De her swatches er lavet med en øjenskygge primer under. Som jeg har skrevet før bruger jeg kun primers under, da jeg generelt synes det er svært at arbejde med øjenskygge uden primer under. Jeg er rigtig tilfreds med denne palette og det er virkelig et stort plus at der hører en øjenskygge primer potion med. Børsten er også udemærket. Jeg bruger den til at lægge en base, samt hvis jeg skal lægge skygge ude i øjenkrogen.

Jeg laver en af de kommende dage et indlæg med sammenligning af Naked 1 og 2, da det var ønsket i mit forrige indlæg jeg skrev lige herHvad synes I om paletten og farverne? Har I selv en Naked palette, eller måske ønsker jer en? 

Husk og deltag i min Stine A konkurrence lige her og min goodiebag konkurrence lige her 

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  Camilla Duus
  12. marts 2014 den

  Waauw nogle smukke nuancer! Jeg er specielt vild med ‘virgin’ :)http://mylifeintheshadow.wordpress.com/

 • Svar
  All over the place
  12. marts 2014 den

  Jeg har ikke nogen af dem men kunne godt engang tænke mig at anskaffe 2’eren. Den tror jeg vil passe bedst til mit behov. Men de er jo super lækre alle 3.

 • Svar
  Frederikke S
  13. marts 2014 den

  Ej men.. Simpelthen så smukke farver!knusbehindtheattitude.blogspot.dk

 • Svar
  Sara
  13. marts 2014 den

  Jeg kunne super godt tænke mig dem. Farverne ser rigtig gode ud, men jeg syntes at der er for mange med glimmer. Føles de meget glittrende, når de kommer på?http://industrialbarbie.blogspot.dk/

 • Svar
  Mette
  28. marts 2014 den

  Ej hvor ser de bare 100 gange lækre på din arm, end i paletten, og det siger ikke så lidt! Knuswww.mettesuniverse.blogspot.dk

 • Skriv kommentar