GIVE AWAY #27 // STINE A SMYKKER

Urban Decay | Naked 1 palette

Urban Decay Naked 1 palette
Urban Decay Naked 1 palette
Urban Decay Naked 1 palette
 

For noget tid siden viste jeg jer Naked 2 paletten fra Urban Decay. En smuk palette med en masse smukke farver i. Dog havde jeg også ønsket mig Naked 1, og den har jeg så endelig fået sparet op til og fået købt. Mange vil mene de to paletter er stort set ens, men for mig er de så forskellige at det giver god mening at have begge. 

Før jeg overhovedet ejede en Naked palette synes jeg prisen for paletterne var rimelig dyr. Men det er jo ikke værre end at man i stedet for lige at købe små irelevante ting i hverdagen, kan smide 28-29 kroner til side over 12 gange – Bum, så har du råd til en palette. Så lyder det ikke så slemt igen, vel? Paletten kan købes lige her til cirka 333,- kroner. Dog er den udsolgt igen, igen, igen.

Men jeg vil meget gerne vende tilbage med swatches af paletten, så I kan se farverne. Og derud over havde jeg tænkt på om det kunne have interesse hvis jeg lavede sammenligning af Naked 1 og 2 i et indlæg? Så man kan se forskellene, samt hvad jeg måske synes er positivt og negativt stillet op med hinanden. Hvad synes I om min idé med en sammenligning af paletterne? Ejer I selv en Naked palette? 

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #27 // STINE A SMYKKER