EBAY TIPS #13 // UNDER 50 KRONER

GIVE AWAY #27 // STINE A SMYKKER

?

Jeg tror mange af jer kender til Stine A. Hun er selvlært smykkedesigner og har levet af at lave smykker de sidste 10 år. Hun laver de fineste smykker i forskellige størrelser og former, i sterling sølv, forgyldt samt rhodineret. Jeg synes nemt der er noget at finde for enhver smag, hvilket jo kun er super fedt. Stine A showroomet hører til i Lyngby, hvor man kan kigge forbi og se det flotte udvalg. Jeg har allerede aftalt med en veninde, at vi må forbi og kigge snarest muligt. Ellers kan I se mere om både webshop, smykke events, forhandlere og meget andet inde på hjemmesiden. Derud over kan Stine A både følges på Facebook og Instagram under @stineajewelry

Jeg har været så heldig, at få lov til at lave en konkurrence for jer, hvor én heldig vinder kan vinde det ovenstående som ses på billederne; 1 x 3 petit leaves earring, 1 x petit rivet earring, 1 x earcuff petit. Alle i forgyldt sterling sølv til en samlet værdi á 795,- kroner. 


REGLER:

1.) Synes-godt-om min facebook side Mia – Blog og til det tilhørende opslag på facebook siden skal du skrive “jeg deltager” ?
2.) Skriv en kommentar herinde på bloggen hvor du fortæller hvilket smykke du sidst fik eller købte ?

* Optjen ekstra lod: Hvis du vil have mulighed for at optjene et ekstra lod i konkurrencen, kan du følge mig Bloglovin. Husk at skriv i kommentaren om du deltager med ekstra lod. 

Regel 1 og 2 skal udføres, ellers gælder deltagelse ikke!
Konkurrencen slutter den 25 marts kl. 20:00
Deltagelse gælder kun for bosatte i Danmark

God fornøjelse! ?


Konkurrencen er sponsoreret på den måde, at jeg har fået lovet at udlove smykker til en heldig vinder.

99 kommentarer

 • Min søde mand havde købt en skøn ByBiehl ring til mig i fødselsdagsgave i december og jeg elsker den<3Jeg følger dig både på FB og Bloglovin.Super give away:o)Diana Kristensendianak@stofanet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker Stine A’s smykker. Har smukke øreringe fra Stine ASidst jeg fik et smykke, var da jeg i december 2013 blev opereret for cancer. Et par øreringe fra min datter. Dem er jeg mega glade for. Håber heldet er med mig her. Jeg følger bloggen via bloglivin, facebook og Stine A selvfølgelig. Rigtig god forårssøndagFra Birthe R. Nygaard // birthe.gug@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager med et ekstra lod :-)Mit sidste smykkekøb var en ring fra Pilgrim!sannenoerbjerg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sidste smykke jeg fik er mit armbånd, som jeg skal have på til min konfirmation. Jeg deltager med et ekstra lod.Marielerche@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det sidste smykke jeg købte var en halskæde der bestod af 4 kæder i forskellige længder!Følger på bloglovin også. Camilla Sørensen camillabach@live.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa :)Jeg deltager med ekstra lod. Sidste smykke jeg købte var en lang halskæde med et sølv kort til 30 kr i matas. Vildt flot og har gået med det kontant ligge siden :)Hilsen Maria mariachris@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min sidste smykke, var et par sort/guld marguerit øreringe fra mine søstre i julegave. Jeg fik det damme par af mine svigerforældre i fødselsdagsgave i august, sidste år, men mistede den ene – og havde så fortalt min søster hvor ked af set jeg var over det! :’)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager + med ekstra lod. Jeg fik nogle små finw øreringe af mine forældre i adventsgavve.. Det er trekantede øreringe med sten hele vejen rundt om i oxideret.:-) Camilla Mille Torp Milletorp@gmail.com/ har også konkurrence kørende på min blog: http://www.millelove.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har gjort det hele, og jeg vil meget gerne deltage med et ekstra lod :-)Mit sidste køb var en rabbit foot ring fra Jane Kønig, men jeg mangler de guld Stine A smykker, du viser, for jeg har kun 7-leaves til det ene øre ;)Knus!idamersholm@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine sidste smykker fik jeg i julegave af både min mand og mine børn <3Jeg fik af min mand en kugle til mit pandora armbånd med syntetiske diamanter i rosa, og af mine børn fik jeg 2 led også til mit armbånd, det var en heks (ved ikke om det er en hentydning (; ) og en kat.Håber og krydser finger, for jeg har ingen sæt af smykker og skal snart til et større selvskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sidste smykke jeg fik var en meget smuk vintage ring med sort sten, som jeg fik af min mormor da jeg afsluttede sidste semester med et 12 tal 🙂 Krydser fingre for at disse skal være de næste smykker, der flytter ind hos mig :-)Jeg følger også på Bloglovin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger allerede alle stedet <3 Det sidste smykke jeg fik, var loveband ringen fra Stine A <3 nuriablum@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg følger dig på Bloglovin 🙂 (men med en anden mail end herinde :-O ) Det sidste smykke jeg købte, var en ring hvor der stod Love, Hope, Faith på. cathrinedk@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit seneste smykkekøb er den fineste ørering fra jane kønig! Og jeg deltager selvfølgelig med et ekstra lod, det er en virkelig lækker konkurrence!Dadaskatze@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit sidste smykke fik jeg da jeg fødte min dreng i Januar <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sidste smykke jeg fik, var en rigtig fed halskæde af min kærlige datter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidste smykke jeg fik var en halskæde fra Pilgrim :-)therese_skov@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige købt en hel masse øreringe på Ebay!Knus Maria // mariaelmelund@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er også med på bloglovin. Sidste smykke var en ring fra Izabel Camille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager hermed med ekstra lod:)MIn seneste smykkeindkøb var et par simple led fingerringe i sølv. Jeg elsker dem.God søndagMVh Eva // eva_vejlstrup@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Skønne smykker. Min dejlige kone er vild med Stine A og din blog. – Det sidste smykke jeg købte var faktisk en guldmønt til et armbånd. Hun ønskede sig et lidt dyrere armbånd, og ønskede derfor guldmønter, som er en form guldsmedens gavekort. De fås med forskellige beløb. Faktisk en smart måde at gøre det på. Og hun fik mønter nok, så hun kunne købe sit fine armbånd. 🙂 Ville elske at overraske hende med de smukke smykker fra Stine A, som vil glæde og klædeForårshilsner Michaelinfo@mipex.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin konkurrence – er selv tosset med Stine A smykkerne <3 Det sidste smykke jeg fik mig, er en speciallavet ring fra NOA..Jeg følger dig på BlogLovin’, så jeg deltager med et ekstra lod. (og følger på facebook og har kommenteret med “jeg deltager” 🙂 ) KH 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sidste smykke jeg fik var øreringe fra scherning Følger dig på bloglovinbriananette@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det sidste smykke var et par øreringemarianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager med ekstra lod :)Sidst jeg fik smykker var i november, hvor jeg fik en lækker halskæde fra min mand som 2 års bryllupsgave :)MvhMonicavolcanokitten@outlook.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik nogle øreringe 🙂 – Deltager med et extra lodcharlottehansen83@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik nogle øreringe :-)charlottehansen83@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deltager gerne :-DHexia3@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit sidste smykke, vandt jeg i en giveaway :)Emmaseenandbeen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih elsker Stine A smykker! Jeg fik sidst en forgyldt Stine A Feather ring i julegave og har fødselsdag d. 17. marts så håber jeg får flere fine smykker 😍Følger også på Bloglovin.Mette Jakobsen // metjakobsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager 😍 og følger på Bloglovin. Jeg fik sidst en Stine A forgyldt Feather ring og jeg elsker den! Jeg har fødselsdag den 17. marts så håber at få flere skønne smykker fra Stine A 😍Mette Jakobsen // metjakobsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager meget gerne! 😀 med et ekstra lod også.De sidste smykker jeg fik var et sæt øreringe og et par armbånd af min mor <3.- Pernille I 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt klart med :)) Købte i mandags et par nye sølv øreringe i en Aveny-butik :)Og følger dig på BL også.Louise Janner // Louise1990louise@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager med to lodder ♥Købte sidst fingerringe i H&M til 10 kr. pr stk. Super fine, men nu er de væk – øv/Heidi Christensenheidi1608@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh en lækker konkurence altså!Det sidste smykke jeg fik var Et par perle øreringe fra plaza, jeg fik af min mor. <3Deltager med alle lodder.//Lineline_1995@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Fine smykker :)Det sidste smykke jeg fik var et læderarmbånd med messinglås.lene_mondrup@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker giveaway. Har liked og blogloved – ekstra lod;).Seneste smykke var den lækre halsring min kæreste gav mig, og som har siddet om min hals lige siden.. <3Mia CA/ aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige giveaway! :DMine sidste par smykker, har jeg selv lavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Skøn blog – skøn konkurrence :-)Det sidste smykke jeg fik, var et sæt med øreringe og matchende halskæde fra min kæreste.Deltager med et ekstra lod :-)Mvh Mia Fmia.henriette75@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik et par øreringe med blå dråbeformet plastikperler, som min niece på 3 år selv havde valgt til mig :)Jeg deltager med ekstra lod!! :)Mvh.Birna Lambaabirrnalambaa@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager og også med ekstra lod 🙂 Mia Ekholm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhhhh, jeg kan næsten ikke huske hvad det sidste smykke jeg købte/fik var. Det er så sjældent at jeg får købt noget. Men jeg tror at det sidste smykke jeg kunne sætte til min samling, var en flot SKAGEN-ring som jeg fik i fødselsdagsgave sidste år 🙂 Deltager med et ekstra lod 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager og følger selvfølgelig også på Bloglovin :-)Det sidste smykke jeg købte er et initial vedhæng fra Jane Kønig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit sidste smykke var en halskæde med et hjerte i jeg fik af min mor.Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sidste smykke jeg købte var et bredt læderarmbånd med nitter 🙂 Jeg deltager med et ekstra lod, og glæder mig til at følge med herinde 🙂 Mvh. Jeannejeanneart@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg følger dig på bloglovin og deltager med et ekstra lod.Mit sidste smykkekøb er et armbånd fra det franske maerke Agatha.kristina742003@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så smukke! Deltager med ekstra lod…Mit seneste smykkekøb var et sølvarmbånd til en lille ny baby 😉 Dorte Slouborg dortes918@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Mia,Mit sidste smykke var nogle ørenringe, som jeg er glad for…På grund af Demens, light (smiler) kan jeg ikke off hand huske designer..♥Deltager/følger på alle fronter…Kh Linda M Pedersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Ullehus

  Super lækkert :)Det sidste smykke jeg har fået er et Story læderarmbånd fra min kæreste. Jeg havde et lignende som blev stjålet da vi havde indbrud, og så købte han et nyt til mig :)Jeg deltager med et ekstra lod via bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mia. Jeg følger dig også på Blogo så er med på det XTRA lod. Det sidste smykke jeg fik var Valentines dag fra min mand og datter, købt i Piilgrim. Det er en Oxyderet grå blank poleret ring. Vi blev gift den 08-08-08 og har længe ønsket mig en ring formet som et 8 tal. Det fik jeg så i år, den har ik været vild dyr men for mig betyder den SÅ meget. ❤️ Vi har ik haft mange penge at gøre godt med de sidste 5 år hvor vi har været gift så det at kunne glæde hinanden med en lille ting uden at vi idag skal vende HVER en krone, er virkelig en stor lettelse. Ønsker dig en dejlig dag😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg købte et par rigtig fine øreringe :DFølger dig på blogen :DTrine Rasmussen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow flotte smykker:-)Jeg deltager med alle bud og alle trin:-)Sidst jeg købte smykker er for år tilbage hos Glitter!Så det ville da være lækkert at vinde det smukke sæt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidst jeg fik/købte noget var en halskæde i H&M, elsker den virkelig altså! Deltager med alle lodder som man kan deltage med!Kathrine Johansenlillekathriine@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Sikken nogle flotte smykker,deltager med 1 ekstra lod,sidste jeg fik nye smykker var en lykke engel fra pandora.piastulle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager, med alle lod <3 Det sidste smykke/smykker jeg købte. Var nogle øreringe fra h&m som er rigtig søde. Hvor er 4 forskelige i en pakke- Håber sådan jeg vinder + Jeg har jo også en giveaway igang :)// Cecilie Laura Olsencilllerol@gmail.com – Eller over facebook <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg købte faktisk to her den anden dag på nette. de skulle helst komme med posten i dag.. glæder mig:) deltager med 2 lodder:) mariesvostrup@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager, og med et ekstra lod da jeg følger dig via Bloglovin’ 🙂 Det sidste smykke jeg købte var to halskæder fra Asos. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fik en ring i gave for tre år siden, formede som hjerte med små sten i❤. Rigtig smuk og noget man aldrig glemmer, da det er det første og eneste smykke jeg faktisk har fået som gave☺❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sidste smykke jeg købte, var vidst min ‘Hunger Games’ halskæde, som jeg er virkelig glad for :)Deltager med ekstra lod..lkklysner@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager.Mit sidste smykke fik jeg af min kæreste. Han har købt 18k guld halskæde med en ægte diamant i, og den kommer fra Dubai af og er rigtig glad for den.nanna.skou.p@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mine sidste smykker, var jeg så heldig at få i julegave, det var to fantastiske ringe af Pernille Corydon 🙂 Er dog også sindssygt forelsket i Stine A smykker <3 Krydser fingre….Mvh Therese (theresewarpej@yahoo.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager :)Det sidste smykke jeg købte må have været et armbånd i imiteret læder, der snoes om håndleddet med et glinsende sølv hjerte som vedhæng.Jeg følger også på Bloglovin’, det må give 2 lodder :)Krydser alt hvad der kan krydses! :D// randomdanishcitizen.blogspot.dk- majahartvig@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg deltager, med ekstra lod også <3 det sidste smykke jeg fik var et par guld dangling circle earrings fra stina a <3 – mia poulsenangelishish@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super lækker præmie elsker de smykker Hilsen Hanne KjærgårdHannekp@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager meget gerne og følger dig på bloglovin, så deltaget med et ekstra lod. mit sidste smykke var et ur til mit Story Armbånd. Kh Mette Lynghøjen, kmlynghoejen@os.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre smykker. Sidst jeg fik smykker var faktisk da jeg vandt en give away med : Stine A smykker <3 Jeg har aldrig rigtig råd til at købe noget, og får heller ikke bare lige nogle smykker 😀 Jule og fødselsdagsgaver – ja, der er jo mange ting at ønske sig 😉 Jeg håber dog, at jeg stadig kan komme i betragtning til denne, selvom jeg har vundet før 😀 (Dog ikke hos dig – endnu 😉 ) Følger alle steder <3 Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deltager med ekstra lod :)Det sidste smykke jeg fik er min vielsesring, fik den 7.september 2013 og har boet på min finger lige siden :)marialundpedersen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en lækker giveawayi Julegave fik jeg et par Story øreringe af min mand Gitte Meier NielsenLumber_love78@yahoo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit sidste smykke var en ring i julegave af min søster <3Deltager med ekstra lodNannatvchristensen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sidste smykke jeg fik, var til min fødselsdag 2013, hvor jeg blev 24 år. Min kæreste og jeg giver ikke hinanden hverken fødselsdags gave eller julegave, men han overraskede mig totalt og havde både købt blomster, en hjerte halskæde med en lille diamant og en sølvring med en sten kaldt okseøje. Jeg blev bare så glad :’) nille_ribe@hotmail.com http://www.nilleslilleverden.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deltager med et ekstra lod :Dvirkelig lækker konkurrence!// http://www.fashionbysterup.dkstephaniemoossterup@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mit sidste smykke er et Story læderarmbånd… fik det i gave og er helt forelsket i det :)Kærligst Maria Suzette Vergmannmaria.vavle@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja lyn hansen

  Deltager med et ekstra lod. Det sidste smykke jeg fik, var til jul. Det bat nogle små smukke fugleskelletter i sølv. Freja_1994@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager med 2 lodder :)Det sidste smykke jeg fik, var et par øreringe på Valentines dag af min dejlige mand <3Piapiarotbl@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine A betager. Har besøgt hendes showroom, som næsten sender en på halen af henrykkelse over hendes fantastiske smykkedesign. 🙂 Mit sidste smykke købte jeg i sidste måned, da jeg i min sveden over bøgerne og et godt resultat i mit forløb, som jeg lige om snart afslutter, trængte til forkælelse Et par skønne øreringe fra Elisabeth Müller (sølv krummelurer m. jadegrønne perler) – Jeg følger allerede din skønne blog, og deltager med et ekstra lod. // Qnuuzz Tinatina@mipex.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sidste smykke jeg fik var en meget fin ring fra aeon som jo bruger sten udfra hvad, der passer til een – jeg fik en ring som symboliserede vores familie – min mand og vores to unger – er så glad for den – meget personlig og smuk smuk ring.!! Rikke.baes@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg deltager :)Gisp, sidste smykke, må være den erstatning ørering, jeg købte til jul, for den tabte, ene, af mine yndlingsøreringe :)K.Gitte M Zakariasengittezakariasen@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg deltager :)Sidste smykke. gisp. Det er et pænt stykke tid siden, og var en ekstra ørering, da jeg tabte, den ene af mine yndlings :)k.Gitte M Zakariasengittezakariasen@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh ha, en lækker lækker præmie! :-DDen vil jeg gerne vinde da, og jeg har også fulgt dig på Bloglovin som “emilie L.” :)- Emilie Løvbjergaadumekl@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager meget gerne med 2 lodder 🙂 Sidst jeg fik et smykke var til jul, hvor jeg fik en mini diadem ring fra Jane Kønig af min kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sidste smykke jeg købte er faktisk 2 hårelastikker, hvorpå der sidder en “stor” kugle (på str med et blåbær) med rhinestones på. De er super flotte og giver et lille pift til en hestehale feks :-)Jeg deltager med et ekstra lod.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lis Vinter livv@mail.dkSidt jeg købte smykker var på Santorini, jeg købte et par fine ørering i Græsk mønster – dem er jeg mget glad f;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager med et ekstra lod 🙂 (hvis det gælder, når man allerede følger dig på bloglovin’?)Det sidste smykke jeg købte var sidste år på Roskilde festival – den fineste earcuff fra Månesten. Den vækker så gode minde nu og hyggelige stunder og skønne mennesker 🙂 Nastassja – nastassja_cramer@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deltager så meget her 😀 – Sidste smykke var et par flotte guld øreringe jeg fik af min kæreste, desværre var den ene “bukket” så de måtte sendes retur 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sidste smykke fik jeg i julegave – Et lille fint læderarmbånd med guldcharm. Jeg mener at det var fra Georg Jensen.m_hoej20(ad)yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deltager med ekstralod <3. Mit sidste smykke er en isbjørnenegl med ophæng lavet af kobber og barderne fra en hval– meget, meget smukt og håndlavet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ekstra lod til mig :)Sidst jeg fik et smykke…. det tror jeg faktisk var vielsesringen i 2011 – siden børnene er kommet til har jeg ikke brugt smykker så meget, da jeg lige kan forestille mig bønefingre og deres ihærdighed omkring et par øreringe…. AV AV.. men til sommer er de store nok til at lade være og så skal jeg igang igentrinsling@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smuk med smukt på! Jeg vil meget gerne deltage :)Mit sidste smykkekøb var et par øreringe fra Pernille Corydon. Dem havde jeg ønsket mig i lang tid, og så var jeg så heldig, at finde dem med lidt rabat. Dejligt :)Kh Rikkeriksen@orumnet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauoo endnu en lækker give away, du forkæler os <3Deltager med et extra lod for at følge dig på bloglovin <3Det sidste smykke jeg fik var min forlovelsesring <3 Karina Holse Schrøderkarina@hemmelig.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha mit sidste smykke var faktisk et halsebånd jeg købte idag…. I h&ms drengeafdelning… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha mit sidste smykke var faktisk et halsebånd jeg købte idag…. I h&ms drengeafdelning… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidstkøbte smykke er en håndlavet kæde med Alice i Eventyrland (lille kæde m. forskellige charmvedhæng, som repræsentere handlingen). Har også skrevet på bloggens facebookside.- Lineviploh@msn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager med et ekstra lod.Det sidste armbånd jeg fik, var sådan et knyttet armbånd. :DPs. lækker præmie ! :)www.camillajb.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Deltager 🙂 – Følger også på Bloglovin :)Åh det sidste smykke.. Tænke tænke… Jeg tror faktisk det var et par Rose øreringe (mistede forrige år min datter Rose, så måtte have dem da jeg så dem) :)mail: amiramarie@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååhhh en lækker præmie! Den vil jeg bare rigtig, rigtig gerne vinde ♡♡♡Mit seneste smykkekøb venter jeg faktisk på kommer hjem, det er nogle armbånd fra Dyrberg/Kern som jeg har ønsket mig så længe, og fandt dem på Trendsales til gode priser, dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg deltaer <3 Jane TvedeJane@team-tvede.eu

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIPS #13 // UNDER 50 KRONER