GOODIEBOX #17 - FEBRUAR

EBAY TIPS #13 // UNDER 50 KRONER

|| 1. Armbånds/ur display // Link her || 2. Smykketræ til ørestikker // Link her || 3. Sort clutch med lynlås // Link her || 4. iPhone 5 bling/girly cover  // Link her || 5. Unisex ure (forskellige farver) // Link her || 6. Retro sugerør (flere varianter/farver) // Link her || 

?

Temaet for dette indlæg med eBay tips, er at jeg har fundet ting til jer der alle koster under 50 kroner. Det er ikke indenfor en bestemt kategori, men godt og blandet. Der er lidt opbevaring til smykkerne, så de kan stå flot fremme, en clutch til de vigtigste ting når man er på farten, et fint og smukt cover til at peppe telefonen op, et flot men meget enkelt ur, og nogle mega fede, retro sugerør, som minder mig om de gammeldags, amerikanske diners man tit ser i film. I må meget gerne smide en kommentar med foreslag til tips, jeg kan lave til jer, hvis I har nogle ønsker. Hvad synes I om disse tips? Er der noget I er fristet til at klikke hjem? Måske I har noget af det i forvejen? 

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX #17 - FEBRUAR