EBAY TIPS #12 // HOME DECOR

GOODIEBOX #17 – FEBRUAR

? INDHOLD ?

Percy & Reed No Fuss Fabolousness Dry Conditioner – 150 ml koster 110 kroner
Plaisir Shower Cream Sensitive Skin – 220 ml koster 79,95 kroner
Jorgobé White Tea Balancing Cream – 50 ml koster 168 kroner
Jorgobé The Original Black Peel Off Mask – 100 ml 198 kroner
Teeez Trend Cosmetics Be Blushious – Full size koster 180,60 kroner
Eucerin Aquaporin Lotion Rich – 400 ml koster 104,96 kroner
Malaco Viva Lakrids – 130 gr koster 19,95 kroner

Februar måneds goodiebox hedder Beauty secrets by GOODIEBOX. Det handler i bund og grund om at have strålende hud og sundt hår. Dette kommer i forlængelse af den fashion week der lige har været i blandt København. Jeg er rigtig tilfreds med boksen, og synes der er nogle lækre ting at finde. Lakridserne mangler ikke, det er med vilje de ikke kom med på billedet. Jeg er rigtig spændt på den conditioner til håret, som angiveligt skulle gøre håret blødt og skinnende, samt reducere den skade som en hårbørste forårsager. Jorgobé kender jeg, samt Plaisir, Teeez og Eucerin. Lækker boks, lækre produkter! Hvis I ikke er medlem, men synes det ser spændende ud, kan I melde jer til inde på deres hjemmeside for blot 139,- inkl fragt hver måned. Tilmeld jer lige herModtager I goodiebox? Hvad synes I om denne måneds produkter? 

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIPS #12 // HOME DECOR