Urban Decay | Naked 2 Swatches

EBAY TIPS #12 // HOME DECOR

|| 1. Happy Lights 89 kroner // Link her || 2. Love Lysestage 66 kroner // Link her || 3. Mr. Pudebetræk 49 kroner // Link her || 4. Mrs. Pudebetræk 48 kroner // Link her || 5. Receipts Æske 110 kroner // Link her || 6. Uge Tavle 71 kroner // Link her || 

?


Jeg har fundet lidt eBay tips frem til jer, som er beregnet til boligen. Der er både en super flot lyskæde, som man kan hænge lige hvor fantasien tillader det. En sød love lysestage, som er beregnet til at man selv kan male den i den farve man ønsker. Hvis man vil peppe sofaen eller sengen op med lidt hygge puder kan man købe sig nogle mr. & mrs. pudebetræk, som er super fine og sjove. Glemmer du hvor du smider dine kvitteringer, og vil gerne holde styr på dine køb, kan man købe denne fine lille boks og smide dem i. Sidst kan man pryde køkkenet eller kontoret med en smart uge planlægger, så man altid har styr på hvad man skal og hvornår. Hvad synes I om disse eBay tips? Er der noget I fristes til at klikke hjem? 

16 kommentarer

 • Er helt vild med puderne. Sidder tit og kigger efter søde pudebetræk, da jeg er igang med en stor makeover af mit værelse. Dog ville de have været så meget sødere, hvis de havde været hvide! http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ej hvor fedt! 🙂 Glæder mig til at se din makeover, hvis du da viser den frem! Knus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih fine sager! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fede ting til boligen :)Knus Lineguldstjernen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har lyskæden i mit eget hjem, som jeg bare er så glad for 🙂 Den giver sådan et dejligt rum!//http://beautifulmagasin.blogspot.dkLyst til at kigge forbi, måske følges?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har for længst forelsket mig i lyskæden, dog har jeg udset mig en med lidt færre farver, sort/hvid/grå i stedet for, men er virkeligt vild med lysestagen også! :)// randomdanishcitizen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja den er også så fin, ville elske at have en, og der er jo heldigvis en masse forskellige farver derinde 😀 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det nogle fine ting du har fundet! :)www.mit-paradis.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dine eBay tips Mia ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaa jeg elsker dine ebay-tips indlæg 🙂 Hvad søger du på når du skal finde brugskunst?Nr 5 er godt nok noget dyr :-/ De har dem i Tiger til 10-20kr, fyldt med fede plastre (og selve dåsen er også fint pyntet på forskellige måder) Ellers er den hurtigt fixet med selvklæbende tapet/hyldepapir, neglelak osv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Jeg søger mest på home decor, og hvis jeg søger noget specifikt, søger jeg bare på selve ordet 🙂 Men det er lidt svært at finde ordenlige ting til tider, synes jeg. Ja, den er liiiidt dyr, men vidste ikke de havde det i tiger 😀 Så er det jo selvfølgelig en billigere løsning.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay | Naked 2 Swatches