EBAY TIPS #11 // GIRLY GOODIES

Urban Decay | Naked 2 Swatches

Urban Decay Naked 2 swatches
Urban Decay Naked 2 swatches

Der var ønske om swatches af Naked 2 paletten fra Urban Decay. Disse swatch jeg har lavet her, er med øjenskygge primer under. Til de af jer som ikke ved hvad det er, kan jeg fortælle at det er en creme man kommer på øjenlåget før man påføre øjenskygge, for at det kan holde længere og måske bedre. Mange døjer med at øjenskyggen sætter sig som en kage i ‘revnen’ i løbet af dagen, det er også så noget en primer tit kan gå ind hjælpe på. Jeg bruger lige for tiden en billig primer fra Essence, som fungere helt vildt godt for mig. Dog var der fire forskellige primer potions prøver med denne palette, men dem vælger jeg at gemme til lidt senere.

Som I kan se er øjenskyggerne virkelig smukke og pigmenteret. Jeg er mest vild med skygger der har enten glimmer eller satin-finish, hvilket langt de fleste af disse har, så det passer mig rigtig godt. Mine favoritter, so far, må være Half Baked, Snakebite, Pistol og YDK. Hvad synes I om farverne? Hvilke af skyggerne er jeres favoritter? 

10 kommentarer

 • Vil vildt gerne eje en af Naked paletterne! Du skrev på min blog og spurgte om vi skulle følges. Det kan vi sagtens. Jeg følger dig nu via google friend connect og bloglovin. Håber du gør det samme. ;-)http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig smukke farver! Vil virkelig gerne eje den palette!knusbehindtheattitude.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er rigtig flotte alle sammen! Ud af alle paletterne er 2’eren min yndlings – den har bare de HELT rigtige farver! Faktisk minder de her også rimelig meget om den palette fra Sleek, som jeg lige har skrevet om, den er bare (heldigvis!) noget billigere!Kat BKatience

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja jeg synes både 1’eren og 2’eren er smukke!! 🙂 Sleek er også smukke, de duer dog ikke til mig. Eller, har kun haft en palette, men den var ikke samarbejdsvillig med mig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farverne er virkelig smukke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Satina Rasmussen

  Half baked, chopper, Suspect og YDK er mine favoritter <3 Chopper er virkelig god til mine øjne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Jeg har leget med dem i dag, da jeg endelig havde lidt tid. Pistol er en vildt god skygge til mine øjne 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIPS #11 // GIRLY GOODIES