Urban Decay | Naked 2

EBAY TIPS #11 // GIRLY GOODIES

|| 1. Kleancolor nail polish (flere farver) 35 kroner // Link her || 2. Crossbody chain shoulderbag (flere farver) 60 kroner // Link her || 3. Midi/knuckle rings (sølv/guld) 9 kroner // Link her || 4. Ear wrap cuff 7 kroner // Link her || 5. Makeup brushes (12 stk) 77 kroner // Link her || 6. Makeup liquid cream sponges (forskellige farver) 9 kroner // Link her ||

?

 Jeg har fundet lidt girly stuff til os piger, fra eBay. Neglelak fra mærket Kleancolor har været efterspurgt, og endelig har jeg fundet en eBay sælger der ikke sælger dem i sæt, men enkeltvis. En smuk taske som jeg selv har overvejet at klikke hjem, da den er god til når man bare lige hurtigt skal ud, og ikke behøver mere end penge og telefon med. Led ringene har jeg allerede bestilt og venter dem derfor med posten, min veninde har dem også og de ser virkelig fine ud. Ear cuff øreringe ser smaddersødt ud og jeg kan bedst lide dem der er enkelte. Disse makeup børster har jeg hørt skulle være virkelig fine og gode på trods af den billige pris, og så er det et stort plus at de kommer i en beholder, så de har et fint sted at stå i. Til sidst er der nogen makeup svampe,som mest af alt ligner mikrofoner. De er super smarte, da jeg ved mange bedst kan lide at påføre flydende foundation med en svamp da resultatet ser mere naturligt ud når det er duppet på end når det fx er smurt på med en børste eller fingrene, og dermed tror jeg det er nemt at påføre når man har et ‘håndtag’ at påføre med.

Igen nogen billige fine ting, som bestemt er til at betale sig fra. Alle priserne er under de 80 kroner, så man risikere hverken moms gebyr eller told. Desuden er alle priserne inklusive fragt. Hvad synes I om disse eBay tips? Er I fristet til at købe noget af det? Har I noget af det i forvejen? 

8 kommentarer

 • Flot blog!!!!! Vi kunne måske følges :-)sofiealberte.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ringene er super fine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bliver lidt fristet til at bestille make-up børsterne hjem nu hvor du skriver, at de er gode i forhold til prisen. Jeg har nemlig før fået børster fra ebay eller amazon, som ærligt talt var lige til at smide ud. 😉 De andre ting er jeg også vild med. Tror muligvis ringene skal bestilles hjem. :-D♡ Simonesimonewarncke.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Jeg har ihvertfald hørt fra andre, som bruger meget makeup til daglig at det er helt fine børster ;-D Så go for it! Er glad for du blev inspireret <3 knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor skægt har lige købt en taske der æigner den på en prik! Bare fra new yorker i rosa og skulle selv have kigget efter ringe senere 😛 Dine indlæg er skønne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor skægt har lige købt en taske der æigner den på en prik! Bare fra new yorker i rosa og skulle selv have kigget efter ringe senere 😛 Dine indlæg er skønne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay | Naked 2