MAKEUP & BØRSTER

Urban Decay | Naked 2

16. februar 2014

Urban Decay’s Naked paletter er virkelig eftertragtede og bliver derfor også udsolgt lyn hurtigt, når de endelig lige er på lager igen for en kort bemærkning. Man skal ihvertfald være super hurtig på tasterne, hvis man skal nå at klikke en hjem. Jeg havde sparet op til at købe en af disse paletter, da jeg er begyndt at gå betydeligt mere med øjenskygge, og Naked paletterne kun har fået tårn høj ros lige meget hvor jeg har vendt mig hen. Desuden er de neutrale farver lige mig, og især dem der har glimmer og satin finish.

Jeg fik ihvertfald spottet i torsdags, at Look Fantastic havde Naked 2 og 3 på lager, så jeg fik hurtigt klikket 2’eren hjem. Jeg havde egentlig luret på 3’eren til at starte med, men tænkte, at jeg ikke er helt sikker på om jeg vil synes om de lyserøde nuancer som den især er præget af. Min 2’er palette kom ihvertfald med posten i dag, og jeg havde glædet mig som et lille barn. Glæden blev kun større da jeg åbnede paletten og så de smukke farver i virkeligheden. Jeg har ikke prøvet dem endnu, men regner med at lave swatch af paletten, hvis det har interesse. Hvad synes I om paletten? Har I selv en Naked palette? Kunne I tænke jer at se swatch af farverne?

 • Svar
  Trine
  16. februar 2014 den

  Den ser rigtig fin ud. Har den ikke selv, men overvejer at købe den på et tidspunkt! Jeg kunne i hvertfald godt tænke mig et indlæg med farverne 🙂

  • Svar
   Mia
   16. februar 2014 den

   Det skal jeg nok sørge for kommer op så 😀

 • Svar
  Stine
  16. februar 2014 den

  Åh, jeg elsker Naked 2, specielt farven YDK er fantastisk, synes jeg. http://fairestaddiction.blogspot.dk/

  • Svar
   Mia
   16. februar 2014 den

   Ja det er en smuk palette 😀 Må se om en af farverne bliver en favorit 🙂

 • Svar
  Pia R.
  16. februar 2014 den

  Rigtige flotte farver 🙂 Jeg har ikke hørt om mærket før nu.. Men det er et super godt valg af farve.. Hvad er prisen for sådan en?

  • Svar
   Mia
   16. februar 2014 den

   Ja de er super smukke 😀 Prisen ligger på cirka 323,- mener jeg at jeg gav. Så omkring 26 kroner pr øjenskygge. 😀 Knus

 • Svar
  Mariesen
  16. februar 2014 den

  Har selv den originale og 2’eren og de er blevet et must for mig, når jeg lægger make-up. Vil gerne ha’ fat i 3’eren, men tror jeg venter til jeg kan få en amerikansk veninde til at sende den 😀

  • Svar
   Mia
   16. februar 2014 den

   Jeg er også sikker på paletten bliver en god del af min hverdag 😀

 • Svar
  Simone Warncke
  16. februar 2014 den

  Da du skrev at både Naked 2 og Naked 3 var på lager igen skyndte jeg mig ind for at klikke Naked 3 hjem, som jeg fik med posten i går, så du skal i hvert fald lige have et kæmpe TAK for tippet! Havde gået og ventet på, at de ville komme på lager igen. 😉 Men Naked 2 er virkelig også en fantastisk palette, som jeg helt klart også skal have anskaffet mig, når jeg engang har penge til den og den er på lager igen. 🙂 Og swatches ville være fantastisk!♡ Simone, simonewarncke.blogspot.dk

  • Svar
   Mia
   16. februar 2014 den

   Jamen det var da så lidt 😀 Er glad for du kunne bruge tippet. Man skal også skynde sig når de endelig er tilgængelig 🙂 <3 knus!

 • Svar
  Camilla Kolby
  16. februar 2014 den

  Årrrh, hvor lækkert søde! 🙂 Skal vi følges? Kyswww.camillakolby.com

  • Svar
   Mia
   16. februar 2014 den

   Det kan vi godt, jo! :-DKnus

 • Svar
  Satina Wandel
  16. februar 2014 den

  Iih, jeg vil så gerne have den! Så irriterende, at den allerede er udsolgt hos Lookfantastic igen :'( <3

  • Svar
   Mia
   16. februar 2014 den

   Ja, du skulle have været hurtig 😀 <3

 • Svar
  Emmi Trendniq
  16. februar 2014 den

  Jeg har både 2 og 3, også køber jeg den originale til efteråret, når jeg skal på studietur til New York :-DHvis du er i tvivl om du skal købe 3’eren, så kan jeg fortælle dig, at der snart vil komme et langt, detaljeret indlæg på min blog omkring den – er stadig i gang med at skrive indlægget, vil gerne have alt med ;-)trendniq.blogspot.dk

  • Svar
   Mia
   16. februar 2014 den

   Det vil jeg glæde mig til at læse 😀 Knus

 • Svar
  Camilla Christine
  16. februar 2014 den

  Den er bare så smuuuuuuuuuk!Jeg har ønsket mig 3’eren i fødselsdagsgave ♥//Camilla Christine ♥♥http://www.fitspoblog.com/

  • Svar
   Mia
   16. februar 2014 den

   Håber du får den så 😀 <3

 • Svar
  Frederikke S
  16. februar 2014 den

  Så smukke farver! Bare det var min!Har ingen Naked paletter, men overvejer at investere i Naked Basic :)knusbehindtheattitude.blogspot.dk

  • Svar
   Mia
   16. februar 2014 den

   Naked Basics har jeg også, den er også lækker 😀 <3

 • Svar
  Chanie
  16. februar 2014 den

  Dem vil jeg også vildt gerne eje! Jeg har lige købt Nude Tude paletten fra The Balm, den er også bare super smuk!

  • Svar
   Mia
   16. februar 2014 den

   Den kender jeg ikke, den må jeg lige google 😀 Knus

 • Svar
  Sanne
  16. februar 2014 den

  Dem vil jeg virkelig også gerne eje! Det er en rigtig fin blog du har – kunne du tænke dig at følges?Knus frawww.kunsanne.blogspot.dk

  • Svar
   Mia
   16. februar 2014 den

   Jo, det vil jeg godt 🙂 Knus!

 • Svar
  Stine
  16. februar 2014 den

  Jeg er vild med de farver! 🙂 Knus

  • Svar
   Mia
   16. februar 2014 den

   De er også smukke <3

 • Svar
  Sortegrisen
  17. februar 2014 den

  Årgh ja, hvor er de vildt flotte de farver, og så samlet i én dejligt stor pakke. Tak for tippet miss! :)Pernille

  • Svar
   Mia
   19. februar 2014 den

   Hehe, selv tak 😀

 • Svar
  Mette
  22. februar 2014 den

  Jeg vil meget gerne se swatch af den. 😀 Købte selv 3’eren og ønsker mig 1’eren meget !

Skriv svar