REVIEW: OPI - BLUE MY MIND

Urban Decay | Naked 2

?

Urban Decay’s Naked paletter er virkelig eftertragtede og bliver derfor også udsolgt lyn hurtigt, når de endelig lige er på lager igen for en kort bemærkning. Man skal ihvertfald være super hurtig på tasterne, hvis man skal nå at klikke en hjem. Jeg havde sparet op til at købe en af disse paletter, da jeg er begyndt at gå betydeligt mere med øjenskygge, og Naked paletterne kun har fået tårn høj ros lige meget hvor jeg har vendt mig hen. Desuden er de neutrale farver lige mig, og især dem der har glimmer og satin finish.

Jeg fik ihvertfald spottet i torsdags, at Look Fantastic havde Naked 2 og 3 på lager, så jeg fik hurtigt klikket 2’eren hjem. Jeg havde egentlig luret på 3’eren til at starte med, men tænkte, at jeg ikke er helt sikker på om jeg vil synes om de lyserøde nuancer som den især er præget af. Min 2’er palette kom ihvertfald med posten i dag, og jeg havde glædet mig som et lille barn. Glæden blev kun større da jeg åbnede paletten og så de smukke farver i virkeligheden. Jeg har ikke prøvet dem endnu, men regner med at lave swatch af paletten, hvis det har interesse. Hvad synes I om paletten? Har I selv en Naked palette? Kunne I tænke jer at se swatch af farverne?

29 kommentarer

 • Jeg vil meget gerne se swatch af den. 😀 Købte selv 3’eren og ønsker mig 1’eren meget !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årgh ja, hvor er de vildt flotte de farver, og så samlet i én dejligt stor pakke. Tak for tippet miss! :)Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med de farver! 🙂 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem vil jeg virkelig også gerne eje! Det er en rigtig fin blog du har – kunne du tænke dig at følges?Knus frawww.kunsanne.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem vil jeg også vildt gerne eje! Jeg har lige købt Nude Tude paletten fra The Balm, den er også bare super smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smukke farver! Bare det var min!Har ingen Naked paletter, men overvejer at investere i Naked Basic :)knusbehindtheattitude.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er bare så smuuuuuuuuuk!Jeg har ønsket mig 3’eren i fødselsdagsgave ♥//Camilla Christine ♥♥http://www.fitspoblog.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har både 2 og 3, også køber jeg den originale til efteråret, når jeg skal på studietur til New York :-DHvis du er i tvivl om du skal købe 3’eren, så kan jeg fortælle dig, at der snart vil komme et langt, detaljeret indlæg på min blog omkring den – er stadig i gang med at skrive indlægget, vil gerne have alt med ;-)trendniq.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iih, jeg vil så gerne have den! Så irriterende, at den allerede er udsolgt hos Lookfantastic igen :'( <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årrrh, hvor lækkert søde! 🙂 Skal vi følges? Kyswww.camillakolby.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da du skrev at både Naked 2 og Naked 3 var på lager igen skyndte jeg mig ind for at klikke Naked 3 hjem, som jeg fik med posten i går, så du skal i hvert fald lige have et kæmpe TAK for tippet! Havde gået og ventet på, at de ville komme på lager igen. 😉 Men Naked 2 er virkelig også en fantastisk palette, som jeg helt klart også skal have anskaffet mig, når jeg engang har penge til den og den er på lager igen. 🙂 Og swatches ville være fantastisk!♡ Simone, simonewarncke.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Jamen det var da så lidt 😀 Er glad for du kunne bruge tippet. Man skal også skynde sig når de endelig er tilgængelig 🙂 <3 knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har selv den originale og 2’eren og de er blevet et must for mig, når jeg lægger make-up. Vil gerne ha’ fat i 3’eren, men tror jeg venter til jeg kan få en amerikansk veninde til at sende den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Jeg er også sikker på paletten bliver en god del af min hverdag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtige flotte farver 🙂 Jeg har ikke hørt om mærket før nu.. Men det er et super godt valg af farve.. Hvad er prisen for sådan en?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja de er super smukke 😀 Prisen ligger på cirka 323,- mener jeg at jeg gav. Så omkring 26 kroner pr øjenskygge. 😀 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg elsker Naked 2, specielt farven YDK er fantastisk, synes jeg. http://fairestaddiction.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja det er en smuk palette 😀 Må se om en af farverne bliver en favorit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser rigtig fin ud. Har den ikke selv, men overvejer at købe den på et tidspunkt! Jeg kunne i hvertfald godt tænke mig et indlæg med farverne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REVIEW: OPI - BLUE MY MIND