EBAY TIPS #10 // BEAUTY PRODUCTS

REVIEW: OPI – BLUE MY MIND

?

Jeg ELSKER neglelak fra OPI. Det er et skønt mærke og næsten alle farver jeg har prøvet fra mærket, har været fuldt tilfredsstillende. Det samme gælder for denne lækre skønhed, som jeg fik ind af døren forleden. Grunden til at jeg købte denne farve, var at jeg i forvejen har den flotte blå lak fra Chanel “Bel-Argus” som minder ekstremt meget om denne. Og da Chanel er et dyrt mærke, vil jeg gerne spare på den og i stedet have en smuk dupé jeg kan bruge. 
Jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt farven ville leve op til de flotte swatch jeg har set af den på nettet, da farver tit kan være manipuleret eller lignende. Men jeg synes endda næsten den er endnu flottere in real life, så det er kun positivt. En anden ting der bekymrede mig lidt var om den måske ville trække streger/spor efter sig, men dette var hellere ikke tilfældet. Den var nem og dejlig at arbejde med, og tørretiden for OPI lakker er formidabel. Jeg har brugt to lag til at opnå denne dækkeevne. Jeg vil næsten vove at påstå, at hvis man lægger det flot nok, kan man nøjes med et lag. Ovenpå lakken har jeg brugt min Poshé topcoat. 
OPI lakken hedder “Blue my mind” og kan købes på Billigvoks for 59 kroner. Der har jeg købt min. Den kan dog også findes inde på eBay til cirka samme pris. Poshé topcoat kan også købes lige her på eBay, der har jeg købt den, og den koster cirka 50 kroner. Hvad synes I om lakken? Har I selv nogle OPI lakker?

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIPS #10 // BEAUTY PRODUCTS