NEGLELAK & LIR

REVIEW: OPI – BLUE MY MIND

15. februar 2014

Jeg ELSKER neglelak fra OPI. Det er et skønt mærke og næsten alle farver jeg har prøvet fra mærket, har været fuldt tilfredsstillende. Det samme gælder for denne lækre skønhed, som jeg fik ind af døren forleden. Grunden til at jeg købte denne farve, var at jeg i forvejen har den flotte blå lak fra Chanel “Bel-Argus” som minder ekstremt meget om denne. Og da Chanel er et dyrt mærke, vil jeg gerne spare på den og i stedet have en smuk dupé jeg kan bruge. 
Jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt farven ville leve op til de flotte swatch jeg har set af den på nettet, da farver tit kan være manipuleret eller lignende. Men jeg synes endda næsten den er endnu flottere in real life, så det er kun positivt. En anden ting der bekymrede mig lidt var om den måske ville trække streger/spor efter sig, men dette var hellere ikke tilfældet. Den var nem og dejlig at arbejde med, og tørretiden for OPI lakker er formidabel. Jeg har brugt to lag til at opnå denne dækkeevne. Jeg vil næsten vove at påstå, at hvis man lægger det flot nok, kan man nøjes med et lag. Ovenpå lakken har jeg brugt min Poshé topcoat. 
OPI lakken hedder “Blue my mind” og kan købes på Billigvoks for 59 kroner. Der har jeg købt min. Den kan dog også findes inde på eBay til cirka samme pris. Poshé topcoat kan også købes lige her på eBay, der har jeg købt den, og den koster cirka 50 kroner. Hvad synes I om lakken? Har I selv nogle OPI lakker?
 • Svar
  Satina Wandel
  15. februar 2014 den

  Den er så fantastisk smuk og du ved, at jeg er nødt til at eje den nu!

  • Svar
   Mia
   15. februar 2014 den

   Ja det må du næsten hellere 😀

 • Svar
  Malene Del Prado Olesen
  15. februar 2014 den

  Hvor den fin!Love Malene ♥Justadelprado.blogspot.com

  • Svar
   Mia
   15. februar 2014 den

   Tak <3

 • Svar
  Pia R.
  15. februar 2014 den

  Smuk farve… har ikke prøvet OPI endnu.. Har du prøvet Magazine Cover?

 • Svar
  Pia R.
  15. februar 2014 den

  Har ikke prøvet OPI lakker endnu… har du prøvet Magazine Cover fra OPi?

  • Svar
   Mia
   15. februar 2014 den

   Nej den har jeg desværre ikke prøvet 🙂 Har den hellere ikke herhjemme.

  • Svar
   Katrine Sommer
   18. februar 2014 den

   Magazine Cover Mouse er en drøm at arbejde med! Og den holder i evigheder!

 • Svar
  Dyreglad-pige
  15. februar 2014 den

  Ej, hvor er det bare en flot farve(:www.dyreglad-pige.blogspot.com

  • Svar
   Mia
   19. februar 2014 den

   Tak 😀

 • Svar
  Katrine Sommer
  18. februar 2014 den

  Det er underligt, at din Blue My Mind ser langt mere farverig ud end min! 🙂

  • Svar
   Mia
   18. februar 2014 den

   Farven blev ved med at være så farvestrålende indtil jeg fjernede den 😀 Ved ikke om min topcoat har noget at sige. Bruger Poshé <3

Skriv svar