GIVE AWAY #26 // BY-K & SPARITUAL

EBAY TIPS #10 // BEAUTY PRODUCTS

Image and video hosting by TinyPic

?

|| 1.  “Ball on cheek” blush // Link her || 2. Foot Peeling // Link her || 3. Minnie Mouse Lipstick // Link her || 4. Isvaffel neglelakker // Link her || 5. Lip Scrub // Link her || 6. Minnie Mouse neglelakker // Link her || 7. Fruit Scrub Massage // Link her || 8. Skin Food Sugar Mask // Link her ||

Jeg har i denne omgang fundet lidt lækkerier til jer i form af makeup og skønhedsprodukter. Det er fra mærker som jeg kun har hørt godt om, og selv er blevet anbefalet. Udover det er det virkelig flot emballage som mange af produkterne er i, hvilket bestemt også tiltrækker mig mere til at klikke det hjem. Jeg elsker virkelig når emballagen pryder og er flot at have stående fremme. Af disse ting har jeg foot peeling, minnie mouse lakkerne og skin food masken på ønskelisten over ting der forhåbentligt skal klikkes hjem og prøves af en gang.

Sælgerne er nogle jeg har haft købt fra før, og alle priserne er inklusive fragt, så I kan sagtens smutte ind og købe jer fattige! Kunne I tænke jer nogle af produkterne? Kender I mærkerne Etude House og Skin Food? I såfald – Hvad synes I om produkterne? 

8 kommentarer

 • Ih elsker de her beauty ebay tips. Tror vidst jeg skal have bestil noget hjem 😀 <3Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når man bestiller minnie lakkerne, står der man skal vælge farve. Kan man ikke bestille allesammen på én gang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Du kan komme dem i kurven hver især, men det kommer desværre over det tilladte beløb på 80 kroner når det er udenfor EU :-/ Så må du købe to af gangen, det plejer jeg hvis jeg køber lakker 🙂 Der er jo også gratis fragt, så det bliver jo ikke dyrere for dig, eller noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det ville helt sikkert også se flot ud at have stående <3 Og læbestiften er bare bedårende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne helt sikkert godt finde på at klikke læbestiften og fruit scrub’en hjem! http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle søde ting! :-)Hav en god dag ♥ -Knus Michelle Eckert -http://giveyourdaycolors.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #26 // BY-K & SPARITUAL