GOODIEBOX #16 - JANUAR

Jurlique | Rosewater Balancing Mist

Jurlique Rosewater Mist

Valentines dag nærmere sig, og det første der slår mig er røde roser. Mange vælger også at give deres kære en gave, eller måske sig selv en gave? Så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk og både få roser og gave i én?

Jurlique har udgivet en gudeskøn rosewater face mist i deluxe edition, som er en spray man sprøjter i ansigtet og dermed får en lækker duft af roser, samt frisk, blød og lækker hud. Man kan også sprøjte det i hænderne og duppe det på huden. Flakonen er smuk, fin og feminin, og pryder bestemt hjemme på hylden med dens romantiske røde farve og de fineste guld bogstaver.

Især her i den kolde tid, har denne ansigts mist været rar lige at kunne gribe fat i, da især ansigtet for mit vedkommende er meget ramt af kulden. Mine kinder og generelt t-zonen føles tør, træls og kedelig. Dog var jeg lidt nervøs for om denne mist blot ville udtørre huden mere, men dette har bestemt ikke været tilfældet, kun positive udmeldinger, og et frisk pust i ansigtet.

Denne smukke, røde deluxe edition er på 200 ml og koster 350 kroner. Find den ved nærmeste Jurlique forhandler. Vil anbefale at man smutter forbi en fysisk forretning og dufter til den – det vil være som at stå med en smuk, frisk rose der dufter vidunderligt! Der er både fysiske butikker og shops på nettet. Se forhandler listen lige her. Fejrer du Valentines dag? Kender du denne rosewater mist eller andre slags? 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX #16 - JANUAR