EBAY TIPS #9 // NAIL ART + TREATMENT

GOODIEBOX #16 – JANUAR


? INDHOLD ?

Milk_Shake Conditioning Whipped Cream – Full Size koster 99 kroner
A-Derma Sensifluid Cleansing Oil – Full size koster 129,50 kroner
Premae Clemensy Multi-Vit Serum – Full size koster 249 kroner
Naobay Extra Nourishing Rich Cream – Full size koster 399 kroner
Nivea Creme Care – Full size koster 22,95 kroner

Temaet for januar måneds boks er “Baby it’s cold outside” og er dermed fyldt med lækre produkter til at passe og pleje vores hud og hår. Selvom der kun er et full size produkt i denne gang, er jeg tilfreds. Især Milk_Shake har jeg været tæt på at købe så mange gange, udelukkende kun pga duften som folk har omtalt så varmt. Og hold op, hvor dufter den skønt. Hvis I kan lide karamel duft, så køb den! Jeg kender Nivea og mærkets standard duft, men ellers kender jeg ikke de øvrige produkter. Men jeg vil vende tilbage med noget review, når jeg har afprøvet sagerne yderligere. ? Modtager I også goodiebox? Hvad synes I om denne måneds boks? 

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIPS #9 // NAIL ART + TREATMENT