GIVE AWAY #25 // BRITNEY SPEARS

EBAY TIPS #9 // NAIL ART + TREATMENT

?

? Rhinestones 8 kroner // Link her

Det ser super sødt ud, hvis man tilføjer lidt lir til sine negle. Disse rhinesten har et flot regnebue farvespil og vil helt sikkert se flot ud til de fleste lakker, og som I ser på billedet er de i forskellige størrelser.


?
Nail Art Striping Tape 5 kroner // Link her

Dette tape er en pakke med 10 ruller i, i forskellige farver. Man kan enten sætte tapen på og lave mønster, eller blot bruge det til at dække, hvis man skal have mere end én farve lak på. Hvis I ikke er sikker på hvad jeg mener, kan I se en masse eksempler lige her.


?
Nail Wraps 5 kroner // Link her

Hvis du ikke gider lægge neglelak eller lave designs på neglene, kan man købe en masse flotte negle stickers der fylder hele neglen ud.


?
Nail Art Bows 10 pcs 18 kroner // Link her
Disse sløjfer er smadder søde til neglene. Dog er de ikke så praktiske at have på, da de nemt falder af. Men hvis man bare lige skal bruge det til en aften og man er forsigtig, kan det snildt lade sig gøre. I kan se ude i højre side på bloggen, at jeg har anvendt en.


?
Rejuvacote Nail Growth 54 kroner // Link her
Lider du af spaltede, bløde, svage negle? Så prøv dig ud med en neglehærder. En underlak der styrker ens negle. Jeg har blandt mange bekendte gjort mig klog på, at denne rejuvacote skulle være ‘the thing’. Den skulle virkelig være god til at hjælpe neglene.


?
Nail Art Glue 7 kroner // Link her
Hvis man skal have rhinesten eller sløjfer på neglene, virker det ikke for mig bare at trykke dem ned i lakken. Jeg bruger denne lim fra byb, hvor jeg blot drypper en lille bitte dråbe på, og derefter sætter stenen/sløjfen på. Det holder godt og er nemt at fjerne igen.

Denne gang handlede det endnu en gang om noget negle relateret. Men mit indtryk fra sidste eBay indlæg omhandlende dét, var at det kunne I bestemt godt lide. Hvad synes I om disse eBay tips? Kender I noget af det? Kunne I finde på at klikke noget af det hjem? 

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #25 // BRITNEY SPEARS