EBAY TIPS #8 // NAIL ART & POLISHES

EBAY – NIPS TIL HJEMMET

?

Jeg er klar med et eBay relateret indlæg igen, hvor jeg denne gang har fundet lidt godter til jer, dog ikke helt beauty eller negle relateret. Denne gang har jeg valgt at fokusere på lidt lækkert nips til hjemmet. Der er både til køkken, stue, og soveværelse. Eller, hvor man nu end synes tingene passer ind.

? Bogstaver 13 kroner // Link her

Det ser super sødt ud, hvis man sætter nogle bogstaver ind i hjemmet. Enten et helt ord, eller måske bare et bogstav for eget navn. Kun fantasien sætter grænser. Har også set dem i hvid derinde.

? Moderne grydelap 7 kroner // Link her

Er det bare mig der nogle gange synes det kan være virkelig bøvlet at stå med en grydelap der fylder det hele, når man skal have noget ud af ovnen? Denne smarte lille grydelap ville være meget nemmere end en stor stof lap.

? Retro skilt 45 kroner // Link her

Skilte i hjemmet er ekstrem in at have. Jeg synes de er super fede, og man kan finde alverdens sjove, søde, og åndssvage skilte. En god måde at pifte et kedeligt område af sit hjem op på.

? Læbestift stander 22 kroner // Link her

Læbestifter er så irriterende at have liggende bare og flyde. Så hvorfor ikke benytte sig af en super smart akryl opbevaring til dem. Ikke nok med at det er praktisk, så ser det da også super flot og organiseret ud.

? Træ hånd 42 kroner // Link her

Træ hånden er populær i mange hjem, men dermed sagt også dyr. Så kan man vælge at benytte sig af den billige løsning, ved at købe denne. Måske endda anvende den som et mere specielt smykketræ? 

? Wall stickers 14 kroner // Link her

Citater, ord, digte.. Vi elsker dem! Der er så mange fine ord der kan pryde væggen, og ikke mindst mønstre og jeg ved ikke hvad. Lige denne wall sticker jeg har valgt til jer, synes jeg er vigtig at huske på. Køb den, og hæng den over sengen, og husk hinanden på det hver aften!
Bemærk at priserne godt kan ændre sig inde på eBay, så det må I lige være opmærksomme på. De priser jeg har angivet er dem som stod der, da jeg lavede indlægget. Alle de angivne priser er inklusive fragt. Hvad synes du om dette eBay indlæg? Kunne du finde på at købe nogen af tingene? Har du noget af det i forvejen?

20 kommentarer

 • Super fede udpluk du har valgt!Knus og kram Gittemary.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre ting, elsker især nr 4 til ens makeup! :-DLove Malene ♥Justadelprado.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den hånd inspireret fra HAY er så sej 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har slet ikke tænkt på at man selvfølgelig kan finde brugskunst på ebsy også… Så det er både godt og skidt du har belyst det for mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Hæhæ, beklager Lisa! 😀 Men jo, der er faktisk lækkerier til hjemmet, at finde derinde! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, tak for din kommentar på min blog, og lækkert indlæg!Jeg kan virkeligt godt lide din blog,kunne du tænke dig at følges?www.mit-paradis.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt finde på at bestille den til løbestifter hjem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så vidt jeg ved et træhånden til at lære at tegne 😉 Elsker selv eBay og køber meget gerne derfra, fx. wallstickers i store mængder. Retroskiltet er bare mega fedt, men at grydelapper skulle være besværlige? Aaarh, tror det for mit vedkomne ville være langt mere farligt med sådan en lille grøn dims 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Nå, det ved jeg ikke. Ved bare den er inspireret fra den rigtige HAY hånd. Eller, det er ihvertfald hvad jeg tror 😀 Man kan nok bruge den til begge dele. Og med grydelapper er det nok hvad man er til. Jeg synes tit grydelapper er klunsede at rode med, så en lille en som denne, ville være smart 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke nogle lækre fund!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækker blog du har 🙂 Laver også selv ofte ebay goodies! Du har nu fået endnu en fast læser! http://camilla-soerensen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes at sådanne retro skilte er super cool :)De passer desværre bare ikke rigtig ind i mit hjem 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Der er en masse andre derinde som er lidt mere stilede, hvis det er det du søger 😀 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIPS #8 // NAIL ART & POLISHES