Facts om mig #2

EBAY TIPS #8 // NAIL ART & POLISHES

?

Jeps, jeg ved det. Det er læææænge siden jeg har lavet et eBay indlæg, med gode køb, til jer. Jeg beklager! Men nu har jeg lavet et, og denne gang kommer det til at omhandle negle pynt samt neglelak, da det jo er noget jeg holder enormt af, og vil da gerne dele mine billige erfaringer med jer. 

? Nail art brushes 14 kroner // link her

Disse børster bruger man til at male design ovenpå neglene. Der er forskellige størrelser til at lave store ting, små ting, brush design, mm. De er rigtig gode, og man kan lave en masse kreative designs med dem. Jeg er glad for mine, jeg har herhjemme. 


? Nail art rhinestones 5 kroner // link her

Disse sten er super søde til at sætte et ekstra pift på ens mani. Hvis du fx kun har én farve neglelak på neglene, men synes der mangler lidt, kan du toppe det med en lille sten. Der er masser af farver at finde inde på eBay, samt i forskellige former. 

? China Glaze Recycle nail polish 37 kroner // link her

Denne sælger forhandler China Glaze som er blandt en af de neglelak mærker jeg godt kan lide. Herhjemme i Danmark forhandles de vidst til omkring 85-90 kroner, hvor at her kan du få dem til under 40 kroner. Og især i den kolde vinterperiode, synes jeg en grå som denne, er super lækker at have på neglene. 

? China Glaze Prism nail polish 38 kroner // link her

Denne sælger forhandler China Glaze som er blandt en af de neglelak mærker jeg godt kan lide. Herhjemme i Danmark forhandles de vidst til omkring 85-90 kroner, hvor at her kan du få dem til under 40 kroner. Som I ved holder jeg meget af glimmer, og denne Prism er bare én ud af en kollektion, hvor der findes flotte farver, med en masse lækkert farvespil i, og de tørre super hurtigt. Go an get ’em!


? Essie Matte About You topcoat 55 kroner // link her

Åha, en mat topcoat har jeg faktisk altid haft det lidt stramt med. Men for lidt tid siden sad jeg og syslede med tanken om at få én, bare for sjov skyld. Det fortryder jeg absolut ikke. Jeg er pjattet med min matte topcoat og er du vimmer nogen lækre designs man kan få ud af at benytte den. Man benytter den når man har lagt en lak, så får det, sjovt nok, en mat effekt. I kan finde indlæg på bloggen, hvor jeg har benyttet den. Bemærk, at Essie herhjemme i Danmark som regel ligger prismæssigt på 80-110 kroner. 

? Dotting tool 9 kroner  // link her 

Hvis man vil lave noget hurtigt og nemt på neglene, og man er træt af at bruge tandstikker og vatpinde, så skal man helt klart købe sådan et smart sæt dotting tool. Hvis man søger på dotting nail art inde på youtube, kan man få inspiration til de flotteste designs, som man kan få ud af dem. 

Jeg håber I kunne lide denne omgang eBay inspiration. Jeg vil selvfølgelig sørge for at lave dem oftere, da de er ekstremt efterspurgt af jer. Dette indlæg var dog lidt anderledes fra de andre, da der her hørte lidt mere tekst og information med. Jeg ved ikke om I kan lide det, eller ej. Hvad synes I om dette eBay indlæg? Har I benyttet jer af nogle af tipsene? Kunne I finde på at købe noget af dette? 

28 kommentarer

 • Rigtig fedt tip:-)Tjek gerne min blog ud:hvidbrunette.blogspot.dkknusCelina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre ting!Tjek meget gerne min blog og følg endelig hvis du finder den interesant! <3// Emilia Padillabypadilla.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg er totalt afhængig af neglelak. Kunne sagtens finde på at købe nogle af de ting du har fundet!eslublog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Overvejer også at købe et par af de der pensler & et dotting tool :)Især til de fordelagtige ebay priser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, en fin blog! Og lækkert med ebay-tips! Det er helt vildt at man kan finde så lækre ting, så billigt derinde. :-DKig endelig forbi! http://www.daniellahorsmark.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre sager! Love Malene ♥ Justadelprado.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed blog du har!!!! 😀 Elsker selv at lave negle på mig selv, så kan da helt sikkert bruge dine tips 🙂 Kunne du tænke dig at følges?Knus Lineguldstjernen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Tusinde tak Line!Dejligt vi deler fælles passion for negle 😀 Har smidt en kommentar på din blog <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh kunne godt finde på at bestille den matte lak fra essie hjem. Tak for tip <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Den er jeg også virkelig glad for at have købt, så go for it 😀 Så lidt <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan du give tips på hvordan man kan være sikker på at få en sikker handel? :-)Btw, håber du ville bare bruge 2 min af din dag på hurtigt at kigge på min blog.. tusinde tak på forhånd.Knus!www.juliafriel.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Hej Julia,Jeg kigger som regel efter dem der har 98-100% feedback 🙂 Og ellers dem med top-seller medalje. Og ellers har du Paypal, som altid er gode til at støtte hvis man skal oprette en sag ifb med en handel. Men jeg har aldrig oplevet ikke at få mine ting. Og hvis jeg ikke har fået dem, har jeg kontaktet sælger, og vedkommende har sendt igen og jeg har modtaget det derefter 🙂 Har lavet en eBay guide du er velkommen til at kigge på. Bare find det under mine kategorier. Skal nok kigge forbi!Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må også have købt mig noget fra ebay snart! Super fedt opslag, elsker din blog ;-)Skal vi følge hinanden, på bloglovin og blive fast læser hos hinanden? Knus // http://valentinaniewandt.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt indlæg, er også selv stor fan af ebay.Super fin og inspirerende blog du har :-)// kristinaogmelanies.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • i love nail polishes! :> sadly I’m not allowed to do it all the time and have done it only once 🙁 thanks for sharing! 🙂 would you like to follow each other via GFC/bloglovin? let me know soon so I could do the same 🙂 have a nice day! http://itsjilliansday.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg handler aaaalt for meget på ebay. Det er så billigt – og de har jo alt! Har for nyligt shoppet en masse akryl organizers a la Nomess til ingen penge derinde. Win win. Har vist dem frem på bloggen :)Kærligst, Mette :)www.mettevinther.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facts om mig #2