OPI - KISS ME AT MIDNIGHT

Facts om mig #2

Jeg bryder mig ikke om at folk blander sig i andres økonomi. Fx hvis de har købt noget og der kun bliver kommenteret “Ej hvordan har du råd til det” agtigt. Det kan jeg simpelthen ikke fordrage. Jeg har hår helt ned til lænden/numsen. Jeg vil gerne have en tatovering, men jeg tør simpelthen ikke. Jeg er ikke god til forandringer. Jeg hader at overvære skænderier og føler mig altid akavet tilpas og bliver hurtigt stresset af at høre på det. Jeg husker enormt godt på mange forskellige punkter, med adresser, numre, fødselsdage, navne, minder tilbage for 10 år siden, osv. Jeg kan godt lide at skrive stil i skolen, men forventer altid for meget af mig selv. Jeg bryder mig ikke om at røre ved bolledej, føler jeg får klaustrofobi. Jeg elsker dyr og bliver ked af det bare de kommer til skade i en film. Jeg elsker at kigge på shopping sider (især eBay), fylde kurven med en masse for derefter at lukke siden ned. Det giver en mætheds fornemmelse for at have shoppet på en eller anden måde. Jeg sætter altid papir eller klistermærke foran linsen på pc kameraet når jeg har været i bad, fordi jeg er bange for der er nogen der hacker sig ind på min computer og kan se mig uden jeg ved det. (har hørt nogen der har oplevet det, så jeg er altså ikke tosset!!). Jeg kan absolut ikke finde ud af at fløjte. Jeg går aldrig uden neglelak, det er yderst sjældent. Jeg elsker kaffe og drikker det hver dag. Jeg bryder mig ikke så meget om guldsmykker. Jeg er tryghedsnarkoman. Jeg er B-menneske med stort B, men ville elske at være A-menneske. Jeg har haft piercing i tungen, navlen, næsen, under læben og det øverste af øret, men har kun den i tungen tilbage. Jeg bliver kaldt for tulle af min mor og dilbert af min far. Ligner vi hinanden på nogen punkter? 

18 kommentarer

 • Fedt indlæg 🙂 Måske jeg skal prøve at kaste mig ud i noget lign. Jeg er også b-menneske – TOTALT – elsker kaffe og guldsmykker 😉 Bliver hurtigt stresset, og hader folk der skændes – og jeg hader selv at skændes. Huskede også engang alle fødselsdage og tlf.nr. er dog blevet ret glemsom med alderen (og medicin) og går heller aldrig uden neglelak <3Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja prøv det søde 🙂 altid sjovt at lære bloggeren bedre at kende <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil også gerne have en tattoo men tør sgu heller ikke… var 17 før jeg turde få hul i ørerne 😀 Så laver jeg også den samme med at ligge en masse i kurven på nettet, for bagefter at lukke siden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Disse indlæg er dejlige, og især fra dig af Mia, så ved man mere om dig! :p. Jeg har heldigvis en computer hvor der er klap for kameraret, så er der ihvertfald ingen der kigger :pKnushttp://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hæhæ elsker den slags indlæg! Jeg har altid et klistermærke på mit webcam, er total pananoia 😀 Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Nej hvor er det godt ;-D Hahaha.. Troede kun jeg var så paranoid! Er glad for jeg ikke er alene 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker sådan indlæg(:Jeg har det også sådan med stile. Jeg forventer altid for meget af mig selv.Jeg er heller ikke god til forandringer. Og jeg bryder mig heller ikke om at se film, hvor et dyr bliver skadet.Men jeg bryder mig heller ikke om at se fx. Løvernes Konge, da Simbas far dør. Sådan noget kan jeg også græde over, selvom jeg ved, det ikke er rigtigt. Jeg er også tryghedsnarkoman. Og jeg har haft piercing i navlen og tungene, og så i ørerne. Jeg har ingen af dem i dag(:Til gengæld kan jeg ikke lide kaffe(: Det tror jeg heller ikke, jeg kommer til, men jeg elsker duften af nybrygget kaffe(:www.dyreglad-pige.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Jeg har det på samme måde med tegnefilm 😀 Tuder simpelthen, hvis et dyr kommer til skade!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, ja det gør vi 😉 Økonomi er et privat anliggende!!!! Jeg synes det er enormt upassende når folk skændes mens andre hører på det, og tænker at det er ret normalt “tilskuerne” finder det akavet!! Jeg har hukkommelse som en si, i ret alvorlig grad :-/ Smart når det kommer til bøger, film osv. men upraktisk generelt (korttidshukommelse fungerer fint. Men ting der skete for 48+ timer siden er tåget) Jeg kan sagtens fløjte (jeg afprøvede det lige) men gør det aldrig… Sjovt indlæg, det kunne du godt gøre et par gange om året 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bortset fra punkterne omkring kaffe, guldsmykker, piercinger og Tulle, lader det til, at vi er én og samme person. Det er virkelig utroligt 😀 Jeg har dog engang for fem år siden taget mig sammen til verdens mindste tatovering, men siden da har jeg haft en anden planlagt – jeg tør bare ikke. Jeg kan ikke fløjte, jeg husker datoer, som om det gjaldt mit liv, jeg lægger i kurven og lukker ned, jeg er et vanemenneske af rang, bolledej er et af mine værste mareridt (men folk forstår det ikke!), og jeg kan begynde at tude, hvis jeg ser en trebenet ged i den dokumentar. Det skete lige forleden, og min kæreste kiggede underligt på mig 🙂 Og der er flere. Sjovt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Nej hvor godt 😀 Det er skægt hvordan man kan ligne hinanden så meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er heller ikke god til forandringer, og har haft hår helt ned til lænden/halebenet – men det er klippet nu. Men hvordan føler du klaustrofobi for bolledej? Just curious, om det er en skrivefejl, eller der ligger noget spændende sindsmæssigt bag? :)// Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Haha, jamen det er fordi når jeg står og ælter det sammen sætter det sig i kæmpe klumper, så når jeg prøver at fjerne det føler jeg ikke jeg kan få det væk 😀 Bliver stik hysterisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • På nogle punkter ligner vi faktisk hinanden! Jeg husker også fødselsdage, adresser, telefonnumre helt tilbage fra de små klasser. Jeg er virkelig dårlig til forandring. At overvære skænderier gør mig utilpas. Jeg elskede/elsker også at skrive stil til skolen. Desuden gør jeg præcis det samme med shoppingsiderne – især Ebay. Tryghedsnarkomen er noget, jeg ofte er blevet kaldt. Man skal blande sig udenom andres økonomi. Jeg går også meget sjældent uden neglelak. Jeg er B-menneske. Bolledej er utroligt klamt, og det er umuligt at få af fingrene igen! Jeg føler mid utryg med lidt tøj på foran den bærbare, men jeg er aldrig gået så langt, at jeg har sat noget foran webcamet.- Snomme.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPI - KISS ME AT MIDNIGHT