GOODIEBOX #15 - DECEMBER

OPI – KISS ME AT MIDNIGHT

?

Jeg fik denne neglelak i før-julegave af en skøn veninde. Jeg havde ønsket mig den, og jeg var så glad for at se den, da jeg pakkede den op. Det er en liquid sand neglelak fra OPI som har en sand effekt og føles ru, til de der ikke kender dem. Denne hedder Kiss me at midnight og er en smuk, koncentreret isblå farve, vil jeg tillade mig at beskrive den. Jeg synes den er helt vidunderligt smuk, og er bestemt en af de flotteste sand lakke jeg har i min samling indtil videre. 
Lakken har en bred pensel og dermed nem at håndtere, dog kan nogle sand lakker føles lidt klumpet, men det handler bare om at håndtere den ordenligt. Jeg synes at denne var nem at lægge og tørretiden er vildt imponerende. Den tørrede næsten hurtigere end jeg fik lagt på alle negle. Jeg vil næsten gå så langt og sige at man kan klare den med et lag, men jeg kom to på for en sikkerheds skyld. Igen, den er så smuk. Hvis I selv er interesseret i lakken, kan den købes på eBay til cirka 58 kroner inklusive fragt lige her. ? Hvad synes I om lakken og farven? Har I selv nogle sand lakker eller fra mærket OPI?

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX #15 - DECEMBER