NEGLELAK & LIR

OPI – KISS ME AT MIDNIGHT

27. december 2013

Jeg fik denne neglelak i før-julegave af en skøn veninde. Jeg havde ønsket mig den, og jeg var så glad for at se den, da jeg pakkede den op. Det er en liquid sand neglelak fra OPI som har en sand effekt og føles ru, til de der ikke kender dem. Denne hedder Kiss me at midnight og er en smuk, koncentreret isblå farve, vil jeg tillade mig at beskrive den. Jeg synes den er helt vidunderligt smuk, og er bestemt en af de flotteste sand lakke jeg har i min samling indtil videre. 
Lakken har en bred pensel og dermed nem at håndtere, dog kan nogle sand lakker føles lidt klumpet, men det handler bare om at håndtere den ordenligt. Jeg synes at denne var nem at lægge og tørretiden er vildt imponerende. Den tørrede næsten hurtigere end jeg fik lagt på alle negle. Jeg vil næsten gå så langt og sige at man kan klare den med et lag, men jeg kom to på for en sikkerheds skyld. Igen, den er så smuk. Hvis I selv er interesseret i lakken, kan den købes på eBay til cirka 58 kroner inklusive fragt lige her. ♥ Hvad synes I om lakken og farven? Har I selv nogle sand lakker eller fra mærket OPI?
 • Svar
  Kathrine Johansen
  27. december 2013 den

  Ej, hvor er den flot! elsker farven! (y).

  • Svar
   Mia
   28. december 2013 den

   Tak <3

 • Svar
  Anne-Sofie Enevoldsen
  27. december 2013 den

  Super fin blog! Har du lyst til at følges? :-)www.life-a-life.blogspot.com

  • Svar
   Mia
   28. december 2013 den

   Tak <3 Har smidt kommentar på din blog 🙂

 • Svar
  xenia
  27. december 2013 den

  Farven er da bare virkelig lækker og helt vild med OPI’s neglelakker (:har faktisk et (måske) lidt random spørgsmål til den: er det svært at få sandneglelak af igen? (du ved ligesom at glimmerlak er ret så besværligt)http://theluxuryfactor.blogspot.dk/

  • Svar
   Mia
   28. december 2013 den

   Ja, det er svært med neglelak fjerner. Men et godt tip er at væde nogen vatrondeller i acetone og pakke dine negle ind i nogen minutter og så kan du faktisk gnide lakken af 🙂 Så fedt trick, så man ikke plejer træt af at have det på!

 • Svar
  Malene Del Prado Olesen
  27. december 2013 den

  Blå er ikke så meget mig, men elsker mærket. Har ikke prøvet nogle i sand endnu. :-)Love Malene ♥Justadelprado.blogspot.com

  • Svar
   Mia
   28. december 2013 den

   Ja OPI er skønt 😀 Vil anbefale sand lakker, de er så flotte på!Knus <3

 • Svar
  Christina Rand Kristensen
  27. december 2013 den

  Jeg er vild med sandlakker, OPI og blå 🙂 Så alt i en – det er ren win win 😉 Christinakrummerand.blogspot.dk

  • Svar
   Mia
   28. december 2013 den

   Ja, win win ;-D <3

 • Svar
  Satina Wandel
  27. december 2013 den

  Har hverken OPI eller sand lakker i min samling endnu, men jeg har luret mig på deres mini collections Skyfall og Bond Girls og mon ikke i hvert fald en af dem ender herhjemme i år 2014. 😉 <3http://satinawandel.dk

  • Svar
   Mia
   28. december 2013 den

   Det håber jeg, for de skal prøves 😀 <3

 • Svar
  Emilie Christoffersen
  27. december 2013 den

  Rigtig flot julefarve til neglene! :)Jeg er lige startet op herinden for bloggerverdenen og tænkte på, om du havde lyst til a følges?Du er i hvert fald mere end velkommen til at tage et kig forbi :)http://la-liberteee.blogspot.dk/

  • Svar
   Mia
   28. december 2013 den

   Tak for det <3Har smidt en kommentar på din blog 🙂

 • Svar
  Dyreglad-pige
  27. december 2013 den

  Hvor er den bare smuk. Er vild med den blå farve(:www.dyreglad-pige.blogspot.com

  • Svar
   Mia
   28. december 2013 den

   Tak 😀

 • Svar
  Christinehs
  28. december 2013 den

  Den neglelak er lige mig, må jeg se at få skaffet mig ;)Godt nytår 😉

  • Svar
   Mia
   29. december 2013 den

   Ja bestemt! Tak i lige måde 😀

 • Svar
  Julie Agerlund
  28. december 2013 den

  wow en pæn farve!Der er en baby lips give-away på min blog! Gå ind og deltag 🙂 // http://byjulieagerlund.blogspot.dk

  • Svar
   Mia
   29. december 2013 den

   Tak :-DKigger forbi!

Skriv svar