GIVE AWAY #24

GOODIEBOX #15 – DECEMBER

? .. Så skal der snakkes Goodiebox igen. Den er nemlig ankommet, og ja, tidligere end den plejer. Men nu kommer juleaften, helligdage, samt nytårsaften, så derfor kommer den altid lige en tand tidligere end andre måneder, når vi når december. Denne måneds tema er “Statement by Goodiebox”. Det handler om statements, sensualitet og nytår. Goodiebox pigerne vil opfordre os alle til at springe ud og være lidt gaga. At turde. Og deres statement, altså nytårsforsæt, for 2014, vil fortsat være No To Bitching. Lad os se nærmere på indholdet for denne måned..


? INDHOLD ?

Rimmel London Scandaleyes Eyeshadow Paint – Full size koster 69,95 kroner
Gosh Light’n Shine Lip Glaze – Full size koster 89,95 kroner
APPEAL4 Neglelak – Full size koster 79 kroner
Derma Eco Woman Renseservietter – Full size koster 49,95 kroner
Depend Partyvipper – Full size koster 69 kroner
Salvador Dalí “Dalí Wild” EDP – Full size koster 255 kroner
Tic Tac Strawberry – Full size koster 16,95 kroner

Alt i alt en super lækker boks, med varieret indhold. Jeg har læst reviews af Rimmel london øjenskyggen og tit tænkt på, om jeg mon skulle forsøge mig med en. Det kan jeg roligt gøre nu, den er nemlig i en lækker grå farve, som man kan lave flotte øjne med. APPEAL4 er et foretrukket mærke hos mig, dog har jeg denne farve som hedder “Meadow Rue”, lidt ærgerligt. Vipperne er der virkelig pang på, og jeg er spændt på hvordan de ser ud, når man får dem påført. Lipglossen er slet ikke så mørk og dyster som på billedet, når den kommer på er den blid og nærmere hen af gennemsigtig. Så man skal ikke altid dømme udfra emballagen. Renseservietter, tic tac og parfume prøve kan man altid bruge, og især til at have med på farten i tasken. Hvad synes I om december måneds Goodiebox? Har I fået noget anderledes I jeres box?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #24