MATTE ABOUT YOU ♡

GOODIEBOX #14 – NOVEMBER

? .. Goodiebox er nu på banen igen. Denne gang er boksen rød og temaet hedder Christmas By Goodiebox. Vi er på vej mod julen, og derfor er boksen fyldt med lækkerier til at nå igennem julen og alle dens udskejelser. Goodiebox pigerne er vild med med julen og de har derfor fælles prøvet at samle deres december favoritter til os medlemmer. Lad os se lidt på indholdet.

? INDHOLD ?
Amie Spring Clean Mask – Full size koster 99 kroner
Love Triangle Lipstick By Teez Trend Cosmetics – Full size koster 149 kroner
Matas Volume Booster – Full size koster 59,95 kroner
Eucerin Dermatoclean 3 In 1 Cleansing Fluid – Full size koster 104,95
Decubal Ecological Body Cream – Full size koster 69,95 kroner
The Body Shop Nail & Cuticle Treatment – Full size koster 95 kroner
Johan Bülow Christmas 2013 Chocolate Coated Liquorice – Full size koster 79 kroner
Gucci Premiere – Full size koster 525 kroner
Gucci Made To Measure – Full size koster 410 kroner

Jeg er positiv overrasket over denne måneds boks. Det er et godt, varieret indhold, med lækkerier til lidt af hvert. Min favorit ansigtsmaske er ved at være tom, så det er uden tvivl rigtig dejligt at få en i boksen og så synes jeg emballagen er super fin. Med mit ekstreme forbrug af neglelak og neglelak fjerner er jeg taknemmelig over en negle olie til negle – og neglebånd, og The Body Shop er jo et herligt mærke, win win! 3-in-1 cleanser produkter er en stor favorit i mit hoved, for det er sådan et slags produkt som kan anvendes til både at fjerne makeup, samt rense ansigtet udover. Hurtig og nem løsning, så hvis denne fra Eucerin er god, så er det jo bare fantastisk. Det resterende er jeg selvfølgelig også spændt på. Kan afsløre, at jeg allerede har smagt de guldbelagte chokolade/lakrids kugler. De er specielle, men smager nu egentlig lækkert nok. Men pas på, man er hurtigt smurt ind i glimmer! Hvad synes I om denne måneds goodiebox? Har I fået det samme? Har I kendskab til nogen af produkterne? 

5 kommentarer

 • Prisen er ikke sat ned.. I steder for bare at skrive 139 kr som før står der nu 99 kr + fragt/håndtering, som i sidste ende alligevel giver 139 kr. Så det er bare anderledes formuleret 🙂 Jeg har fået en olie fra Dr. Scheller istedet for negleolie fra The Body Shop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har overvejet at prøve TBS Nail & Cuticle Treatment. Mine neglebånd kunne godt trænge til lidt pleje.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Havde da ikke set den var sat ned 🙂 Det er spændende at se så – fremover om der er mindre i ?? Jeg har ikke fået den fra Body shop – den kunne jeg ellers godt ha brugt 🙂 Men har fået noget olie istedet for –

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at få min box nu – den ligger på posthuset og venter :)Ved du hvorfor de har sat prisen ned på boxen? Kommer der mindre i den fremover eller? :(Miaekholm.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Den er også skøn i denne måned! :DNej, desværre. Det ved jeg ikke. Håber ikke der kommer mindre i! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MATTE ABOUT YOU ♡