NEGLELAK & LIR

MATTE ABOUT YOU ♡

Jeg fik igår en lille pakke hjem, hvori der lå en mat topcoat fra Essie Matte About You. Jeg har før haft en mat topcoat, som jeg ikke synes var særlig god, og jeg mistede egentlig lysten til at prøve flere matte looks. Men alligevel ombestemte jeg mig, og det er jeg glad for! Jeg lavede igår en mani med OPI – Black Onyx, APPEAL4 – Pink Torn, Essie – Matte About You og en lille hvid sløjfe med sten. Dette resultat kom der ud af det:

Jeg synes resultatet blev overraskende godt, og jeg er super tilfreds. Det er første gang jeg prøver mig ud i at lege med lidt større former for accessories. Denne sløjfe er rigtig sød, og kan hjælpe til at peppe en almindelig mani op. Dog skal man ikke regne med at kunne lave de vilde ting med sådan én, for jeg har haft den til at sidde fast i håret et par gange. Til at sætte den fast har jeg brugt en almindelig negle lim, som man også bruger til at sætte kunstige negle fast med. Den sorte og mørke pink farve spiller også rigtig godt sammen her. Hvad synes I om resultatet? Kan I lide neglene? 

♥ LAKKERNE:
OPI – BLACK ONYX HER
APPEAL4 – PINK TORN HER
 ESSIE – MATTE ABOUT YOU HER

Relaterede indlæg

12 Kommentarer

 • Svar
  Cille ♡
  16. november 2013 den

  Elsker, elsker, elsker ❤http://ceciliesfashionblog.blogspot.dk/

  • Svar
   Mia
   21. november 2013 den

   <3

 • Svar
  Stine
  16. november 2013 den

  Jeg er fuldstændig vild med den matte effekt! <3

  • Svar
   Mia
   21. november 2013 den

   Også mig <3

 • Svar
  Cathrine Autzen
  16. november 2013 den

  Hvor er det bare fint <3

  • Svar
   Mia
   21. november 2013 den

   Tak <3

 • Svar
  Kathrine Johansen
  21. november 2013 den

  Er vild med neglelakken, elsker den seriøst!

  • Svar
   Mia
   21. november 2013 den

   Tak <3

 • Svar
  M-I-A
  21. november 2013 den

  Linket til den matte, virker ikke hos mig :-(miaekholm.blogspot.dk

  • Svar
   Mia
   21. november 2013 den

   Det er et link til sælgeren – Så skal du trykke der hvor der står “Visit store”. Men sælger har vidst udsolgt af denne lige nu 🙁

 • Svar
  Mette
  26. november 2013 den

  Jeg er simpelthen så vild med den mani du har lavet Mia. Fantastisk sødt!

  • Svar
   Mia
   27. november 2013 den

   Tak <3

  Skriv kommentar