Mellisa | Økologisk hudpleje

GOODIEBOX #13 – OKTOBER

Så har jeg i regn og møgvejr været oppe og hente goodiebox for oktober. Som altid var jeg super spændt, og da jeg åbnede boksen, var jeg meget tilfreds og glad. Jeg synes det er virkelig lækkert indhold den byder på denne måned. Boksens tema er “Efterårets Uundværlige Dullegrej“.

Matas Ekspress Neglelakfjerner – Full size koster 49,95 kroner
Appeal4 Neglelak – Full size koster 79 kroner
Rimmel London Stay Matte Liquid Mousse Foundation – Full size koster 69,95 kroner
Gosh Cheeks n’ Lips – Full size koster 89,95 kroner
Gosh Special Quattro Eyeshadow Palette – Full size koster 129,95 kroner
Flora Garden By Gucci, Glorious Mandarin – Full size koster 455 kroner

Jeg har overvejet at prøve ekspress neglelak fjerneren fra matas, så det er et godt tidspunkt den er kommet i goodiebox på. Appeal4 neglelak har jeg en del af i forvejen og er stor fan af, så det er bestemt en skøn ting at få. De resterende produkter har jeg ikke prøvet, men Gosh er jeg glad for af de produkter jeg har prøvet, og især øjenskygge paletten ser jeg frem til at prøve – det ser ud til at være super lækre farver. Hvad synes I om denne måneds goodiebox? Har I modtaget de samme produkter? Er der noget I kunne tænke jer review på?

16 kommentarer

 • ej sikke en vidunderlig farve din lak har! Fik en lyserød, men er meget bedre til blå/grønne nuancer 🙂 Øjenskyggerne er rigtig dejlige! Fik lagt en lækker skygge i går, og den holdte sørme til en gang træning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også fået det samme, men min neglelak er Poppy Burn (varm orange).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  En stor del af oplevelsen ved goodieboxen er overraskelsen, så det kunne være rigtigt lækkert, om man liiige kunne vente et par dage med at lægge billeder på bloggen. Æv. Jeg har ikke engang fået besked om, at den er på vej endnu, men ved altså, hvad der er i.En ommer ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Jeg kan godt forstå at det er øv du har set indholdet. Jeg synes man skal tilbageholde billeder og informationer om boksen i grupper og på goodiebox’ facebookside hvor man skal respektere at andre risikere at se indholdet – men jeg bestemmer jo selv hvilke indlæg jeg laver på min blog 🙂 Men fremover vil jeg igen sætte goodiebox logo på, så det er det første man ser og man dermed ikke får set indholdet og kan undlade at få afsløret noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også fået min i dag, med samme indhold – dog var min neglelak grå (London Grey) hvilket jeg er glad for :)Knus – miaekholm.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja, og tror egentlig alle har fået det samme, bare i andre farver 🙂 Så skønt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg synes egentlig også at indholdet var okay. Fik desværre en klar lak?! Ikke på noget plan anvendeligt, men har til gengæld også en hel del af Appeal4-lakkerne i forvejen 🙂 Skyggerne ser lækre ud, spændt på at prøve dem 🙂 Giver ikke så meget for de små prøver, man alligevel kan få gratis og dem har jeg oplevet en del af. Dette blev min 3. og sidste Goodiebox.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja okay – en klar lak er ikke så spændende igen.. Og øv at det var din sidste goodiebox? 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lækre sager :)- janni xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal selv hente min goodiebox :Dhttp://ceciliesfashionblog.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også super tilfreds 🙂 Har fået en anden lak end dig dog 🙂 London Grey. Hvad er det for én du har fået ?? krummerand.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mellisa | Økologisk hudpleje