EBAY KØB // BLACK BAG

Mellisa | Økologisk hudpleje

Mellisa Hudpleje AnmeldelseSom en del af bloggens fødselsdags konkurrencer har jeg nogle produkter fra mærket Mellisa på højkant. Jeg har også selv været heldig at modtage en pakke som jeg kunne få mulighed for at teste og anmelde. Jeg har nu prøvet Mellisa af i et længere stykke tid, så jeg nu kan skrive lidt om produkterne.

Jeg har aldrig prøvet noget fra mærket før, jeg har dog set det op til flere gange, og været meget interesseret og nysgerrig, blot udfra mærkets flotte emballage, som for mig udstråler blomster og natur. Hvilket produkterne i og for sig også har stor værdi af.

Ansigtvaske Gel: 
Denne vaske gel er beregnet til at skulle fjerne makeup-rester let og blidt, fjerne snavs samt overskydende fedt, og så rense huden i dybden. Den indeholder ingredienser som bl.a. økologisk Aloe Vera, Timian og Grøn The. Jeg har brugt den (næsten) hver morgen og faktisk hver aften. Den kniber lidt mere om morgenen, synes jeg. Men ihvertfald bliver produktet skummet stille op, når det kommer i kontakt med huden. Når jeg har smurt det ud, skyller jeg det af med lunkent vand, efterfulgt af en skin tonic, samt min ansigts gelé. Jeg er helt vildt glad for denne ansigts vask. Ens hud føles så beroliget, afkølet, og virkelig bare renset og ren. Man sidder tilbage med en virkelig lækker følelse, og jeg kan bestemt mærke forskel fra før jeg brugte denne. (Jeg er dog mindre god til at huske min rense rutiner til tider). Så at der står at den får min hud til at fremstå ren, frisk og styrket, kan jeg kun give ret i. Samtidig stabilisere den også ens talgproduktion, hvilket jo er det der gør at du enten har tør hud eller uren hud. Duften er en mild og behagelig duft af appelsin og citrus. Du får 200 ml for 63 kroner hos Matas.

Ansigts- og kropsolie:
Uparfumeret, paraben-fri olie, som både kan anvendes som dagcreme, bodylotion, eller som en hårmaske i håret inden brug af shampoo. Den indeholder blandt andet værdifulde olier som abrikos, jojoba og argan. Jeg har valgt at teste og anvende denne som en hårmaske, da jeg havde rigeligt med cremer til kroppen. Produktet er med en fabelagtig pumpe, så man selv kan dosere, og hvor jeg dog elsker produkter med pumpe funktion. Det er virkelig et must have! Olien har en lidt fed konsistens, hvilket jeg synes er udemærket, for så sjasker det ikke, og jeg føler det nemmere at arbejde med. Jeg kom olien i vådt hår, før shampoo, og lod det sidde i et par minutter. Efter badet og pleje af mit hår, mærkede jeg selvfølgelig efter, også dagene efterfulgt. Den blødgør mit hår, giver det fugt, og gør det super luftigt. Mine spidser var vilde med olien, og jeg vil helt sikkert bruge den som hårmaske nogen gange om ugen. Jeg tror dog ikke jeg vil få anvendt den på kroppen ellers, da jeg hurtigt kan føle mig indelukket ved sådan en ‘fed’ konsistens. Du får 200 ml for 168 kroner hos Matas.

Bodylotion:
En nærende luksuslotion med antioxidanter og vitaminer. Indeholder bl.a. Økologisk Kamille, Aloe Vera og Grøn The. Denne bodylotion har jeg benyttet efter bad, samt om aftenen inden jeg går i seng. Den har en mild og behagelig duft af Kamille (synes jeg!), den er lækker og giver masser af fugt på kroppen, samt absorbere hurtigt ind i huden, så man ikke føler sig fedtet. Jeg vil næsten våge at påstå at den absorbere så hurtigt, at jeg dårligt kan nå at smøre begge ben ind, før at man på det ene dårligt kan mærke cremen, bortset fra den fugtige, lækre fornemmelse. Blødheden forbliver, og kan mærkes selv dagen efter, hvilket er et kæmpe plus ved sådan en bodylotion. Og selvfølgelig med tilhørende, lækker pumpe funktion. Du får 150 ml for 119 kroner hos Matas.

Håndcreme:
Nærende og fugtgivende håndcreme der b.la. indeholder Økologisk Aloe Vera, Kakaosmør og Mango. Denne håndcreme har som mange af de andre produkter en mild og behagelig duft. Den er lækker at smøre på hænderne, da den absorbere hurtigt og samtidig giver god fugt. Denne er også med pumpe funktion, og perfekt størrelse til at have med i tasken. En ny favorit hos mig! Du får 50 ml for 69 kroner hos Matas.

Øjengelé
Dette er en gelé som er meningen man kan smøre rundt om øjenomgivelserne, for at få en op strammende og kølende effekt. Den reducere sorte rander og poser under øjnene, og er derfor ideel at bruge når man er træt, eller man kan duppe det ovenpå makeuppen, for at friske op. Jeg har brugt den når jeg har været træt, og været rigtig glad for den lidt opkvikkende fornemmelse man får omkring øjnene. Især om morgenen. Nu går jeg ikke rundt med kæmpe rander under øjnene, så lige på det punkt har det været svært at udtale sig. Men jeg synes den er lækker, og køler behageligt rundt om øjnene. Denne er forbedret med jordbær og har fantastisk pumpe funktion. Du får 15 ml for 119 kroner hos Matas. (Bemærk! Den der står angivet hos Matas er med blåbær)

AHA-Frugtkomplex Creme: 
Serum der exfoliere og tilfører samt bibeholder fugt til huden. Indeholder b.la. Økologisk Lægestokrose, Mango og Jordbær. Denne serum er simpelthen noget af det lækreste. Jeg bruger den under min dag eller natcreme, hvilket er lykken for min hud. Efter jeg har brugt denne har jeg fået en helt anden glød i huden, mere frisk og ‘levende’ om man så kan sige. Dagen efter er min hud også blød og lækker, og det er en mærkelig fornemmelse når jeg ellers altid døjer med hurtigt at få tør hud omkring næsen og lidt af kinderne. Jeg har sørget for at bruge den hver dag efterfulgt af en ansigts creme. Med pumpe funktion. Du får 50 ml for 179 kroner hos Matas.

Ansigtsgelé:
Forfriskende gel der b.la. indeholder Økologisk Morgenfrue, Grøn The og Solsikke Olie. Denne har jeg brugt oftest efter ovennævnte produkt. Den forfrisker, køler, gør huden blød, samt absorbere hurtigt. Den er helt vildt behagelig, og genere ikke mit ellers ubehag ved at benytte creme i ansigtet. Doser perfekt med pumpe funktionen. Du får 50 ml for 149 kroner hos Matas.

Dagcreme: 
Beregnet til normal og sensitiv hud. Indeholder b.la. Økologisk Morgenfrue og Kamille. Beroligende creme, som føles blød i konsistensen, når den påføres. Absorbere hurtigt, fugter dejligt og kan mærkes i flere timer efter. Denne har jeg også anvendt ovenpå AHA-serum produktet, hvilket har været en behagelig oplevelse. Jeg er rigtig glad for cremen og endnu et produkt med pumpe funktion. Duften er simpel og mild. Den er i øvrigt også beregnet til pleje af hud med blodsprængninger og tendens til tørre, røde områder. Du får 50 ml for 149 kroner hos Matas.

Alt i alt en vildt fed oplevelse med hver enkelt produkt. Jeg kan helt sikkert både mærke og se en stor forskel fra før jeg benyttede produkterne og så til nu, hvor jeg har afprøvet dem over længere tid. Jeg er glad for at være blevet introduceret for Mellisa. Jeg har helt sikkert fundet nogen favoritter i blandt, som skal erstattes når de er tomme. Lur mig om jeg ikke også skal have afprøvet deres scrub, samt rensemælk og skintonic. Kender du Mellisa? Er det et mærke du kunne overveje at prøve?

Produkterne er tilsendt til anmeldelse

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY KØB // BLACK BAG