GIVE AWAY #23: TASSIMO MASKINE

EBAY KØB // BLACK BAG

I dag kom postmand Per med en pakke til mig fra Kina. Det var denne lækre, sorte taske. Jeg er positiv overrasket over hvordan den ser ud. Man kan godt være lidt nervøs for om det virkelig ser ud som angivet i en annonce. Men jeg er fuldt ud tilfreds, og glæder mig til at bruge den! Den kostede 56 kroner og er købt på eBay. Jeg kan dog se at sælger har fået denne tilbage på lager (jeg fik den sidste sorte) og at priserne er sat op. I husker nok at jeg tidligere har vist den frem i en af mine eBay indlæg. Jeg har længe savlet over den, og to veninder har den allerede, så nu måtte jeg altså slå til. Og hvad mere heldigt er, så fik jeg den i gave. Jeg synes ikke man kan se på tasken at den kun har kostet en halv hundredmand. Er vild med hængelås systemet i den – lidt besværligt, men fedt! Hvad synes I om tasken? Skal I ind og klikke den hjem?

16 kommentarer

 • Har en lignende i sort slangeskind, og er virkelig også glad for min 🙂 Den skal du nok blive super glad for, og den ser godt nok skøn ud. Nu sidder jeg og overvejer, om jeg skal købe en? Haha 😀 <3Knus.http://www.showconfidence.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow den er flot!<3Kig gerne forbi<3http://winslow.bloggersdelight.dk/?p=401

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare fin(:www.dyreglad-pige.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den lækker, godt køb! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker ebay! efter at jeg er begyndt at kigge på ting derinde, er jeg blevet så nærrig, fordi alt er så dyrt i DK :(- fed taske btw!miaekholm.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja, jeg er hellere ikke meget for at shoppe i fysiske forretninger mere, efter jeg faldt for eBay 😛 haha! Og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • da jeg købte min kostede den 112 inkl fragt, og var fra england – men de ser ens ud 😀 den er så flot – og jeg er så glad for min!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Jeg ELSKER den 😀 Men den kan også købes i alle mulige forskellige prisklasser og både fra Kina, England, osv. Men ja – min kostede 56 kroner og så kom der fragt på 30 kroner tror jeg det var 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • det er slet ikke galt! jeg har brugt min til alt, og den overlevet! skoletaske, når jeg skal på besøg hos min mor, indkøb.. den er virkelig holdbar!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja jeg kommer også til at bruge min konstant 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SUper fed taske, og elsker detaljen med hængelåsen – så der ingen der kan komme i den! ;-)Men den er ikke lige mig, er ikke så meget en taske pige!Knus Kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor den fiin! 🙂 Trænger voldsomt til en ny taske! – Er stadig på udkig! Ved der er nogle stykker, jeg må eje! :bMen den ‘perfekte’ til skole osv. er endnu ikke fundet. – Janni xxhttp://jannijanainakristensen.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja, super fin <3Haha, du har vel en lang indkøbs liste over tasker du må eje 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #23: TASSIMO MASKINE