EBAY KØB

EBAY KØB // BLACK BAG

19. oktober 2013

I dag kom postmand Per med en pakke til mig fra Kina. Det var denne lækre, sorte taske. Jeg er positiv overrasket over hvordan den ser ud. Man kan godt være lidt nervøs for om det virkelig ser ud som angivet i en annonce. Men jeg er fuldt ud tilfreds, og glæder mig til at bruge den! Den kostede 56 kroner og er købt på eBay. Jeg kan dog se at sælger har fået denne tilbage på lager (jeg fik den sidste sorte) og at priserne er sat op. I husker nok at jeg tidligere har vist den frem i en af mine eBay indlæg. Jeg har længe savlet over den, og to veninder har den allerede, så nu måtte jeg altså slå til. Og hvad mere heldigt er, så fik jeg den i gave. ❤ Jeg synes ikke man kan se på tasken at den kun har kostet en halv hundredmand. Er vild med hængelås systemet i den – lidt besværligt, men fedt! Hvad synes I om tasken? Skal I ind og klikke den hjem?

 • Svar
  Janni Janaina Kristensen
  19. oktober 2013 den

  Hvor den fiin! 🙂 Trænger voldsomt til en ny taske! – Er stadig på udkig! Ved der er nogle stykker, jeg må eje! :bMen den ‘perfekte’ til skole osv. er endnu ikke fundet. – Janni xxhttp://jannijanainakristensen.blogspot.dk/

  • Svar
   Mia
   19. oktober 2013 den

   Ja, super fin <3Haha, du har vel en lang indkøbs liste over tasker du må eje 😀

 • Svar
  Kathrine Johansen
  19. oktober 2013 den

  SUper fed taske, og elsker detaljen med hængelåsen – så der ingen der kan komme i den! ;-)Men den er ikke lige mig, er ikke så meget en taske pige!Knus Kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  • Svar
   Mia
   19. oktober 2013 den

   Ja, det vil sgu være for besværligt at stjæle fra tasken, så det er nice! 😀

  • Svar
   Kathrine Johansen
   20. oktober 2013 den

   ja, det er pisse nice! :-).

 • Svar
  MaleneJohannessen
  19. oktober 2013 den

  da jeg købte min kostede den 112 inkl fragt, og var fra england – men de ser ens ud 😀 den er så flot – og jeg er så glad for min!! 🙂

  • Svar
   Mia
   19. oktober 2013 den

   Jeg ELSKER den 😀 Men den kan også købes i alle mulige forskellige prisklasser og både fra Kina, England, osv. Men ja – min kostede 56 kroner og så kom der fragt på 30 kroner tror jeg det var 😀

  • Svar
   MaleneJohannessen
   19. oktober 2013 den

   det er slet ikke galt! jeg har brugt min til alt, og den overlevet! skoletaske, når jeg skal på besøg hos min mor, indkøb.. den er virkelig holdbar!! 😀

  • Svar
   Mia
   19. oktober 2013 den

   Ja jeg kommer også til at bruge min konstant 😀

 • Svar
  M-I-A
  19. oktober 2013 den

  Jeg elsker ebay! efter at jeg er begyndt at kigge på ting derinde, er jeg blevet så nærrig, fordi alt er så dyrt i DK :(- fed taske btw!miaekholm.blogspot.dk

  • Svar
   Mia
   19. oktober 2013 den

   Ja, jeg er hellere ikke meget for at shoppe i fysiske forretninger mere, efter jeg faldt for eBay 😛 haha! Og tak <3

 • Svar
  Stine
  19. oktober 2013 den

  Hvor er den lækker, godt køb! <3

  • Svar
   Mia
   19. oktober 2013 den

   Tak søde Stine 🙂 <3

 • Svar
  Dyreglad-pige
  19. oktober 2013 den

  Hvor er den bare fin(:www.dyreglad-pige.blogspot.com

 • Svar
  Anna
  21. oktober 2013 den

  Wow den er flot!<3Kig gerne forbi<3http://winslow.bloggersdelight.dk/?p=401

 • Svar
  Julie Olesen
  21. oktober 2013 den

  Har en lignende i sort slangeskind, og er virkelig også glad for min 🙂 Den skal du nok blive super glad for, og den ser godt nok skøn ud. Nu sidder jeg og overvejer, om jeg skal købe en? Haha 😀 <3Knus.http://www.showconfidence.com/

Skriv svar