GIVE AWAY #22: MELLISA PRODUKTER

GIVE AWAY #23: TASSIMO MASKINE

Nu til den allersidste konkurrence i forbindelse med bloggens fødselsdag. Denne gang har Kaffekompagniet været så søde at give mig lov til at udlove en Tassimo kaffemaskine med tilhørende kaffekapsler til en af jer! Og I tænker sikkert, kaffe? På Mia´s blog? Jo jo, jeg har jo før skrevet, at disse fødselsdags konkurrencer alle har været noget der betyder noget personligt for mig. Jeg elsker kaffe, og drikker det som regel altid når jeg sidder og brygger nogen indlæg sammen til jer.. Og på alle mulige andre tidspunkter af døgnet.. Denne maskine er simpelthen så lækker at den både kan brygge jer kaffe, the OG kakao, i alle mulige smags varianter. Så lækkert!! Lige hvad man har brug for nu hvor det er blevet koldere, ikke? Min favorit kaffe udover en almindelig kop Gevalia, må nok være Gevalia Tassimo Latte Macchiato. Den smager lækkert og er lidt udover det sædvanlige! Se alle de andre smags varianter inde på deres hjemmeside, hvor man i øvrigt også kan oprette sig som kunde og få nogen gode fordele! Man kan opnå fast rabat, gratis gave hver måned, automatisk deltagelse i deres konkurrencer hver måned, samt sær tilbud på udvalgte varer. Hvis I melder jer ind, kan I faktisk få denne maskine til en særlig kundeklub pris.

Vil du gerne vinde denne maskine og tilhørende kaffekapsler?

REGLER:
Følg mig på Facebook og skriv til det tilhørende indlæg derinde “Jeg elsker…” også indsætter du selv kaffe, the eller kakao.
Skriv en kommentar her på bloggen med dit navn og fortæl hvad du godt kunne tænke dig at læse om på min blog.

Konkurrencen slutter 4 november kl 20:00
Husk og følg reglerne korrekt, ellers gælder deltagelse ikke.
Kun for bosatte i Danmark
Kaffemaskinen er sponsoreret af Kaffekompagniet som gave til konkurrence

95 kommentarer

 • Sikken en flot give away. 😉 Hjertelig tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg læser med på din blog, og på din facebookside. Elsker lækre negle, gode plejeprodukter, makeup – især vil jeg gerne høre mere om de mest rene produkter. Har eksem i familien blandt både store og små. Prøver at undgå de grimme ting. Og gerne noget som er til at købe for penge. Ellers synes jeg din side og din blog er meget inspirerende. Når ikke at læse alt, da jeg også har en familie – som heldigvis også vil have min opmærksomhed.Det vil være vildt lækker at vinde. Især min mand er en kaffetønde. Jeg har lært at drikke kaffe, fordi der er så mange dejlige smage, og latte er jeg rigtig glad for. Te er morgendrikken. I den mørke tid bliver der serveret meget varm chokolade til glæde for de små. ;)Krydser fingre ALT det jeg kan. Bedste hilsner fra Birthe R. Nygaard – birthe.gug@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie K. L

  Jeg har skrevet en kommentar som Emilie Løvbjerg på facebook.Men jeg vil gerne høre mere om dit dvd-gluggeri og dit skønhedsgejl, elsker sådan nogle typer af dine indlæg.Din blog er for skøn! Og hvor er det en fed præmieKnus Emiliemail: aadumekl@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg siger med glæde hjertelig TILLYKKE og HURRAH endnu en gang. – Endnu rigtig lækker præmie du har på højkant til en af os læsere.Jeg er under af stof om lækker lakker og negleguf, lækre hudplejefif og anmeldelse af lækre produkter. Dine eBay tips må også gerne fortsætte.Nyder din præsentation, som jeg finder særdeles givende og informativ. <3 <3 Knuz Tinatina@mipex.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hold da op hvor en skøn præmie. Jeg syntes din blog er skøn som den er, elsker at læse hvad du skriver :)KnusHanne Lykkehnl63@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes overhovedet ikke, at jeg kan finde noget, som du mangler på din blog :)Mette Ørummetteoerum1@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene – jeg elsker dine beauty OG eBay tips. det er så lækkert med ny inspiration.din blog er en af dem jeg troligt klikker ind på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aj jeg kan lige nå at være med.Jeg er rigtig glad for din blog som den er. Men de indlæg jeg bedst kan lide er de lidt mere personlige, hvor man kommer med på din hverdag. Ellers så indlæg hvor man lære dig bedre at kende som, Fyn facts osv.Også kan jeg godt lide at få ny inspiration. Som opskrifter, DIY, eller tips om gode tilbud PSV.Mvh SisseSizze86@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville være utrolig lækkert med et sneak peak af dit værelse!Emilie Graffmilleh@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeej hvor lækkert!! :O Krydser alt hvad jeg kan <3 Jeg kunne godt tænke mig at læse lidt om mad måske 😛 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Olesenjulie.olesen.jo@gmail.comJeg elsker dine indlæg, hvor du har taget neglelak på. Så jeg kunne godt tænke mig at se et indlæg med alle dine ynglings neglelakker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg ville gerne se nogle makeup looks eller nogle flere ebay tips 😀 – Pernille I

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig lækker giveaway! 🙂 Jeg deltager gerne.Jeg kunne godt tænke mig nogle flere skønhedsindlæg, måske du har nogle spændende masker eller noget man selv kan lave? 🙂 Jeg elsker dine indlæg om neglelak, virkelig flotte billeder. God aften!Natachakontakt@natachasverden.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er med! 🙂 og jeg er en stor tilhænger af ebay tips, sko og “hverdags-hygge”! 🙂 knusrikke sundsrikkesunds@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super lækker giveaway ♡ eeelsker at læse om makeup 🙂 få nye ideer og prøve andre produkter :-DConnie AHexia3@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uhhh Nice give away… syntes det er en mega fed blog du har med en masse gode indlæg, men ville gerne læse noget om hårprodukter og især hårkure…måske en anmeldelse om hvad for nogle der virker bedst osv… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker de indlæg hvor du anmelder forskellige produkter.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mere neglelak og nailart! Det kan man ikke få for meget af :-Dmariaelmelund@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan rigtig godt lide dine personlige indlæg, og så dine anmeldelser af diverse produkter, de er altid meget informative og gode :)Og stort tillykke med bloggens fødselsdag :)Piapiarotbl@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg deltager og x fingre…. kunne godt bruge anmeldelser af parfumermarianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk præmie! Jeg vil gerne læse mere om accessories og anbefalinger affilm og serier.charlottehansen83@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mer neglelak<3<3<3trinesoppskrifter@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne være fedt med noget mere sports relateret på bloggen! Natashanm1993@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej :-)Jeg følger dig… Jamen jeg elsker personlige indlæg, så måske noget om dig, som vi ikke vidste i forvejen, måske om hvad din daglige rutine er eller hvad du ellers synes vi, som læsere bør og må vide om dig :)Skøn blog.Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde du 🙂 Fantastisk konkurrence – Det ville betyde alt i verden for mig, at kunne forære denne kaffemaskine til min far! Åh, hvor jeg krydser mine fingre. Jeg synes din blog er SÅ fin og du kommer godt rundt om en masse forskellige ting – Hvis jeg skulle nævne noget, jeg ville elske at læse, så skulle det da være hvilke produkter du absolut ikke kunne leve uden 🙂 Knus Maja / Majarp6@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smuksak!Jeg vil meget gerne hører lidt mere om billig shopping ala Iherb, som vi snakkede om 😀 Uhhh!!!Mys Kristine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med fødselsdagen! Du ved, at jeg elsker din fine blog.Jeg håber rigtigt meget, at jeg vinder, for har ønsket mig denne kaffemaskine sååå længe, men har ikke haft råd til den, så ærgerligt.Jeg synes du skal skrive mere om trends, hårpleje, smykker, bloigindretning, forkælelse. Og når vi nærmer os julen, håber jeg du blogger meget om det, da jeg elsker julen højt!Anja // Skønheden & Nørdenhttp://skoenhedenognoerden.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er da fluks med 🙂 Jeg kunne godt tænke mig at læse om forskellige tests af diverse skønhedsprodukter. Jo flere jo bedre:)Mvh Rikke Bisgård Sørensenriksen@orumnet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sabrine Rasmussen . Sabrine.rasmussen@outlook.comJeg vil gerne ha’ flere af mine elskede ebay indlæg 😀 jeg elsker dem såååå meget, har jeg vidst fortalt dig før-Flere af dem 🙂 selvom du gør mig fattig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du holder godt nok mange fede konkurrence her for tiden 😀 Er helt klart med igen.. Kunne godt tænke mig at læse flere personlige indlæg 🙂 Louise Janner // Louise1990louise@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Pia Damgaardpiaogjan@hotmail.comJeg kan godt lide at læse anmeldelser af hårprodukter, mode, hotelophold – hvis noget kan anbefales… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Wang

  Hej :)Jeg er forholdsvis ny læser på bloggen, men er allerede fuldstændig forelsket i din blog.Jeg er vild med dine anmeldelser at produkter, og tips til lækre ting på ebay og iherb. Så dem vil jeg da gerne se flere af, men det virker det til du allerede gør 😉 og min mail erchrisolade@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nårh ja, jeg elsker at læse om mode, bolig, tendenser, skønhed, mad, vin, wellness og generelt debat og diskussioner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor smart,,Min forlovede Claus ville bli overlykkeligfor at få sådan en maskine i Kærligheds gave <3Delt <3Rigtig Go Blog Mia 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager helt sikkert, elsker at bruge mine forældres Tassimo når jeg er hjemme på besøg :)Jeg kunne godt tænke mig at læse nogle flere personlige indlæglouisehede1989@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert lækkert lækkert… bliver nød til at være med.. jeg har liket din facebook side og skrevet en kommentar derinde.. <3Min kæreste har snart fødselsdag og han har netop sagt at han overvejer at købe sig en ny tassimo maskine, den gamle vi har er efter hånden noget slidt.. Kunne være fedt at overraske ham med en ny… Wee….. Krydser virkelig fingre..Kunne godt tænke mig at læse lidt om hvad du synes om efteråret, har du nogle ting du gerne vil eller nogle lækre traditioner her i denne smukke årstid.. Evt et billede at dit yndlingssted på denne årstid.. :DKnus Jeanette HenriksenJeakh@youmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mia, du ved jo nok nu (efter Aussie) at jeg følger med! :)Hold nu op en fed give-away!! Specielt til mig der drikker så meget the og kakao.. :)I forhold til din blog, så kunne jeg godt tænke mig at læse mere, om alt det du i forvejen skriver om! Jeg synes det er fedt at du skriver om så meget, all around!Hilsen Patricia Belsøpbelsoe@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gode tips 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krydser finger.Sådan en maskine kunne jeg godt tænke mig at have så jeg kan byde mine gæster på kaffe når de kommer på besøg.Jeg kunne godt tænke mig at læse nogle flere personlige indlæg som fx hvor du godt kunne tænke dig at komme på ferie eller hvad du laver når du skal slappe rigtig af. Måske hvor du ser dig selv om 10 årAnetteAnettesuniversdk.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt klart med! <3 Jeg kunne godt tænke mig nogle personlige indlæg, lidt mere om hvem du er, sjove facts osv.Knus Stine // stine_ebbesen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes din blog er god og varieret i hvad du skriver om og det kan jeg rigtig godt lide :o)Super fed give away <3MvH Katrine Binnskatte.binns@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide din blok som den er 😉 jeg kigger tit forbi.jytte777@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  🙂 Er ny-tilkommen, men glæder mig til at følge dig.. Se spændende ud allerede.. 😉 og skulle man vinde din lækre konkurrence, så var det da heller ikke så ringe..Kh. Vivi Holm Hansenvivihh73@live.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne læse mere om mackup 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Westamiramarie@gmail.comSynes sin blog er skøn som den er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker virkelig din blog – specielt fordi du skriver om så mange forskellige ting. Dog er mit ynglings emne negle, da jeg elsker alt med negle. Så jeg ville slet ikke have noget imod at se noget mere med negle! Fortsæt det gode arbejde – for du gør det fantastisk (:Lotte Pedersenlotteannli@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor vil jeg gerne vinde denne her! Jeg elsker kaffe 🙂 Jeg synes, din blog rummer alle de rigtige ting allerede. Men der er jo kommet rigtig mange gode forslag alligevel. Jeg følger spændt med! :-)//akh(a)os.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig at læse om flere blog anbefalinger, musik du lytter til og bøger du vil anbefale. 030786(a)gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker kakao! Men hvis jeg vandt, ville denne fine giveaway blive en gave til min søde mor, som nærmest er afhængig af kaffe :O)Knus Mia Ekholmmissen.5@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om lige præcist dig og dit liv. Men det skal jo heller ikke gå udover de fine negleindlæg, som jeg elsker :-)/Heidiheidi608@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen – små finurligheder i hverdagen. Hvis du oplever noget som du reagerer positivt/negativt på osv. Bøger du læser – det er rart med inspiration som ikke er “købt” af forlagene.trinsling@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Stort tillykke med bloggen og lækker lækker give away :)Jeg har fuldt med lidt tid på side fronten og synes rigtig godt om den måde, du viser de forskellige farver sminke på – der kan være så meet forskel på selve farven i æsken og når den kommer på øjenlåget :)idawestphall@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mia. Jeg synes det er fedt med indlæg om favoritter (fx månedens), reviews og i det dur, hvor du skriver om dem hvad du synes og hvorfor osv., som du hidtil har gjort. Elsker disse indlæg. 🙂 khAldina Strasevic http://blogbydina.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger dig og kunne godt tænke mig at høre lidt om, hvad du godt kan lide af kreative ting, hvis du skal lave det. Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  kvium75@gmail.com er min mail og jeg hedder Karina 🙂 Jeg hygger mig med at kigge forbi efter lige det du skriver om nu :.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har først lige fundet din blog via facebook så er svært helt at sige hvad jeg synes der mangler.Nu er jeg ihvertfald med både her og på facebook og glæder mig til at følge digkhkirstenaakerman@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Btw er min mailLillemus222@hotmail.comOg mit navn er Christina Eggers Rasmussen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Orh sådan en har jeg altid ønsket mig <3 Vil vildt gerne vindeJeg kunne godt tænke mig at høre dine synspunkter på nogle lidt mere alvorlige emner samt uddrag fra dit liv. Men synes din blog er super fin^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har ikke brugt neglelak i ÅREVIS – er sygeplejerske – og det har indtil nu været til festlige lejligheder – men NU er der andet job og jeg må gerne være flot og fin – og syntes det er skønt med tips -og up dates på farver mm 🙂 Det er lidt hyggeligt at følge en tøsetøs – og som sagt jeg er sygeplejerske – og har drukket atl for meget dårlig kaffe i min nattevagter -e r SÅ klar til skift i kapsel kaffens verden 🙂 Rik_ky@mail.tele.dk – Rikke Skjøde Baes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mums! – sådan en ville pynte i mit køkken og give mig en chance for at vågne inden jeg sætter mig ud i bilen 🙂 Jeg kunne faktisk godt tænke mig at høre lidt til mere personlige synspunkter. Fx. Ugens højdepunkter eller en holdning til ugens mest omtalte begivenhed.. sådan noget i den stil, som afviger lidt fra hverdagsindholdet på bloggen 🙂 Luisa Gozun lui.hg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes egentlig jeg er godt tilfreds med det du aver på bloggen nu. Er vild med dine ebay indlæg og anmeldelser af ting 🙂 Tillykke med bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh den ville være fantastisk at kunne lune sig på de kolde vinter aftner 😀 En ting jeg elsker er step by step tutorial til nailart, makeup eller hårlook 😀 hvad kan jeg sige jeg er en beautygeek :-p Camilla LundSennepskat@hotmail.comWww.camisbeautybox.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ej altså sikke en skøn skøn konkurrence 🙂 Elsker allerede din blog, men er især interesseret i mode og makeup :-)Mvh Mia Fmia.henriette75@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er en lækker blog og stort tillykke, ville gerne høre om de daglige ting så som cremer make up lækkert mad og kaffe, super lækker giveaway elsker kakao og mine venner elsker kaffe. super lækker giveaway deler med de søde venner og ønsker god aften.med venlig hilsen lone kruse fuglsanglonetiger@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm, jeg synes din blog er sindsyg god, og jeg kan næsten ikke finde nogle punkter du kan skrive om, altså jeg vil gerne vide mere om dig, måske nogle ting om dig? jeg vil os gerne se lidt inspirations billeder, mad billeder, flere testet produkter, og mange mange flere anmeldelser! BLIV VED!Deltager på min mors vegne og hun elsker Kaffe og mangler sådan en maske her!lillekathriine@hotmail.com kathrine Johansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ….om gode cremer til ansigt, hals og krop her i den kommnede vinterkulde. Er helt sikkert med på den her lækre give away 😉 Fra Dorte Slouborg dortes918@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du er super til at få skrevet om forskellige ting, men jeg elsker at læse anmeldelserne! Så flere af dem jataaaaaak! :-DOg btw, TILLYKKE med bloggens fødselsdag! Super læks konkurrence! Især for os kaffedrikkere, der tit har lidt travlt om morgenen! 😉 KH Anne-Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager HELT sikkert!! :)Jeg synes, at du gør et rigtig godt stykke arbejde med bloggen, men kunne måske tænke mig, at se lidt om indretnings inspiration :)Mvh.Birna Lambaabirnalambaa@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig at se din daglige hudplejerutine :)Min e-mail er linelh86@hotmail.com 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm, jeg ved ikke hvad jeg vil se mere af. Du laver jo alt det jeg godt kan lide, anmeldelser, neglelak osv. Du måtte dog godt lave flere indlæg omkring dine oplevelser :).Jeg har kommenteret inde på din facebookside.Knus Marie :).Marielerche@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neglelak og negle, test af produkter og så må der også gerne være noget personlig.Mega fed give away. Jeg elsker kaffe og især lidt anderledes kaffe .briananette@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen :-)Jeg synes du kommer godt rundt om mange ting og vil bare sige bliv ved som du gør nu. Kan ikke lige komme på noget nyt du skulle skrive om ;)Malene Grovesucces@mail-mig.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kanon lækker give away. jeg finder det inspirerende at læse om dine anmeldelser af produkter. vil gerne se/læse om flere cremer og evt. parfume.keep up the good work.snuble2@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker give away! Og tillykke med bloggens fødselsdag :)Jeg vil gerne læse flere indlæg med mindre kendte mærker, der ofte også er billigere. Gerne make up, cremer, lakker osv.Gerne flere indlæg om hvem du er, dine holdninger osv.m_hoej20(ad)yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh vil da rigtig gerne deltage,Vil rigtig gerne læse meget mere om makeup og negle loooove it :)))Marialundpedersen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig at se flere anbefalinger af produkter, da jeg selv aldrig bruger produkter, og når jeg så endelig får et flip med, jeg vil eje lækre produkter fx. hudprodukter, så ved jeg slet ikke, hvad jeg skal købe.. Derudover er jeg blevet meget interesseret i make up, så nogle fest og dagligdags make up look.Camilla Mille Torpmilletorp@gmail.com // Jeg har også en konkurrence her: http://www.millelove.com/2013/10/sa-har-jeg-endelig-faet-lavet-denne.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh jeg har set denne maskine udloddet flere steder. Og den ser så absolut fantastisk ud. Jeg dør. Jeg har kommenteret på facebook, og kommentere nu her 🙂 Jeg vil gerne se mere negle, hallo jeg kan ikke få nok. Jeg vil også gerne se flere personlige indlæg, sjove historier eller oplevelser. – kram nina, cantanta@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  kære Mia wow en perfekt præmie og elsker kaffe,kakao,te så den vil falde i meget gode hænder hos mig og vil elske at lave det på en anden måde og bare smagen er himmelsk <3 følger dig alle steder og er altid in spirende og spændende at følge <3 min drøm er at vinde/eje den skønne TASSIMO MASKINE <3 <3 ønsker forsat god solskins dag knus kramJane TvedeJane@team-tvede.eu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Miajeg vil gerne høre mere om dig selv som person, din dagligdag, dine interesser og dine dybeste ønsker 🙂 og så elsker jeg at høre noget om makeup- hår og mode 🙂 jeg elsker kaffe i stor stil og laver det på gammeldags maner, da jeg ikek har haft råd til andet, så mit største ønske er og har længe være en kaffe maskine og en TASSIMO MASKINE er den vildeste drøm af en maskine at være whauuuuu 🙂 ønsker dig en super god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde søde Mia! Hold da op en præmie. Jeg drikker ikke selv kaffe, men jeg ville virkelig gerne glæde mine forældre med den. Endnu engang tillykke med bloggen. Det du har opnået er virkelig stort, og jeg følger gladeligt med på din blog hver eneste dag. Jeg elsker den måde at din blog er opbygget på – med en bred vifte af forskellige genre. Jeg synes du skal blogge som du har gjort, dog er jeg helt vild med boliginspiration og ebayfund, og sidst men ikke mindst dit beautyskrald! Tak for en god blog, glæder mig til at følge den i fremtiden.Tusinde knus Alberte, alberte211@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg vil gerne læse mere om hår og makeup tips,til fest,lækker giveaway. :)pia srokapiastulle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil blive glad for at se flere ebay-fund her på din blog! :-)// Freja(Har udført betingelserne)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de andre kommer med utrolig mange spændende ting du kunne skrive om, som “dagens rutine” og “månedens fund”, for at få noget mere personligt ind på din blog. Du er super inspirerende, selvom jeg mest følger med på sidelinjen normalt. Noget andet som jeg egentlig ikke ved om du har skrevet om, er din blogs opstart – hvordan fik du idéen og hvorfor skulle det være på denne blogside osv? :)Camilla Raeder Duus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Krydser virkelig fingre! Ville være så fedt at vinde sådan en her, så jeg kunne få min the og kakao og min kæreste hans kaffe – så kan vi delen om én maskine 🙂 Jeg ville gerne læse mere omkring boligindretning (hvis det er noget for dig selvfølgelig) og gerne et ‘månedens fund’ (evt. Ebay-fund, tilbuds-fund eller yndlings-fund). men din blog er virkelig alletiders 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil super gerne vinde sådan en fantastisk maskine og har udført alle betingelserne 🙂 Jeg vil gerne læse om det der sker i dit liv og din dagligdag – lidt om alt det der ikke lige altid er så sjovt. Livet er jo ikke altid lutter lagkage og det må man jo også gerne skrive lidt om ind i mellem for at andre kan se at ens liv er lidt ligesom alle andres – både på godt og ondt.kh Junejusp@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk blog du har her 🙂 jeg sys det svært at komme med andet du kan skrive om da jeg syntes du kommer rigtigt godt rundt om de ting jeg holder af at læse :)Daniella ChristensenJellachristensen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig og læse om hvordan det er og være blogger 🙂 Jannie viola kristensenJanniekristensen1993@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hold da op en præmie! for en kaffesmovser som mig vile denne være fantastisk:-)!!! jeg kunne godt tænke mig at læse indlæg om neglelak, hår tips, dyr vs. billigt tøj køb altså der viser hvordan man kan få “looket” med få penge:-) dine daglige hudpleje rutiner osv..følger dig via bloglovin og facebook:-) og har kommenteret at jeg elsker kaffe på face:-)/jennyjennyclausen0809@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide at læse anmeldelser om makeup eller guides/DIY om makeup/hår/frisure 🙂 Majamaja3012 (a) hotmail (.) com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fuldstændig betaget af denne lækre giveaway, nu har jeg deltaget i 4 andre der udlovede denne, så nu må det da snart være min tur!!!! Har ønsket mig en kapselmaskine længe, men som udeboende er den svær at spare op til (og jeg er ekstremt dårlig til at spare op, haha) <3. jeg kunne godt tænke mig at læse lidt mere om makeup, jeg elsker at finde inspiration hos andre, når de laver forskellige looks f.eks. og så evt. nogle top 3 af forskellige produkter, makeup, læbestift, styling. eller what in my bag! <3 Camilla Christine Milla_kvamm@msn.comhttp://www.fitspoblog.com/♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil jo bare gerne læse om neglelak i spandevis :DLisa Thestrupneglelir@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op en lækker konkurrence ! Det kunne være det vildeste at vinde denne maskine. JA tak – jeg deltager. Det du gør på din blog er suverænt for mig. Der er forskellige ting hele tiden, og det kan jeg godt li. Jeg kan ikke komme på noget nyt du skal skrive om, jeg synes bare du skal blive ved på den måde du gør. For det gør du godt <3 Christinakrummerand.blogspot.dkkrumme.rand@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Navn: Natasha Nimb Syntes din blog er skøn som den er, du kommer rundt om gode tibh specielt mode og tøj, og selvfølgelig neglelak 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Trine Vestergaard Christensen Nannatvchristensen@gmail.comJeg kunne godt tænke mig at læse om din fulde daglige rutine – det kunne være spændende at være med “hele vejen” gennem en dag :-)MØS

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #22: MELLISA PRODUKTER