GIVE AWAYS

GIVE AWAY #22: MELLISA PRODUKTER

9. oktober 2013

Jeg vil nu sætte min anden sidste fødselsdags konkurrence i gang. Denne gang er der nogle lækre produkter fra Mellisa i puljen. Mellisa er et danskejet naturkosmetik firma, med bopæl i Hørsholm, hvor de selv laver deres produkter. Deres filosofi bag mærkerne er, at alle skal have mulighed for god, naturlig og økologisk hudpleje til en venlig pris. Mellisa tror på naturen; emballagen er genbrugs materiale, produkterne så vidt muligt økologiske, ikke testet på dyr samt fri for kemikalier og hormonforstyrrende stoffer. Der er produkter til problemer som psoriasis, ekstremt tør hud, helvedsild og eksem.

Det startede ud med grundlæggeren af mærket, Margit, udviklede psoriasis, hvilket gjorde hende nysgerrig på selv at lave en salve mod dette. Successen med salven for hende selv, men også mange andre, gjorde at Margit fik blod på tanden og hun startede derfor ud med at lave en masse andre hudplejeprodukter, heraf resultatet af hele serien fra Mellisa. Læs dette og meget mere inde på deres hjemmeside. Jeg har fået tilsendt nogle produkter, som jeg vil fortælle om på bloggen, når jeg har fået testet dem færdigt.

Én af jer har muligheden for at vinde de fire produkter I kan se på ovenstående billede.

Ansigtsvaske Gel
:
Fjerner snavs, overskydende fedt, samt fjerner blidt makeup og øjenmakeup
Ansigts – og kropsolie:
Olie der fugter, nærer og blødgør huden. Kan også anvendes som maske i håret inden brug af shampoo
Dagcreme:
Cremen er beregnet til sart og sensitiv hud, kan også bruges til røde og tørre hudområder
AHA-Frugtkomplex Creme:
Beregnet til alle hudtyper. Lige fra pubertets hud med tendens til overproduktion af fedtstoffer til ekstremt tør hud og rynket, slap hud.  

REGLER
Følg mig på ❤ Facebook ❤ og  Bloglovin 
Skriv en kommentar med dit navn og fortæl hvilket hudpleje produkt du har hjemme i skabet som er et must have og hvorfor

Konkurrencen slutter d. 29 oktober kl 20:00

Husk at følge reglerne korrekt og at følge dem allesammen. Snyd resultere i varig udelukkelse fra konkurrencer fremover!
Produkterne er sponsoreret af Melissa som gave til give away
Deltagelse gælder kun for bosatte i Danmark

 • Svar
  Louise Hede
  9. oktober 2013 den

  Mit musthave er helt klart min ansigtscreme fra matas til kombineret hud. Jeg har både tendens til tør hud på kinderne, men fedtet hud i T-zonen. Hvis jeg ikke brugte ansigtscreme, ville jeg se helt forfærdelig ud :)louisehede1989@gmail.com

 • Svar
  Camilla
  9. oktober 2013 den

  Generelt er aloe vera produkter bare noget der fungerer fantastisk for min hud. Specielt propolis, fordi den på mystisk vis er med til at fjerne bumser og lignende hurtigt! 🙂

 • Svar
  Páten
  9. oktober 2013 den

  Jeg elsker min Raunsborg håndcreme! Men har nu fået en endnu større kærlighed til Raunsborg body creme med rabarber! Jeg er en pige der forsømmer huden, men denne creme kan jeg slet ikke undvære! Den er super hurtig til at tørre ind i huden og den dufter fantastisk! Den får min hud til at føles som om, at jeg altid har passet godt på den! Og så er den ikke specielt dyr..Hilsen Patriciapbelsoe@hotmail.com

 • Svar
  Pia Hansen
  9. oktober 2013 den

  det er simpelthen så lækre produkter, dem må jeg bare vinde, til mit total undtørren efterårs krop :-)lige nu har jeg en nivea hvilket ikke er helt normalt, men det var hvad økonomien tillod – normalt bruger jeg loreal medmindre jeg lige ffalder over et billigt tilbud på Melissa så ja jeg tillader mgi at krydser fingere og håbe på mit held så jeg kan få Melissa i skabet igen 🙂

 • Svar
  Emillia
  9. oktober 2013 den

  Det må nok være min Vichy Ansigtscreme. Den er vildt fantastisk! Den er næsten brugt op, og den er vildt dyr, men super fantastisk. Jeg kommer til at savne den, den dag den dør …Natashanm1993@hotmail.com

 • Svar
  Dyreglad-pige
  9. oktober 2013 den

  Sikke en skøn give away.Hvor ville det være lækkert at vinde(:Jeg har altid en skin tonic fra matas den med striber.Den synes jeg er god til at fjerne makeup med(:Heidi N.minsodeskat@yahoo.dk

 • Svar
  anette dahl povlsen
  10. oktober 2013 den

  Ansigtvaskegelen fra mellisa har jeg selv og er virkelig glad for den, også de andre produkter er gode. vil virkelig gerne vinde for det er lækre produkter og så tilmed økologiske :-)briananette@gmail.com

 • Svar
  Karina schrøder
  10. oktober 2013 den

  Mit must have er Orgins Ginzing eye creme. Super produkt, den tager de sorte rander, og så tilføjer den rigtig meget fugt <3Karina Holse Schrøderkarina@hemmelig.dk

 • Svar
  Marlene Høj
  10. oktober 2013 den

  Føler bloggen begge steder.Embryolisse body lotion – Den er så lækker og absorberes hurtigt. Og den holder tørheden væk fra mine ben :)m_hoej20(ad)yahoo.dk

 • Svar
  Katrine Gunnersen
  10. oktober 2013 den

  Jeg er rigtig glad for Vichy øjen serum. Mine trætte trætte mor-øjne har virkelig brug for lidt ekstra for ikke at ligne en hængt kat 300 dage om året. Ikke nok til at børnene mangler mor, men far snorker, fylder og min lægmuskler er begyndt at synes kramper om natten er sexede. Så der er brug for en god serum til de tunge tunge øjenlåg :)trinsling@gmail.com

 • Svar
  Tina Irene Povlsen
  10. oktober 2013 den

  En lækker give away med så super skønne produkter. Dansk, økologisk og bæredygtigt, og så tilmed hudlækkeri af højeste kvalitet. Min hud og jeg vil juble helt til månen og tilbage igen, med forkælelse af de top lækre hudgodter fra Melissa.I mit skab er min øjengelé fra Vichy et must have, den styrker øjenomgivelsernes fine hud, og giver et frisk look. Håndcremen fra Balance Me er ligeså et must have. En plejende håndcreme som ikke kan undværes for en blød og velplejet hånd. Hænderne er lige så stort et visitkort, som et velplejet ansigt, derfor er en god håndcreme uundværlig.tina@mipex.com

 • Svar
  Anonymous
  10. oktober 2013 den

  Hvis disse produkter kunne virke mod mit psoriasis, så ville det være min redning! jeg har prøvet så mange cremer og intet har hjulpet! Mit yndlingshudpleje produkt pt er min triple active ansigtsgel fra loreal. Den absorberes lynhurtigt og giver god fugt til mig tørre hud.. Har aldrig haft en go to creme, men den her bliver købt igen! En anden er min abrikosolie der blødgører mine tørre sprækkede albuer og psoriasisen i mit øjenbryn, det fjerner det ikke. Men blødgører lynhurtigt når det er aller værst, så det ikke gør helt ligeså ondt. Super give away og lækker blog som altid 😉 Du er selvfølgelig allerede fulgt 🙂 lui.hg@hotmail.com

 • Svar
  Marianne Wittendorff
  10. oktober 2013 den

  Lækkert gevinst, der gerne må bo hos mig :)Jeg har altid Elisabeth Arden 8 hour creme/lip care hjemmeBruger det til tørre læber og tør/irriteet hud.wittesmobil@gmail.com

 • Svar
  Maria&David
  10. oktober 2013 den

  Følger allerede begge steder, men der er smidt likes i din retning begge steder 🙂 Must have herhjemme er pt. Juhldals mandelolie – den er god for min hud og fungerer som både rens og creme til natten. Elsker der er flere funktioner i en. Ellers er jeg også stor tilhænger af Vichys bolylotion og ansigtscreme.Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 • Svar
  MrsBaloui
  10. oktober 2013 den

  Det må helt sikkert være min Dermalogica Ultra Calming Mist – altså, hvis man kun må vælge eet favoritprodukt ;)Jeg har hørt meget godt om Mellisa produkterne, så det ville da være dejligt at få lov at prøve – især AHA-Frugtkomplex Creme må være produktet for mig 🙂

 • Svar
  Maja
  10. oktober 2013 den

  Lige for tiden hvor vejret skifter hele tiden er mine absolutte must haves læbepomade og håndcreme 😀 lidt kedeligt, men meget nødvendigt denne årstid…!

 • Svar
  Kathrine Johansen
  10. oktober 2013 den

  Jeg har ikke nogle specielle, bruger ikke rigtig noget, jo jeg har en masse for Matas og andre slags! Men, det hjælper ikke på mig, så ville gerne prøve noget nyt, som kunne være dette?;-).lillekathriine@hotmail.com

 • Svar
  Anonymous
  10. oktober 2013 den

  Mit absolutte musthave er Embryolisses Creme lait concentrée, der er flere produkter i eet. Jeg bruger den både som natcreme og fugtmaske.kristina742003@yahoo.dk

 • Svar
  pia sroka
  10. oktober 2013 den

  Mit must er helt sikkert Argan olie,det kan anvendes til mange forskellige ting,et supergodt universalmiddel,til både hud,hår,negle sår,solskoldning,insektstik,osv.pia srokapiastulle@hotmail.com

 • Svar
  Laila Jensen
  10. oktober 2013 den

  Mit must have er læbepromaden Mentolatum jeg kan ikke leve uden den det er vidunder middel for mig og jeg ville til hver en tid tage det med på en øde øLaila Jensenregnbuens@hotmail.comxxx for at jeg vinder

 • Svar
  Anonymous
  10. oktober 2013 den

  Mit musthave er min CICAPLAST fra LA ROCHE-POSAY! Kan slet ikke undvære det! Er godt til revner i fingrene om vinteren og holder mine udbrud fra min solskadede hud i ave, – så der ikke danner sig irrerterede sår. Fra Dorte Slouborg dortes918@hotmail.com

 • Svar
  Katrine Binns
  10. oktober 2013 den

  Mine must haves er min Avene Clenance K og Avene åh Exomega tror jeg den hedder. Har eksem på hænderne så cremen er min redning. Elsker den <3 Tja det samme er Clenance K egentlig, så jeg kan holde mine bumser væk og være glad heheMvH Katrinekatte.binns@gmail.com

 • Svar
  Marie Andersen
  10. oktober 2013 den

  Mit musthave er helt sikkert Manhattan Clearface Creme Gel, da den hjælper mig rigtig meget med bumser. Marie Lerche AndersenMarielerche@live.dk

 • Svar
  Anette
  11. oktober 2013 den

  De ser lækre ud de produkter.Mit must have er en body cream fra Plaisir som jeg fik af min moster. syntes den er rigtig lækker til mine til tider tørre hud-AnetteAnettesuniversdk.blogspot.dkgruzlie(a)hotmail(dot)com

 • Svar
  Malene
  11. oktober 2013 den

  Lækker give away – de få Mellisa produkter jeg har prøvet, har været super gode :-)En af de ting jeg har som er blevet et kæmpe hit for mig og er total must have, er Raunsborg håndcreme. Den er bare fantastisk – ikke kun til hænderne, men også til meget andet. Jeg bruger den rigtig meget til mine tørre albuer, som jeg ellers ikke har kunne få bugt med. Har prøvet så mange andre cremer, men ingen har hjulpet så godt som denne håndcreme :-)Malene succes@mail-mig.dk

 • Svar
  JulMahl
  11. oktober 2013 den

  lækker giveaway! deltager! :-)Jeg kunne godt bruge Ansigtsvaske Gel, da jeg alt for ofte bare går i bad med makeup på fordi jeg ikke får det taget af, og så sidder der simpelthen for meget tilbage! Det er en dårlig vane :)JulieM93@hotmail.com

 • Svar
  Annesofie
  11. oktober 2013 den

  Bedste hudpleje produkt er helt sikkert kokosolie! Det er makeupfjerner, renseolie og ansigtsmaske i et ! Jeg smører det også nogle gange på benene natten over, hvis jeg vil have ekstra bløde ben 🙂 derudover er det genialt til håret!!Annesofie@outlook.com

 • Svar
  Heidi Christensen
  11. oktober 2013 den

  Jeg har et must, som jeg har haft i et års tid – Clearface! Alle deres produkter, både makeup og creme passer super godt til mig, fordi det trænger ind og passer og plejer min hud super godt. Kan ihvertfald anbefale det til folk, som har problemer med fedtet- og/eller kombineret hud. PLUS det er rigtig billigt! :-)Lækker giveaway!/Heidiheidi1608@hotmail.com

 • Svar
  Natasja
  11. oktober 2013 den

  Super fed giveaway. (:Blandt mine mange beauty-ting, så er der mit Neutral sæt, som indebærer en face wash, en skintonic + en face cream, og alt sammen er uden alle mulige ting i. Det renser rigtig godt, og jeg er rigtig glad for det, men er snart ved at løbe tør. Udover det, så kan jeg altså ikke leve uden min vaseline, eftersom min læber tørrer ud rigtig hurtigt. Vinter eller sommer, det gør de altså bare, så en læbepomade er et musthave for mig. :)m.v.h.Natasjanatjo20@hotmail.com

 • Svar
  Trine :)
  11. oktober 2013 den

  Jeg er selv fulstendig avhengig av kopattesalve.. Den er bare FANTASTISK på mine tørre øjne;)Trine Vindheim – trinesoppskrifter@gmail.com

 • Svar
  Kamilla Nielsen
  12. oktober 2013 den

  Jeg er virkelig afhængig af min “Honey & Oat 3 In 1 Scrub Mask” fra The Body Shop. Den er så lækker og da jeg døjer med tør og fedtet hud, er den bare perfekt, og så dufter den også himmelsk. 🙂 Held og lykke til alle. :)Kamilla.Nielsen@hotmail.com

 • Svar
  M-I-A
  12. oktober 2013 den

  Min ansigts rens er mit musthave! og så min creme til ørerne. Ja det lyder underligt, hihi, men ellers tørre de helt ud :O)Vh Mia missen.5@hotmail.com

 • Svar
  Mie Christensen
  12. oktober 2013 den

  Jeg bruger altid Dermalog creme, fra apoteket, den er god til min tørre hud.Mvh Mie / miemail67@gmail.com

 • Svar
  jenny clausen
  12. oktober 2013 den

  jeg har beaute pacifique super 3 booster som skulle holde alderstegn fra dage, og så Aderma exomega creme fra Apoteket. Har simpelthen så tør hud i hoved, og den fra apoteket redder mig hver vinter:-)følger på facebook, og bloglovin og liker indlægget på bloglovin. /Jennyjennyclausen0809@gmail.com

 • Svar
  Caroline Amalie Clausen
  12. oktober 2013 den

  Jeg vil gerne deltage :)Mvh Caroline Amalie Clausentigerdyr107@gmail.com

 • Svar
  Trine Stevn
  13. oktober 2013 den

  Jeg er med! :-)Mit yndlingsprodukt… Bum bum… Har brugt den samme mascara i 13 år (Lash architect 3D fra Loreal), men den er udgået, så nu kan jeg ikke sige den den var ellers en life saver. Så må det blive min Body Shop bodybutter med kokos, som jeg har brugt lige så længe, og som er min signaturduft – jeg er kendt som kokosdamen. Kh Trine (Trinestevn@yahoo.dk)

 • Svar
  Malene
  13. oktober 2013 den

  Min ansigtcreme fra Eucerin er uundværlig for mig – den er for lækker!Malene Matzenwww.malenematzen.dkmalenematzn@outlook.dk

 • Svar
  marianne lykke nielsen
  13. oktober 2013 den

  min skrubcreme er helt uundværlig:)marianne.lykke@gmail.com

 • Svar
  Louise Janner
  14. oktober 2013 den

  Jeg kan ikke undvære min yndlings ansigtscreme fra Eucerin!! Den er super god! Louise Janner // Louise1990louise@hotmail.com

 • Svar
  Jytte Takahashi
  15. oktober 2013 den

  Jeg er helt afhængig af min dagcreme DGEA den er fantastiskjytte777@gmail.com

 • Svar
  Sarah
  18. oktober 2013 den

  Min læbepomade og min fugtcreme er uundværdige i denne årstid! Kan dog ikke huske hvilket mærke de er fra…Sarah Riisager – sharkjaer@gmail.com

 • Svar
  Birna BirnaL
  19. oktober 2013 den

  Jeg kan ikke leve uden min 8 Hour Creme fra Elizabeth Arden – bruger den ALTID til mine læber, tørre pletter på hænder, albuer og fødder, og f.eks. highlighter, og alt muligt andet andet :)Mvh.Birna Lambaabirnalambaa@hotmail.com

 • Svar
  Isabella Andersen
  21. oktober 2013 den

  Jeg bruger Melissas dagcreme, hvilken jeg er super glad og tilfreds med. Udover den så bruger jeg en ansigtsmaske fra Dubai og diverse renseprodukter fra Vichy :-)Isabellafoshammer@gmail.com

 • Svar
  Louise Friis
  22. oktober 2013 den

  Jeg elsker og forkæle min hud. Det kunne være vildt fedt med en samling af produkter fra det samme mærke!Mit musthave er nok min primer da den både fugter og holder på min makeup :DLouise.friis@hotmail.comp.s tak for en god blog!

 • Svar
  Annesofie
  23. oktober 2013 den

  Det lyder simpelt, men kokosolie! Det er en genial makeupfjerner, ansigtsmaske og bodylotion 🙂 det er også godt for håret! Annesofie@outlook.com

 • Svar
  Cecilie
  25. oktober 2013 den

  Det må være min Body Butter fra The Body Shop.. De dufter bare så dejligt!Følger dig begge steder :))Cecilie Binaucecilie.krolykke@gmail.com

 • Svar
  Sarah Aagaard
  29. oktober 2013 den

  Jeg kan ikke undvære min bodyscrub eller body butter fra The Body Shop 🙂 De er super effektive, og så dufter de dejligt ;-)Følger dig begge steder :-)Sarah Aagaardaagaardsarah@gmail.com

 • Svar
  Astrid
  29. oktober 2013 den

  Min Nivea creme er et must. Den fungerer til hele familien og gæster. Følger dig begge steder

 • Svar
  Lis Rye Jensen
  29. oktober 2013 den

  Hmm prøver igen mit svar forsvandtPå min hylde står iøjeblikket EVE LOM, dette var en gaveEllers bruger jeg ikke et bestemt mærke, da jeg ser hvad der er på tilbud som er godt for miljøet og hudenFølger dig begge steder

Skriv svar