GIVE AWAYS

GIVE AWAY #21: FOXY FINGERTIPS LAKKER

5. oktober 2013

Jeg har fået tilsendt disse lakker af Foxy Fingertips. Det er to danske mærker; det øverste er fra serien Foxy Paws og lakken hedder “Well holo, Dolly!” og er en lyserød, holografisk neglelak. Den var super nem og arbejde med og krævede to nemme lag for dækkeevnen. Jeg har en periode lige nu hvor jeg er helt pjattet med holografiske lakker, det er også en sommerlak, men kan så sandelig også anvendes flittigt i de kolde tider. Jeg har ikke noget billede af den i solskin, men man kan sagtens ane de holografiske nuancer. Jeg vil glæde mig til at bruge denne meget mere fremover og det er med garanti ikke sidste gang I ser den på bloggen. Jeg synes det er en vanvittig smuk lak! Den kan købes inde på Foxy Fingertips hjemmeside. (OBS: hjemmesiden er lige pt under ombygning, så for spørgsmål og lignende, så klik jer ind på en af facebook siderne som står nede ved reglerne)

Den anden neglelak er fra serien Well Nails, hedder “Sort Of Looks Like A Smurf Penis“, og er en mørkeblå jelly, indie neglelak med glitter/holo stykker i. Denne var en anelse mere vanskelig at arbejde med, da man udover at skulle lægge lagene pænt, og så skulle sørge for at få arbejdet glitter/holo stykkerne jævnt rundt, så de ikke endte i en klump samlet. Men da det så var gjort, var resultatet virkelig fint, og det krævede kun lidt mere koncentration end ellers og så har man den rette teknik til at få den lagt jævnt og flot. På grund af glitter stykkerne i lakken, laver den et fint lille farvespil. (beklager virkelig mine efterårs medtaget neglebånd) Navnet på lakken stammer fra ejeren bag mærkets yndlings serie “How I Met Your Mother”. Hun får inspiration fra afsnittene igennem serien, det synes jeg er en super fed idé, og afsnittet der ligger til grund for denne laks navn, står inde på hjemmesiden. Den kan købes inde på Foxy Fingertips hjemmeside. (OBS: hjemmesiden er lige pt under ombygning, så for spørgsmål og lignende, så klik jer ind på en af facebook siderne som står nede ved reglerne)

Hvis I er lige så vilde med lakkerne så læs med her. I forbindelse med fejring af bloggens 1 års fødselsdag, har en af jer har nu mulighed for at vinde disse to magen til;
Well holo, Dolly! & Sort Of Looks Like A Smurfs Penis.

Husk og følg reglerne korrekt, ellers gælder deltagelse ikke
Gælder kun for bosatte i Danmark

REGLER:
Smid en kommentar her på bloggen med dit navn så jeg ved at du deltager
Følg Foxy Paws og Well Nails på facebook
Følg Mia – Blog og kommenter opslaget derinde ved at skrive dit yndlings neglelak mærke

Konkurrencen slutter 19 oktober kl 20:00
Konkurrencen er sponsoreret som en gave til konkurrence

 • Svar
  Natacha Postillon d'Amour Aluette
  5. oktober 2013 den

  Hejsa. Lækker konkurrence. Jeg deltager helt klart. 🙂

 • Svar
  Birna BirnaL
  5. oktober 2013 den

  Jeg deltager helt sikkert!!! :)mvh.Birna Lambaabirnalambaa@hotmail.com

 • Svar
  Rainbowify Me
  5. oktober 2013 den

  Det er supersmukke lakker begge to – jeg kaster mig også ind i kampen om dem 😀

 • Svar
  Pernille Poulsen
  5. oktober 2013 den

  Deltager gerne 🙂 Helt vild med “Well holo, Dolly!” 😀

 • Svar
  krummerand
  5. oktober 2013 den

  Århjaer. Elsker hendes lakker 🙂 Og vil vildt gerne vinde. Følger alle de steder jeg skal, og x’er alt det jeg har lært. Hep hep.Christinakrummerand.blogspot.dkkrumme.rand@gmail.com

 • Svar
  Satina Wandel
  5. oktober 2013 den

  Lækkert!- Har luret på Well Nails før og jeg elsker bare navne fra HIMYM! Det er så sjovt. – satinawandel.dk

 • Svar
  pia sroka
  5. oktober 2013 den

  Flotte neglelakker,deltager. :)pia srokapiastulle@hotmail.com

 • Svar
  Anonymous
  5. oktober 2013 den

  Sikke nogle flotte lakker, jeg deltager.kristina742003@yahoo.dk

 • Svar
  Mette
  5. oktober 2013 den

  deltager gerne, er helt vild med Dolly 🙂

 • Svar
  Louise Friis
  5. oktober 2013 den

  Deltager helt sikkert! Min samling mangler en lak med penis i navnet 😀

 • Svar
  Maria&David
  5. oktober 2013 den

  Alle kriterier er opfyldt 🙂 Jeg er specielt vild med “smølfe-dilleren” 😀 Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 • Svar
  RikkeMarie
  5. oktober 2013 den

  Deltager selvfølgelig!, man kan jo ikke få for mange lakker 😀

 • Svar
  GB2
  5. oktober 2013 den

  All done. 🙂

 • Svar
  Trine :)
  5. oktober 2013 den

  Lækkerlækkerlækker!Trine Vindheim<3

 • Svar
  Marie Andersen
  5. oktober 2013 den

  Marie Lerche AndersenMarielerche@live.dk

 • Svar
  Line Ullehus
  5. oktober 2013 den

  Uhh ville super gerne vinde disse lækre lakker 🙂

 • Svar
  Rikke Bisgård
  5. oktober 2013 den

  Yes! Jeg er med :)Mvh Rikke Bisgård Sørensenriksen@orumnet.dk

 • Svar
  Lulle
  6. oktober 2013 den

  Jeg er med :-)Louise Jakobsen – louise.jakobsen@hotmail.com

 • Svar
  Páten
  6. oktober 2013 den

  Godt nok nogle lækre farver! Jeg vil meget gerne deltage! :)Hilsen Patriciapbelsoe@hotmail.com

 • Svar
  Laila Jensen
  6. oktober 2013 den

  hep hep jeg er i den grad med og har opfyldt alle krav!Laila Jensenregnbuens@hotmail.comxxx for at jeg er den heldige!

 • Svar
  MrsBaloui
  6. oktober 2013 den

  Jeg er vild med både Foxy Paws og Well Nails <3 Har godt nok lige skiftet lak her til aften, men hele sidste uge var jeg iført Foxy Paws Love Changes Everything (en vildt flot lilla thermo) og Well Nails The North Pole is a Real Place (den fedeste selvlysende (lyser i mørke) hvide glitter)Så no problem i at opfylde alle krav om Facebook follow <3 <3

 • Svar
  Janni Janaina Kristensen
  6. oktober 2013 den

  Hvor de smukke!

 • Svar
  Annesofie
  7. oktober 2013 den

  Krydser fingre :)Annesofie@outlook.com

 • Svar
  Eva Laursen Rygaard
  7. oktober 2013 den

  De er bare så fine begge to, og ville passe perfekt ind i samlingen! Jeg har slet ikke nok lilla/pink lakker men kan altid bruge flere blå. 🙂

 • Svar
  Ida Sjöström
  7. oktober 2013 den

  WOW hvor er de flotte 🙂 Er dog lidt i tvivl om, hvor jeg skal svare på, hvilken er min yndlings lak? Har dog liked alt det jeg kunne 🙂

 • Svar
  Iben Rose
  7. oktober 2013 den

  Skøn giveaway 😀 Er helt vild med “Well, Holo Dolly,” den ville pynte i min samling 😀

 • Svar
  Kristina
  7. oktober 2013 den

  Fed giveaway. Jeg deltager da :Dkristinabentsen@hotmail.com

 • Svar
  Gry Haugaard
  7. oktober 2013 den

  Jeg er også med 🙂

 • Svar
  sharon
  7. oktober 2013 den

  Jeg vil også være med! :DDe er jo flotte.

 • Svar
  Mette
  7. oktober 2013 den

  Yay, elsker Charlottes lakker <3Mette Hjorth Mohr

 • Svar
  Anonymous
  7. oktober 2013 den

  Den er jeg jo nød til at deltage i ! 🙂 Super lækre lakker ! 🙂 Louice Bang

 • Svar
  Solsikken♥
  7. oktober 2013 den

  Uh lækker giveaway <3Deltager selvf. i den, mit navn er Sofie Iversen og mail er lindberg_dk@hotmail.com

 • Svar
  Maria G
  7. oktober 2013 den

  Lækker, lækker præmie 🙂 Maria Göttlicher

 • Svar
  M-I-A
  8. oktober 2013 den

  Jeg er med, og har kommenteret på facebook :)Vh Mia missen.5@hotmail.com

 • Svar
  June Spuur
  9. oktober 2013 den

  Jeg vil da rigtig gerne vinde disse to skønheder – super smukke farver – og det skal der til 🙂 krydser både arme og ben med risiko for at se dum ud i lang tid – men håber da jeg er en heldig kartoffel – for min dag var absolut en af de meget u-heldige indtil videre.Kh June jusp@hotmail.dk

 • Svar
  Marianne
  12. oktober 2013 den

  Skøn giveaway, jeg deltager med glæde! 🙂

 • Svar
  Janni Janaina Kristensen
  14. oktober 2013 den

  – Janni Janaina Kristensen.Mit ynglings mærke lige pt, er OPI :-)Btw. har liket alle tre steder! KRYDSER FINGRE.

 • Svar
  MaleneJohannessen
  17. oktober 2013 den

  krydser alt hvad jeg har !!!!Malene – malenep1991@gmail.com – malenep.blogspot.dk 🙂

 • Svar
  Ditte Lemcke
  17. oktober 2013 den

  Deltager 🙂 Har en lak fra WellNails, som jeg eeelsker. Ville elske at få min første Foxy <3

 • Svar
  Linda Guldahl
  17. oktober 2013 den

  Deltager – Har The North Pole Is A Real Place fra Wellnails og er ovenud tilfreds med kvaileten – Så ville RIGTIG gerne vinde smølfe lakken ;-D

 • Svar
  Mille Thomsen
  19. oktober 2013 den

  Kan af en eller anden grund ikke se den besked jeg skrev i går herinde..Så nu prøver jeg igen – jeg ville eeelske at vinde de lakker! 🙂

Skriv svar