GOODIEBOX #12 - SEPTEMBER

GIVE AWAY #21: FOXY FINGERTIPS LAKKER

Jeg har fået tilsendt disse lakker af Foxy Fingertips. Det er to danske mærker; det øverste er fra serien Foxy Paws og lakken hedder “Well holo, Dolly!” og er en lyserød, holografisk neglelak. Den var super nem og arbejde med og krævede to nemme lag for dækkeevnen. Jeg har en periode lige nu hvor jeg er helt pjattet med holografiske lakker, det er også en sommerlak, men kan så sandelig også anvendes flittigt i de kolde tider. Jeg har ikke noget billede af den i solskin, men man kan sagtens ane de holografiske nuancer. Jeg vil glæde mig til at bruge denne meget mere fremover og det er med garanti ikke sidste gang I ser den på bloggen. Jeg synes det er en vanvittig smuk lak! Den kan købes inde på Foxy Fingertips hjemmeside. (OBS: hjemmesiden er lige pt under ombygning, så for spørgsmål og lignende, så klik jer ind på en af facebook siderne som står nede ved reglerne)

Den anden neglelak er fra serien Well Nails, hedder “Sort Of Looks Like A Smurf Penis“, og er en mørkeblå jelly, indie neglelak med glitter/holo stykker i. Denne var en anelse mere vanskelig at arbejde med, da man udover at skulle lægge lagene pænt, og så skulle sørge for at få arbejdet glitter/holo stykkerne jævnt rundt, så de ikke endte i en klump samlet. Men da det så var gjort, var resultatet virkelig fint, og det krævede kun lidt mere koncentration end ellers og så har man den rette teknik til at få den lagt jævnt og flot. På grund af glitter stykkerne i lakken, laver den et fint lille farvespil. (beklager virkelig mine efterårs medtaget neglebånd) Navnet på lakken stammer fra ejeren bag mærkets yndlings serie “How I Met Your Mother”. Hun får inspiration fra afsnittene igennem serien, det synes jeg er en super fed idé, og afsnittet der ligger til grund for denne laks navn, står inde på hjemmesiden. Den kan købes inde på Foxy Fingertips hjemmeside. (OBS: hjemmesiden er lige pt under ombygning, så for spørgsmål og lignende, så klik jer ind på en af facebook siderne som står nede ved reglerne)

Hvis I er lige så vilde med lakkerne så læs med her. I forbindelse med fejring af bloggens 1 års fødselsdag, har en af jer har nu mulighed for at vinde disse to magen til;
Well holo, Dolly! & Sort Of Looks Like A Smurfs Penis.

Husk og følg reglerne korrekt, ellers gælder deltagelse ikke
Gælder kun for bosatte i Danmark

REGLER:
Smid en kommentar her på bloggen med dit navn så jeg ved at du deltager
Følg Foxy Paws og Well Nails på facebook
Følg Mia – Blog og kommenter opslaget derinde ved at skrive dit yndlings neglelak mærke

Konkurrencen slutter 19 oktober kl 20:00
Konkurrencen er sponsoreret som en gave til konkurrence

43 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX #12 - SEPTEMBER