GIVE AWAY #20: YVES ROCHER LÆKKERIER

GOODIEBOX #12 – SEPTEMBER

September måneds goodiebox landede først igår, og det var med blandet indtryk den blev modtaget. Temaet for denne boks er “Brit”. Så vi har modtaget produkter der kommer fra London. Dog kender jeg produkterne i forvejen, og priserne de har sat dem til at have cirka i værdi er skudt helt forkert, og den står til at skulle have dobbelt så meget værdi som den oprindeligt har. Og udover det, så har jeg fået pangfarver og for mørke farver i forhold til hvad jeg har udfyldt i et skema, man udfylder når man melder sig til. Så det synes jeg er smadder ærgerligt. Udover det er det lækre mærker og ingen tvivl om det er en god blandepose med makeup. Minusserne opvejer bare rimelig meget, desværre.

Look Beauty Cheeky Trio – Full Size koster 89.95 kroner
MUA Trio Lipgloss – Full Size koster 39.95 kroner
Fashionista Secret Gel Eyeliner 24/7 Style – 69.95 kroner
Look Beauty Stay Put Powder – Full Size koster 89.95 kroner
Look Beauty Statement Eyes – Full Size koster 39.95 kroner

Jeg ved ikke om jeg kommer til at bruge noget udover gel eyelineren, da det enten er for mørkt eller pangfarvet til mig. Men ellers regner jeg stærkt med at vende tilbage med et review. Modtager du goodiebox? Hvad synes du om denne måneds box?


6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #20: YVES ROCHER LÆKKERIER