GIVE AWAY #19: LUKSUS FRA YNIQ

GIVE AWAY #20: YVES ROCHER LÆKKERIER

Jeg har i samarbejde med Yves Rocher fået lov til at lave endnu en fødselsdags konkurrence for jer. Det er et fransk mærke, der både sælger makeup, dufte, hudpleje og tilskud. De sælger både produkter til kvinder og mænd. Mange af deres produkter er enormt pris venlige, og man får gratis fragt ved køb af minimum 150,- kroner. Det får man jo snildt lagt i kurven for. Men de har rent faktisk gratis fragt lige pt til og med 6 oktober. Koden til gratis fragt er Free2013. Jeg vil anbefale at smutte ind på deres hjemmeside og tjekke deres udvalg ud.

I denne konkurrence har én vinder mulighed for at vinde alle de lækkerier der ses på billederne øverst oppe. Der er jo endda så meget, at der er nok til at dele med en man holder af. Der er produkterne til en værdi af over 1000 kroner. Der er 6 læbestifter, 2 øjenskygger, 4 eyelinere, 2 makeup børster og en solpudder/bronzer.

Husk at udføre reglerne korrekt, ellers gælder deltagelse ikke og din kommentar bliver ikke godkendt.
Kun for bosatte i Danmark

REGLER:
Synes-godt-om Mia – Blog og skriv et “<3” til indlægget derinde
Skriv en kommentar her på bloggen og fortæl hvem du ville dele lækkerierne med og hvorfor – Hvis du deltager under anonym, så husk lige og skriv dit navn i kommentaren, så jeg ved hvem du er.

* Optjen et ekstra lod: 
Hvis du vil optjene et ekstra lod i konkurrencen, kan du dele konkurrencen ved at bruge billedet ovenover. Du kan dele det i et blog indlæg, i sidebar på din blog, instagram (skal være åben så jeg kan se det), facebook side eller facebook. Du skal smide et link, så du kan bevise du har delt.

Konkurrencen slutter 16 oktober kl. 20:00
Produkterne er sponsoreret som gave til konkurrence af Yves Rocher


53 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #19: LUKSUS FRA YNIQ