RANDOM FACTS

Facts om mig #1

5. september 2013
Jeg er meget kræsen. Jeg er virkelig dårligt til at tage beslutninger. Jeg er hidsig i trafikken. Jeg elsker elsker elsker at spille Sims. Jeg holder meget af at se Bamse & Kylling, Pippi Langstrømpe og Bøllebob (man slipper vel ikke barndommen helt?). Jeg har over 120 neglelakke og mange af dem er lyserøde. Jeg tager aldrig den forreste varer i et supermarked eller i en butik, og hvis der kun er den ene varer så undgår jeg helt at købe det. Jeg kan ikke lide at køre på motorvej. Jeg er bange for flagermus. Jeg er en sucker for tv-serier; Pretty Little Liars, Beverly Hills 1+2, Melrose Place 1+2, 7th Heaven, Det Lille Hus På Prærien, Criminal Minds, Matador, Huset På Christianshavn, CSI, CSI Miami, Special Victims Unit. Jeg er vild med Catfish på MTV. Jeg elsker kylling, tzatziki, broccoli og hytteost. Jeg kan ikke fordrage spaghetti med kødsovs. Jeg går meget op i indretning og design og ønsker derfor også at gå af den vej med hensyn til uddannelse. Jeg kan ikke undvære min kaffe. Jeg er pjattet med blomster og stearinlys i hjemmet. Ligner vi hinanden på nogen punkter? 

 • Svar
  Stine
  5. september 2013 den

  Årh dejligt indlæg!! 🙂 Jeg elsker også mange af de serier du har nævnt <3Knus

  • Svar
   Mia
   10. september 2013 den

   Serier er bare skønne 😀 <3

 • Svar
  Trine
  6. september 2013 den

  Faktisk skræmmende så meget vi ligner hinanden 😀

  • Svar
   Mia
   10. september 2013 den

   Fantastisk 😀 Altid sjovt at sammenligne!

 • Svar
  The Picture of Mary ♥
  6. september 2013 den

  Super sjovt indlæg!Deltag i min giveaway om en smuk vintage ring lige her: http://www.gittemary.com/2013/09/give-away-vintage-ring.htmlKnus!

  • Svar
   Mia
   10. september 2013 den

   Tak du smukke 🙂

 • Svar
  Anonymous
  10. september 2013 den

  Jeg er ualmindelig meget kræsen! Jeg kan nærmest ikke tage beslutninger, det er så svært for mig, selv de mindste ting, også som at skulle finde på aftensmad! Impossible! ;s krimi serierne er jeg hel med på! Men ellers er vi også forskellige på flere punkter 🙂 / Trine Marie Rasmussen

  • Svar
   Mia
   10. september 2013 den

   Hehe, utroligt vi havde en lille smule ligheder! Vi er jo the og kaffe i forhold til hinanden 😀

Skriv svar