GIVE AWAY #17: SHOP CICI LAKKER ♡

Facts om mig #1

Jeg er meget kræsen. Jeg er virkelig dårligt til at tage beslutninger. Jeg er hidsig i trafikken. Jeg elsker elsker elsker at spille Sims. Jeg holder meget af at se Bamse & Kylling, Pippi Langstrømpe og Bøllebob (man slipper vel ikke barndommen helt?). Jeg har over 120 neglelakke og mange af dem er lyserøde. Jeg tager aldrig den forreste varer i et supermarked eller i en butik, og hvis der kun er den ene varer så undgår jeg helt at købe det. Jeg kan ikke lide at køre på motorvej. Jeg er bange for flagermus. Jeg er en sucker for tv-serier; Pretty Little Liars, Beverly Hills 1+2, Melrose Place 1+2, 7th Heaven, Det Lille Hus På Prærien, Criminal Minds, Matador, Huset På Christianshavn, CSI, CSI Miami, Special Victims Unit. Jeg er vild med Catfish på MTV. Jeg elsker kylling, tzatziki, broccoli og hytteost. Jeg kan ikke fordrage spaghetti med kødsovs. Jeg går meget op i indretning og design og ønsker derfor også at gå af den vej med hensyn til uddannelse. Jeg kan ikke undvære min kaffe. Jeg er pjattet med blomster og stearinlys i hjemmet. Ligner vi hinanden på nogen punkter? 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #17: SHOP CICI LAKKER ♡