GOODIEBOX

GOODIEBOX #11 – AUGUST

29. august 2013

Goodiebox for august måned bød på luksus. Mit indtryk af boksen er sådan lidt blandet. For jo, det er jo super lækre mærker der er i, og der er forskelligt til både øjne, krop og hår. Men det der trækker lidt ned er nok, at det kun er prøver/rejsestørrelser og at der ikke er et eneste fullsize produkt imellem.

Boksen indeholder:
Yves Saint Laurent Volume Effect Faux Cils Baby Doll Mascara – Full Size koster 250 kroner
Giorgio Armani “Sí” Eau De Parfum – Full Size koster 425 kroner
Redken 5th Avenue Nyc All Soft Shampoo & Conditioner – Full Size koster 185/199 kroner
Flora By Gucci Bodylotion “Glorious Mandarin” – Full Size koster 330 kroner
Mascaraen er jeg virkelig spændt på at prøve, da den har en tynd gummibørste, som plejer at være super gode til mine vipper og skille dem godt ad. Men man nænner jo næsten ikke at prøve den bette størrelse. Parfumen dufter simpelthen SÅ godt – jeg er godt nok også fan af Giorgio Armani parfumer i forvejen. Denne parfume dufter sødt, men samtidig lækkert koncentreret, så at sige. Redken er et dyrt mærke, og aldrig noget jeg har tænkt over at prøve – men disse er til tørt hår, så glæder mig meget til at få set om de kan gøre noget godt for mit lange, tykke hår, som har tendens til at være halv træt en gang imellem. Gucci cremen var jeg nervøs for, om den ville være for kraftig i duften, men den har en blid duft af appelsin, og den vil jeg helt sikkert glæde mig til at prøve. Hvad synes I om denne måneds Goodiebox? Får I selv Goodiebox hver måned? Er der nogen af produkterne I ønsker review af? 
 • Svar
  Negle Lir
  29. august 2013 den

  Mascaraen er simpelthen helt fantastisk!!!!! Så jeg nyder den rigtig meget, for jeg tror altså ikke jeg kan overtale mig selv til at købe sådan en dyr én…Jeg fik en anden duft bodylotion fra Gucci, ellers nøjagtig samme boks 🙂

  • Svar
   Mia
   30. august 2013 den

   Jeg glæder mig også til at prøve den, men ja.. Er bange for jeg bliver så begejstret for den, at jeg bliver nødt til at købe den. 250 kroner for en mascara er dælme meget for mig!!!! :pHvordan dufter din body lotion?

 • Svar
  The Picture of Mary ♥
  1. september 2013 den

  Venter stadig på min boks, det er dælme ærgerligt!Huge hugs http://www.gittemary.com/https://www.facebook.com/ThePictureOfMaryhttp://www.youtube.com/Gittemary

  • Svar
   Mia
   10. september 2013 den

   Årh øv! Har du fået den? <3

Skriv svar