EBAY KØB // SHAMBALLA ARMBÅND

GIVE AWAY #16: FOTO PÅ LÆRRED

Så har jeg endnu en skøn konkurrence til jer som jeg lovede når jeg rundede 600 likes på facebook. Tusinde tak for det! Nu har jeg et par gange lavet nogen fine collager til jer, hvor jeg har givet inspiration til hyggelig indretning. En af tingene som virkelig kan sætte sit præg på hjemmet, er et personligt billede, som man selv har lavet. Derfor har I nu chancen for at vinde et Foto På Lærred til en værdi af 250 kroner, som SumoPix har været så søde at give en af jer. Så kan I fx lave et billede fra jeres ferie, familie billede, dyre billede eller måske et tilfældigt natur billede? Det er helt op til egen fantasi, hvad man vil lave.

Alle reglerne skal udføres, ellers godkendes/registreres deltagelse ikke. Kun for bosatte i DK.

REGLER

Følg mig på min facebook side Mia – Blog
Følg mig på Bloglovin
Fortæl hvilket billede du ville få lavet, hvis du er den heldige vinder

Konkurrencen slutter 16 september kl 20:00

44 kommentarer

 • Åhh det er svært at sige da jeg tager en masse billeder, men tror det må blive et fra min praktik i Malaysia, hvor jeg er lige nu. :)Håber også meget du har lyst til at deltage i min giveawayhttp://vinterfryd.dk/tassimo-giveaway/Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du er jo i forvejen fulgt her og der og alle vegne 😉 Denne konkurrence kommer som kaldet. Vi har længe været igang med en total renovering af vores stue, projektet er trukket i langdrag og blevet afbrudt adskillelige gange.. først på grund af en rørskade i huset efterfulgt af en meget stram økonomi og pludselig blev familien ramt af sygdom, ja nærmest på stribe.. Men nu ligner det næsten et rum og målet er lige rundt om hjørnet! – Denne stue har selvfølgelig vægge, som skal fyldes op. Og på en af væggene ville jeg ELSKE at have et billede på lærred af min og min kærestes familie, som et stort gruppebillede.. For når alt kommer til alt, er det disse mennesker der er blevet ramt hårdest.. men samtidig disse mennesker der har gjort at vi alle står oprejst endnu. <3Luisa – lui.hg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger dig allerede begge steder, så det er jo endnu nemmere..Hvis jeg vinder vil jeg have lavet et billede jeg har af mig ved min mors grav – ikke fordi jeg bliver ked af at se på det, men fordi det gør mig glad hvor langt jeg er nået. Det er 10 år siden næste år, hun døde da jeg var 13, af brystkræft.Men jeg er glad for det, det har gjort mig til! :)Patriciapbelsoe@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg ville få lavet et familiebillede (mine søskend og jeg sammen) til min mor i gave 🙂 hilsen jannie viola 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger dig på forhånd begge steder.Jeg ville have et billede af min hund op på min væg. Da den er rimelig bar…http://bloggingbysigne.blogspot.dk/signekraemmer@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville få lavet et billed af min gamle pony som desværre er blevet solgt nu 🙁 Kig meget gerne forbi: thisismylife-sjb.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • der er ikke noget jeg ønsker mig mere det er jo en ønske drøm at få hele familien samlet på et billede <3 både med børn og børnebørnene som jeg har nu 5 stk af, da den sidst ankomne er blevet født d 5 september 2013

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville få lavet et billede af mig og min familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg ville have et billede af mine 4 dejlige børn. Og så skal det hænge over sofaen – den bedste plads i huset… Det er nu 7 år siden, at vi byggede huset – og vi har endnu ikke fundet et billede, som vi synes, er perfekt over sofaen. Så vi venter bare på dette billede 😉 Pia Damgaardpiaogjan@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Arbirk

  Jeg ville få lavet et billede af mig og min niecepå hendes dåbsdag <3- Marie Arbirk (mariearbirk@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville få lavet et af mig og min bedsteven som har været i USA i 4 måneder for at blive kureret mod kræft. Og han klarede det, og jeg elsker ham mere end noget andet. Han har altid været der for mig, så var så bange for at miste ham. Derfor vil jeg have et billede af ham og mig fordi han betyder så meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil være med!Jeg ville nok få lavet et af min moar (som døde i november 12)Kunne være rart at have et rigtig godt billed af hende hængene :)Mange kramSarahno91@hotmail.com // http://www.sarahnadia.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Parsgaard

  Ahmen, det er jo så let. Jeg har to børn ;)Alt er opfyldt herfra :)-Kamille(karinakamille@gmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg var den heldige der vandt, skulle der laves et billede enten af mig og min kæreste, eller af mine nevøer, da de betyder sindsyg meget for mig! KKrydser mine finger! :-).KnusKathrine Johansnelillekathriine@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger begge steder. ;)Hvis jeg vinder, skal de tre smølfebørn foreviges på lærred til oldemormor. Hun elsker de små, men bor ikke lige i nærheden. Det ville være en fin gave til hende. :)Birthe R. Nygaardbirthe.gug@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvis jeg vandt, ville jeg helt sikkert få lavet et lærrede med mine 3 børn og vores hund Bella.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige fået taget nogle kanon gode billeder af mine tre børn hos fotografen så de skal da på :-)briananette@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger dig begge steder, og hvis jeg vinder, så tror jeg, at jeg skal have et billede af min niece, der blev født i søndags :’)Camilla Mille Torpmilletorp@gmail.com // http://www.millelove.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville gerne have et billede af mine dejlige forældre, hvis det var mig der vandt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ville få lavet et skønt billede af min datter og mig, fra hun blev student 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh en lækker give-away. :DFølger dig allerede begge steder.Jeg ville få lavet et billede af min søster og jeg, som jeg kunne have hængene på væggen. Hun bor på Fyn og jeg i København, og på trods af afstanden, så er vi rigtig tæt knyttet, da vi er tvillinger, så sådan et billede, ville altid minde mig om hende. :)Kamilla N.kamillawn91@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville få lavet en af mine egne grafiske tegninger. Følger dig begge steder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville have lavet et billede af min kæreste og jeg fra vores ferie på Cypern. Jeg ved at han virkelig ønsker sig sådan et, så det skulle naturligvis være en overraskelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en meget ivrig amatørfotograf og ville få lavet et af de billeder, jeg har taget af min datter for nylig, hvor vi lavede en “yoga-photoshoot”i en skov på Helgenæs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg ville have lavet af hele familien, børn og børnebørn, det har altid været i største ønske at få lave sådan en 🙂 er fast læser på din blog og følger dig også på din bloglovin + facebook Kærlig HilsenPia Hansenmissangeldk@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville helt klart velge et bilde av lillepiken, og måske med mig og kæresten med om jeg kunne finne et bilde vi alle ser ok ut på;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er allerede følger af det hele :)Jeg ville få lavet et billede med min kat på, fordi han er så flot!! :DTak, for endnu en super giveaway, jeg krydser hvad der kan krydses!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fulgte begge steder i forvejen :)Så ville jeg have printet en billede ud af mig og min søde kæreste :)Mia Ekholmmissen.5@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følger dig jo allerede ;)- Jeg tror måske, jeg ville få lavet et af mine billeder fra min tur til Madame Tussauds i London eller måske et billede med min bedsteveninde og “lillesøster” Bella, så jeg kunne have hende hos mig hver dag, selvom vi bor langt fra hinanden (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger alle steder 🙂 Jeg ville helt sikkert få lavet et billede af mine drenge. Det kunne være fint og anderledes at have et på lærred, der kunne pynte på væggen. Jeg x’er fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger også begge steder 🙂 Hvis jeg vandt ville jeg få lavet et billede af min elskede kæreste :DKatrine Sommer / Mycowpillow@gmail.com / Snomme.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at vinde denne give away(:Jeg er i tvivl om, om jeg ville vælge et billede af mig og med en af vores dyr, et billede af mine dyr eller et billede af mig og min kæreste.Men uanset hvad ville det være et rigtig personligt billede(:Heidi N.minsodeskat@yahoo.dkwww.dyreglad-pige.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følger begge steder i forvejen :)Jeg har det sødeste billede af mine tre børn 🙂 Det er en superkvalitet, der sagtens kan tåle af blive forstørret. De har bare overkroppe og deres personligheder skinner i gennem.m_hoej20(ad)yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Et af mit barnebarn ;)håber jeg vinderjytte777@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger allerede 🙂 Jeg vil få taget er billed af kæresten og jeg og få trykt hvis jeg er den heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har et dejlig billede af mine børn, aget på en smuk mindes plads i Berlin, for nogle år siden.Jeg er sikker på det vil blive endnu flottere, hvis det kommer på lærrede, det skal naturligvis hænge i stuen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Følger alle steder,jeg vil få det lavet af min datters kat,som desværre forsvandt,for over et år siden,hun har lige fået egen lejlighed,så hun skal have det som en overraskelse. :)pia srokapiastulle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville få lavet mit billed af den lille orm, der bestiger Himmelbjerget (eller i hvert fald en del af det). Og så i bredformat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har et billede fra da mine piger var 4 og 11 år. (Nu 6 og 13) Men det er det mest perfekte billede jeg nogensinde har set!!! Fotografen fangede dem i et øjeblik hvor smilene, både på læber og i øjnene, var helt oprigtige – ikke kunstige smil som det ellers tit er når de sidder dér og skal sige “appelsiiiin”. Billedet blev faktisk taget på et tidspunkt ind imellem hvor han bare talte lidt tilfældigt med mig og pigerne. Anyway, jeg er så heldig at have de 2 smukkeste piger i hele verden, og præcis det billede ville betyde meget for både pigerne og jeg, at have hængende på væggen. Måske især fordi min ældste datter ikke længere bor hos mig, men kom i pleje i august 2012. Så lillesøster og jeg vil nyde at have billedet så når vi savner hende allermest, kan vi kigge på de smukke øjne. Og for ældste datteren vil det bestemt også betyde noget at hun kan se vi tænker på hende (og kigger på hende) hver dag!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik en påskelilje af min veninde på efterskolen, da hun skulle rejse til england med sin familie.Blomsterne visnede naturligvis. Jeg fik dog lov, at plante dem på grunden. Et år til gammel elev dag, så jeg at mine påskeliljer stadig stod der. Der var bare ikke blomst i, endnu og jeg fik derfor en af lærene til, at tage et billede af dem og sende mig. Hvis billedet er stort nok, ville det ae virkelig godt ud photo manipuleret så blomsten er grøb og gul, men baggrunden sort/hvid^^Hvis det ikke er stort nok er min far heldigvis amatør fotograf og virkelig dygtig, så jeg er sikker på, at han ville kunne finde på noget fedt^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er med begge steder <3 og jeg ville selvfølgelig få lavet et billede af min datter.. Hun skal nemlig fotograferes professionelt og så ville det være fedt at kunne få det på et lærred til at pryde vores væg i stuen 🙂 Super fed give-away og så synes jeg i øvrigt også bare det er mega hyggeligt at læse din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil have lavet et billede af mig og min søn hvis jeg vinder 🙂 Han er min store kærlighed 🙂 Så det ku være rigtig fedt at have hængende på min væg 🙂 Så håber jeg vinder :)Venlig Hilsen Diana peterplysbamse@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ville få lavet af mig og min kæreste, med et billede her fra vores sommerferie 🙂 .. – som skal stå i vores lejlighed vi får i italien sabrine.rasmussen@outlook.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY KØB // SHAMBALLA ARMBÅND