EBAY GUIDE

EBAY KØB // SHAMBALLA ARMBÅND

En accessories jeg er helt vild med er armbånd. Man kan peppe ethvert outfit op med et flot armbånd, og de findes i alle former og farver. De slags jeg er pjattet med er shamballa armbånd. De flotte kugler, som kan fås i forskellige kombinerede farver, giver gode muligheder. Jeg har efterhånden en del, og har i dag modtaget dette med posten. Jeg har længe gerne ville have et med lyserøde kugler i, og det fandt jeg endelig. Jeg er helt vild med det, og jeg synes det er super flot og af god kvalitet i forhold til hvor billigt det var. Jeg købte det lige her på eBay for blot 19.25 kroner. Hvilken slags armbånd er jeres yndlings? Hvad synes I om dette? 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY GUIDE