MAKEUP & BØRSTER

Real Techniques | + Rabatkode

5. juli 2013

Real Techniques Starter Set

I det tidligere indlæg viste jeg de børster fra Real Techniques, som jeg netop har modtaget. Og hvis interessen var der for et link, ville jeg selvfølgelig gerne smide det op. Jeg har så lige valgt at lave det i et nyt indlæg, fordi jeg gerne lige ville uddybe lidt mere. Jeg har købt børsterne inde på iherb.com lige her. Sættet koster 17.99 dollars, hvilket er lige omkring de 105 danske kroner. Billigt, i forhold til hvad man ellers ser dem til. Men ved brug af rabatkode sparer du 5 dollars og så koster børsterne kun 75 danske kroner. (skrev 70 kroner i det andet indlæg, sorry..) Dog er der dét, at det er udenfor EU, så man skal lige være obs på told. Så man skal holde sig indenfor de 80 danske kroner UDEN fragt. Mange er i tvivl om fragten gælder med i beløbet man må købe for, men det gør det altså ikke. Heldigvis er fragten okay billig derinde, den er på cirka 23 kroner, og leveringen tager en uges tid. Inden du går til kassen og betaler, kan du oppe i toppen trykke på “Freebies” og vælge en gratis ting derfra, som du vil have med.

Jeg synes det er en super tilfredstillende side, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler derfra. Jeg kunne godt tænke mig nogen ansigtsmasker, kokosolie til håret, læbepomader med lækker duft, og sikkert et sæt Real T børster mere, hvis jeg finder mig tilfreds med dem jeg modtog i dag.

Men hvis I vil handle derinde og have 5 dollars i rabat, kan I bruge denne kode: MHM971 – skriv den i rabatfeltet når I er ved at betale. I må gerne skrive hvis I har tænkt jer at handle derinde, og hvad I køber. Det altid hyggeligt! Skal du ind på siden og shoppe? 

 • Svar
  Anne-Mette S.
  6. juli 2013 den

  Lækkert! Så man skal altså 100% ikke af med toldafgift, hvis man ville købe dette sæt? 🙂 Det er skønt at du har styr på det! Fordi jeg tør simpelthen ikke tænk hvis jeg gør noget forkert!

  • Svar
   Mia
   6. juli 2013 den

   Hvis du bestiller et sæt børster og bruger rabatkoden, så bliver beløbet 75 kroner og du holder dig dermed inden for toldgrænsen. Fragten på 23 kroner går ikke ind under maks beløbet 🙂 Så du kan trygt købe et sæt børster eller andet derinde fra, hvis du bare holder dig for 80 kr eks fragt 🙂

 • Svar
  Louise Christensen
  7. juli 2013 den

  Jeg elsker Real Techniques børster. De er simpelhen så lækre i kvaliteten. Super gode børster, til ikke særlig mange penge! 😀

  • Svar
   Mia
   13. juli 2013 den

   Ja de jeg har prøvet indtil nu, er super lækre!

 • Svar
  Mlhauken
  12. juli 2013 den

  Lækkert tip! Skal have fat i netop dette sæt 🙂 Elsker min Core collection, simpelthen nogle af de lækreste børster jeg har prøvet – og så til billige penge!Fedt indlæg Knus

  • Svar
   Mia
   13. juli 2013 den

   Tak for ros!! 🙂 Jeg skal ihvertfald også have et sæt mere!Knus

 • Svar
  Camilla
  12. juli 2013 den

  Jeg skal helt sikkert købe børsterne derinde! Gælder rabatkoden til en bestemt dato?

  • Svar
   Mia
   13. juli 2013 den

   Den skulle vidst være “evigt gældende” 🙂 Bare kun én gang pr mand. Knus!

Skriv svar