GIVE AWAY #14: VIND KOLLEKTION ♡

Real Techniques | Starter Set

Real Techniques Starter Set
Jeg har mange steder læst og hørt om makeup børsterne fra Real Techniques, men aldrig prøvet dem. Jeg fik bestilt et sæt i sidste uge. som jeg fik hjem i dag, og jeg glæder mig bestemt til at få dem afprøvet. Det var i øvrigt super billigt i forhold til hvad man ellers kan få dem til, så det var også derfor jeg gerne ville forsøge mig med dem. Jeg gav lige omkring 70 kroner for dette sæt. Har ellers kun set dem til 170-200 kroner. Hvis der er interesse for det, vil jeg selvfølgelig gerne smide link ind til børsterne, og en rabatkode til siden de er købt fra. Har det interesse? Hvad synes I om Real Techniques børster?

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #14: VIND KOLLEKTION ♡