EBAY KØB // IPHONE SKIN

GIVE AWAY #14: VIND KOLLEKTION ♡

Så blev det endnu en gang tid til en give away på bloggen. Denne gang har jeg været kreativ med regler for deltagelse. Mit valg for denne præmie, har selvfølgelig den begrundelse, at jeg er pjattet med neglelak og OPI er mit favorit mærke.

1. præmien er en valgfri OPI mini kollektion blandt de fem i ser på billedet. Under hver kollektion står navnene på dem, så I selv kan google farverne og bedømme hvilken en der er noget for jer. 

2. & 3. præmien er små trøstepræmier, som jeg først afsløre når vinderen er fundet. 

REGLER

SØRG FOR AT LÆSE DEM ORDENLIGT IGENNEM, FOR PROCEDUREN ER EN HELT ANDEN END NORMALT!

Du skal lave et personligt billede, med dine lakerede/pyntede negle med gyldigt bevis, i form af en papirslap du holder/har foran dig med skriften “www.blogaboutmia.com” . 

.. Du må selv bestemme om du KUN har neglelak på, eller om du vil lave fint mønster på neglelakken, eller pynte dem med neglelir, og hvad man ellers kan lave af kreative ting på neglene. Der er ikke nogen regel for at de skal være det fineste, bare nogen DU kan lide. Dem skal du tage billede af med en lille papirslap hvor der står “www.blogaboutmia.com” så jeg ved at billedet ikke bare er taget fra nettet, men er dit eget personlige. Du må også gerne bruge de negle du måske har lakeret/lavet i forvejen, kravet er bare at det er ens eget billede med papirslappen som bevis. Natur, gelé og akryl negle er alle tilladt.  
Dette uploader du på Instagram hvor du tagger mig @frkmiaa med hashtagget #giveawayhosfrkmiaa – (De fleste har Instagram, men hvis du ikke har Instagram, sender du det på min mail: miasunivers(a)hotmail.com) OG til sidst skriver du en kommentar herinde på bloggen med et <3 og om du har uploadet på instagram eller email. HUSK!! at jeres Instagram skal være åben så jeg kan se jeres opslag!!!

HVIS der er noget du ikke forstår eller lige skal have afklaret, så stil spørgsmålet i min indbakke på facebook siden, i stedet for at uploade noget du måske ikke er sikker på er gjort ordenligt. Facebook siden finder du her: Mia – Blog. Hvis reglerne ikke udføres ordenligt, gælder deltagelse automatisk ikke.

Konkurrencen slutter når jeg synes der er nok deltagere.
Deltagelse gælder kun i Danmark.

God fornøjelse! Håber på at se en masse fantastiske billeder ?

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY KØB // IPHONE SKIN