GIVE AWAY #13: ❤ E.L.F ❤

GOODIEBOX #9 – JUNI

Godt nok er vi lige trådt ind i juli måned, men jeg modtog først min juni boks fra goodiebox i dag. Normalt koster abonnementetet 119,-/måneden, men de har hævet beløbet til 139,- så der kunne komme lidt mere guf i boksene fremover.
Boksen indeholder:
GOSH MONO EYE SHADOW (RUSTY 02 OG LIGHT GREY 04) Full size koster 39,95 kroner
GOSH WATERPROOF EYE SHADOW LOVE THAT COPPER  – Full size koster 79,95 kroner
GOSH SOFT ‘N SHINE LIP BALM PERFECT PLUM 34Full size koster 89,95 kroner
RIMMEL LONDON LYCRA PRO NEGLELAKFull size koster 59,95 kroner
AVÉNE THERMAL SPRING WATERFull size koster 34,50 kroner
ALTERNA CAVIAR REPAIR INSTANT RECOVERY SHAMPOO OG CONDITIONERFull size koster 399 kroner
Jeg synes da bestemt standarden er hævet, sammen med beløbet. Man fik i denne omgang flere full size produkter, og det er lækre ting. Dog rammer de ikke plet angående farverne. Hos goodiebox, udfylder du et ‘skema’ med de farver, mærker, hudtone, osv., man har/bruger/kan lide når du melder dig ind – og der udfyldte jeg, at jeg mest er til lyse/neutrale farver angående makeup og neglelak, men jeg får altid mørke farver. Jeg er rigtig spændt på den spray der kom med. Den kan bruges mod eksem, rødme, efter barbering, mod sart hud, samt i ansigtet til at bevare makeuppen.

Er du medlem hos goodiebox? Hvad synes du om denne måneds box?

10 kommentarer

 • Virkelig lækre ting, vil også ha en goodiboox hver måned 🙂 love <3http://cillleerr.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige et spørgsmål til det der GoodieBox noget 😀 Hvis man bestiller 2 er det så at når man har fået dem skal man så ind og bestille nye?! Eller kommer de bare til man sletter sig derfra igen 😀 Overvejer nemlig at få dem :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Hej Martina,Du melder dig ind på goodiebox’ hjemmeside: http://www.goodiebox.dk, så hver måned omkring den 10, trækker de pengene også modtager du den sidst på måneden. Så du får den automatisk, og de trækker pengene automatisk. Hvis du ikke vil være medlem mere, så skriver du bare til dem på deres mail 🙂 Du er ikke bundet på nogen måneder. Og hvis du en måned er fuldstændig utilfreds med indholdet af boksen, kan du sende den retur til dem og få pengene igen.Håber du kunne bruge svaret.Knus Mia 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også min. Har dog fået en sort shimmer lak istedet for. Ville da hellere ha haft den blå 🙂 ( Men hvor skulle de vide det fra 😉 ) Det er et dejligt koncept 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også lige fået min første box, og jeg synes at det var et godt udvalg (men jeg vidste heller ikke helt hvad man kunne forvente). Jeg synes det er SÅ spændende at se hvad man får af nye produkter, og jeg har slet ikke tålmodighed til at vente på den næste box 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også modtaget min goodiebox i dag – min allerførste 🙂 – og ligesom dig, har jeg også skrevet lyse/neutrale farver, men har fået præcis samme indhold som dig, såh….Jeg synes faktisk, at lip balm’en er meget lækker og ikke for kraftig i farven, og jeg er også meget spændt på at prøve spray’en.Og så glæder jeg mig til at modtage flere goodieboxes fremover og se, hvilke lækre sager, de kan byde på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja, men jeg har lige været inde og ændre mit skema lidt, så håber jeg det hjælper! :)Det er nemlig en super lækker boks – Glæder mig til at prøve den lip balm, for den har jeg nemlig ikke prøvet. Og hvis du siger den ikke er så kraftig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuh, Rimmel Neglelak!! :DJeg skal ned og hente min Goodiebox i morgen. Desværre bliver det min sidste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja, blev også super glad for en Rimmel neglelak, synes kvaliteten på dem er god og de har store, brede børster! Øv, hvorfor din sidste? ):

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, nemlig! Fik to af dem af mine bonussøstre sidste år og jeg elsker de brede børster! :DJeg lever pt. af min SU og fra august begynder jeg at have lidt flere udgifter, så jeg måtte spare, hvor spares kan.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #13: ❤ E.L.F ❤