HUD & KROPSPLEJE

Raunsborg | Hand cream Nordic

16. juni 2013

Raunsborg håndcreme anmeldelse
Som tidligere nævnt, ville jeg, efter et par ugers test, lave en anmeldelse på denne 100 ml håndcreme fra Raunsborg. Håndcremen har en flot indpakning og bærer meget præg af, at den er inspireret af naturen. Når du åbner cremen kommer der en mild duft af blomster – dog står der skrevet, at den har en duft af birk, men min første tanke er, at den dufter af roser. Behagelig duft, uden at blive for meget. Cremen fedter ganske rigtigt ikke, som skrevet på hjemmesiden, men tørrer meget hurtigt ind, og hænderne føles lidt som silke. Du kan dårligt mærke, at du rent faktisk lige har taget håndcreme på. Vigtigt faktor, da der ikke findes noget værre end en creme man fedter rundt i. Håndcremen indeholder 3 aktive ingredienser; Lindekstrakt og Squalane hvilket tilfører fugt og beskyttelse og Agurkekstrakt der medvirker til at opretholde hudens fugtbalance.

Da jeg startede testen af produktet, havde jeg tilfældigvis et lille område med eksem. Det irriterede, var træls og min anden creme jeg havde prøvet med, gjorde egentlig ikke noget værre eller bedre for det. Og jeg har efterhånden, mange gange læst, at produkterne fra Raunsborg serien, skulle være et vidundermiddel mod fx; psoriasis, eksem, kløe, kræft pletter og sågar hunde poter der var ømme og skadet. Så jeg tænkte, NU skal jeg se om det virker på mig. Første dag smurte jeg en lille bitte smule på,  næste dag gjorde jeg det samme. Tredje dag… Var det væk!! Jeg kunne ikke forstå, at det trælse eksem jeg havde døjet med, nu var væk, ved hjælp af Raunsborg håndcreme i 3 dage.. Men jo! Så jeg vil også vove mig ud i at kalde det et nordisk mirakelmiddel! Den blev i øvrigt kåret til årets kropsplejeprodukt ved dette års Danish Beauty Award 13′.

Endnu en god ting ved denne håndcreme er, at den kun koster sølle 99,- kroner for 100 ml. Hele Raunsborg serien er enormt budget venlig, hvis du spørger mig. Og det er kvalitet du får for pengene. Håndcremen er én ud af mange produkter, der er skabt i samarbejde med Jim Lyngvild og familiefirmaet Plum A/S. Hvis du kunne tænke dig denne håndcreme, kan den købes inde på Raunsborg hjemmeside lige her.

Hvis du vil holde dig opdateret yderligere omkring Raunsborg, kan du klikke ind på deres facebook side og følge med. Kender du håndcremen – Hvad er din erfaring med den?


Produktet er tilsendt til test

 • Svar
  Chanie
  18. juni 2013 den

  Den lyder da super skøn! Fin blog iøvrigt 🙂 http://www.chanie-beline.blogspot.com – en blog om bl.a. Hårpleje

 • Svar
  Mia
  18. juni 2013 den

  Den er rigtig god! Og tak i lige måde 🙂 Knus

 • Svar
  BodyGlow
  21. marts 2014 den

  Hej Mia Den er nemlig super lækker og kan kun anbefale den til alle.Håber du får en dejlig weekend (:

 • Svar
  Lone Andresen
  21. marts 2014 den

  Jeg har også købt denne håndcream og den er virkelig lækker! Knus

 • Svar
  Lone Andresen
  21. marts 2014 den

  Jeg prøver lige igen:Jeg har også købt denne håndcreme og den er virkelig lækker!

 • Svar
  Fru Striib
  12. april 2014 den

  Jeg har haft den engang. Jeg var ikke ret vild med den, så jeg forærede den væk. Nu har min mand (som jeg er gift med, fnis) købt den fordi han har læst det samme ang psoriasis. Umiddelbart ikke nogen reaktion. Tror jeg skal have ham igang med endnu en test 😜

Skriv svar