GIVE AWAYS

GIVE AWAY #10 : ♡ CALVIN KLEIN NEGLELAKKE ♡

4. maj 2013
Nu ved de fleste at jeg er stor forbruger af neglelak. Så derfor er det da på sin plads, at der kommer en lille give away, hvor præmien er neglelak! Jeg har selv nogen fra dette mærke herhjemme i min samling, og jeg synes de er super søde! 

Så nu har en af jer læsere mulighed for at vinde disse 4 skønne neglelakke fra Calvin Klein. 


REGLER

Synes-godt-om min facebook side HER 
Følg mig på bloglovin HER og synes godt om indlægget derinde via det lille hjerte (hvis man har bloglovin)
Skriv hvilket neglelak mærke der er din favorit og hvorfor du skal vinde disse lakke
Skriv dit navn og email ELLER link til din facebook, hvis du ikke vil udlevere din email, så jeg kan kontakte dig hvis du vinder
Konkurrencen slutter 1 juni 
Deltagelse gælder kun hvis man er bosat i Danmark eller kan få præmien tilsendt til en dansk adresse. 
Sørg nu for at udføre de simple regler der er, ellers gælder jeg deltagelse simpelthen bare ikke..
Og.. God fornøjelse – I er meget velkomne til at dele med jeres veninder!
<3 Mia
 • Svar
  Christina Johansen
  4. maj 2013 den

  Rimmel london fordi de har så mage fede farver :))telafer97@gmail.dk

 • Svar
  Anonymous
  4. maj 2013 den

  Hej Mia,Mit undlingsmærke er MUA, det er billigt og ok-holdbart neglelak for en knap-så-rig-studerende. Jeg ville gå helt amok, hvis jeg vandt disse lækre lakker. Først og fremmest fordi de jo sikkert er ekstremt dyre (i hvert fald i forhold til mit budget!) Og så fordi de ser super skønne ud og jeg ville blive SÅ glad for at gå rundt med dem på neglene!Mail: annemettesandberg@hotmail.com

 • Svar
  Janni Janaina Kristensen
  4. maj 2013 den

  Chanel, OPI og Gosh – HAR JO MANGE! :p Janni Janaina KristensenjanniK16@live.dkHÅBER JEG VIIIIINDER; kunne være nice 🙂

 • Svar
  Randi Larsen
  4. maj 2013 den

  OPI, fordi jeg synes de har mange flotte farver og en lækker konsistens :-)jeg_elsker_diig@live.dk

 • Svar
  Janni Janaina Kristensen
  4. maj 2013 den

  Ps. jeg elsker lakker og har behøver disse!Jeg har ikke CALVIN KLEIN lakker i min samling (da jeg ike vidste at det fandtes) Gud vær med mig;-D

 • Svar
  tiinerdk
  4. maj 2013 den

  Jeg vil da rigtig gerne være med, følger dig både via bloglovin og facebook :DVil rigtig gerne vinde disse, det er nogle rigtig lækre farver, og jeg har for nylig købt af dette mærke, så kunne da være fedt med flere 😀 Mit ynglings mærke er Gosh :)Cathrine//tiiner.dktinerdk(a)gmail.com

 • Svar
  Marianne
  4. maj 2013 den

  Mit favorit mærke er nok China Glaze, jeg elsker påførslen, penslen, konsistensen og alle de skønne farver og kollektioner de kommer ud med. – MarianneMarianneandersen333@hotmail.com

 • Svar
  Kathrine Johansen
  4. maj 2013 den

  Jeg har lige fået nogle hjem og det er de nye By-k Neglelakker, og er helt vilde med dem, det må værede bedste jeg har prøvet!:)Kathrine JohansenLillekathriine@hotmail.comHåber virkelig jeg vinder, ville gerne eje disse lækre neglelakker! :).

 • Svar
  supervejlstrup
  5. maj 2013 den

  Mit favorit mærke i lakker er klart Chanel – fede farver og holdbarteva_vejlstrup@hotmail.com

 • Svar
  Louise Hede
  5. maj 2013 den

  Jeg kan rigtig godt lide Depend, fordi de har mange forskellige farver, og til en billig pris kan man jo købe en masseLouisehede1989@gmail.com

 • Svar
  Marlene Høj
  5. maj 2013 den

  Soya og e.l.f er mine favoritter :)Man skal da være et skarn, hvis man ikke vil påføre sig C.K. produkter! Så derfor vil jeg da absolut gerne vinde de skønne lakker. Mon de er gode?Hav en dejlig søndag :)m_hoej20(ad)yahoo.dk

 • Svar
  Maria&David
  5. maj 2013 den

  Min favorit er nok By K. Rent faktisk har jeg aldrig prøvet CK’s lakker – men har altid været yderst tilfreds med deres andre produkter, så er sikker på lakkerne vil falde liiiige i min smag.Grunden til jeg rigtig gerne vil vinde er at jeg de sidste par år har været igennem alverdens fertilitetsbehandlinger – og derfor ikke har måtte bruge neglelag (andet end i pauserne). Men NU holder vi nok pause hen over sommeren, så ville det godt nok være skønt med sådan 4 lakker at forkæle mig selv med hen over sommeren <3 <3 <3 God søndag.Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 • Svar
  SofIe kn
  5. maj 2013 den

  Mit yndlings mærke er depend – er bare så vild med de små lækre neglelakker til billige penge – men da pengene er små er det her jo alletiders mulighed for få øjnene op for andre mærker :DSofie Kristine NielsenSofieKristineNielsen@hotmail.com

 • Svar
  floora khadija
  5. maj 2013 den

  E.l.f er min favorit. Jeg bruger ikke neglelak særlig meget, men hvis jeg skulle købe nogle, skulle det helt klart være fra e.l.f fordi, deres farver er så lækre, og også selve udseendet på dem.Jeg vil vinde disse fordi de ser så lækre ud, og hvis jeg skulle bruge neglelak, og de her inponere mig, så vil jeg fremover bruge dem. 🙂 Men også fordi at jeg ikke kender så mange neglelakke, så det kunne være rart at prøve disse og se om de var noget for mig. :)floora@live.dk

 • Svar
  Satina Wandel
  5. maj 2013 den

  Jeg tror, at jeg vil erklære Sally Hansen min favorit ud af de mærker, jeg har afprøvet. Men jeg kan også godt lide Depend, de er fine og billige. Jeg vil gerne vinde dem, fordi jeg virkelig mangler en variation i min neglelak samling, men jeg får mig aldrig taget sammen til at vove mig ud i at købe nye farver. Jeg har en rimelig standard samling, der består af sort, en klassisk rød og en så en lys og en mørk blå. Så det ville være fedt at kunne få nogle nye til samlingen uden at skulle kaste en masse penge efter det først ;)- Satina Wandel.mainiaxkitkat@hotmail.com

 • Svar
  Kassia
  5. maj 2013 den

  Jeg kan godt lide både essie, depend og opi. Kan rigtig godt lide holografiske neglelakke, og glimmerneglelakke – og det har de tre mærker, blandt andet. Jeg “skal” vinde de der neglelakker,fordi der også er med glimmer, og så elsker jeg også pastelfarver. Min email-adresse er kassia_nr1(snabel-a)hotmail.com (skrevet i stedet for @, da jeg vil undgå spam – og jeg har, desværre,ikke bloglovin 🙂 )

 • Svar
  Kamilla
  5. maj 2013 den

  Mit ynglings mærke ved neglelak er Dior eller Chanel.Jeg skal vinde, fordi jeg elsker det mærke, og er helt vildt oppe at køre over man kan vinde så mange neglelak fra mærket! :DKamilla Nielsenmillamusen@jubii.dk

 • Svar
  Maria Møller
  5. maj 2013 den

  Mit yndlings mærke er dem fra H og M, da det er det eneste mærke jeg har prøvet… Dette er også grunden til at jeg gerne vil vinde! Glæder mig til at følge med i din blog :-)Mvh Maria Møllermariamoeller@live.dk

 • Svar
  cilller.blogspot.dk
  5. maj 2013 den

  Åhhh nogle flotte farver, krydser finger igen :-)Er bare så glad for det armbånd <3Cecilie Laura Olsencecilielaura1@live.dk eller min facebook

 • Svar
  marianne ravnsbæk
  5. maj 2013 den

  Deltager! Marianne Ravnsbækjansegj10@gmail.com

 • Svar
  Maja
  5. maj 2013 den

  Depend fordi de har så mange farver og prisen er su-venlig og størrelsen passer lige til mit behov 🙂 Jeg håber på at vinde, da jeg elsker neglelak og specielt her til fprår ville et par nye farver at lege med gøre godt 🙂 (maja3012@hotmail.com)

 • Svar
  Anonymous
  5. maj 2013 den

  Mit favorit neglelaksmærke er nok Essie, men hvad angår neglepleje er det Herôme. Men jeg vil da meget gerne prøve Calvin Klein :)kristina742003@yahoo.dk

 • Svar
  Dyreglad-pige
  5. maj 2013 den

  Hvor er de bare flotte(:Jeg følger dig i forvejen på bloglovin og din facebookside.Jeg er aldrig god til at begrunde, hvorfor jeg skal vinde.Men hvis jeg vandt, ville jeg give neglelakkerne til min lillesøster.Hun samler meget på neglelakker, og hun elsker at lægge neglelak på sig selv og på andre. Og hun bliver så glad hver gang, hun får nogen nye(:Og jeg kan bedst lide neglelakkerne, man kan købe på http://www.cici.dk Heidi Nielsen.minsodeskat@yahoo.dkDu er velkommen til at kigge forbi min blog, hvor man kan vinde et flot armbånd(:http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2013/05/give-away-nr-34.html

 • Svar
  Sara R
  5. maj 2013 den

  Elsker l’oreal riche. Jeg skal vinde fordi, at neglelak er det bedste i verden, og jeg kan ikke leve uden :)Sara Rasmussensara8071@gmail.com

 • Svar
  Sara Berg
  6. maj 2013 den

  Chanel er klart min favorit 🙂 Elsker alt ved dem og synes deres holdbarhed er den bedste jeg endnu har mødt.Jeg skal vinde fordi jeg har en afhængighed af neglelak, jeg køber alt for ofte en masse nye. Så hvis jeg vinder spare jeg penge som jeg så kan bruge på en giveaway til min blog. // Saraberg88@live.dk

 • Svar
  Sam Conradsen
  6. maj 2013 den

  Jeg følger dig allerede på både facebook og bloglovin, så jeg deltager straks og krydser fingre! Mit yndlingsmærke må være Essie, hvoraf jeg også har en lille samling af lakker der snart er helt brugt op, fordi jeg bare elsker neglelak! Jeg vil selvfølgelig super gerne vinde, fordi de fire farver du udlover fra CK giver mulighed for lidt til enhver anledning, både hvis det skal være simpelt og elegant, men også hvis der skal være lidt mere knald på farverne, til nogle af sommerens fester i de lange lyse nætter. Jeg krydser fingre og håber på snart at kunne pryde mine negle med disse lækre lakker! <3xoxo,Sam ConradsenSamconradsen@live.dk

 • Svar
  supervejlstrup
  6. maj 2013 den

  Jeg er jo vild med Chanels lakker fordi jeg synes de har super flotte farver samt holder godt.eva_vejlstrup@hotmail.com

 • Svar
  M-I-A
  6. maj 2013 den

  Jeg kender kun til chanels, så det må være deres. (er tidligere negle-bidder) :)))missen.5@hotmail.com

 • Svar
  Anonymous
  7. maj 2013 den

  Yndlings må være essieJeg skal vinde for jeg mangler en Chanel neglelak i min samling ❤Winnie Madsen Enoch Quasimodo1979@gmail.com

 • Svar
  SelineTemiz
  7. maj 2013 den

  Essie holder altid :-)Deltager 🙂 selinedam@hotmail.com

 • Svar
  ChristinaChili.
  7. maj 2013 den

  Jeg har faktisk ikke ret mange ‘gode’ lakker, da jeg ikke har 100 kroner til én neglelak – desværre! Men af dem jeg har, er Maybieline i mørkegrøn med et skær af sølv. Den er super smuk, hurtigttørrende og bare en klassiker på mine negle. Dog mangler jeg lidt en fornyelse af mine lakker, så ville virkelig elske dem!m-ii-m@hotmail.comhttp://christinachili.blogspot.com/KNUS

 • Svar
  Louise Janner
  8. maj 2013 den

  Har altid kun været glad for Depend og Essie 😀 Men nu vil jeg også prøve dem fra Chanel, så håber på at vinde 😀 Følger nu dig på Facebook og BL.. og har liket indlægget også :)Louise Janner // Louise1990louise@hotmail.com

 • Svar
  Sarah
  11. maj 2013 den

  Jeg vil gerne være med!Mit ynglings mærke er nok Essie. Men er også rigtig glad for OPI, specielt deres “glimmer” neglelakker :)Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi jeg elsker neglelak, og fordi det minder mig om den sidste tid jeg havde min mor. Vi lakerede negle sammen og hyggede og rigtig meget med det 🙂 Og så er det nogle super fine farver!Sarahno91@hotmail.comKig gerne forbi min give awayhttp://dozyprincess.blogspot.dk/2013/05/give-away-2-aussie-tangle-teezer.html

 • Svar
  Pernille Iuel
  12. maj 2013 den

  Mine ynglingslakker er fra Depend, fordi de har så mange farver og de er billige! :-)Jeg skal vinde fordi jeg ikke har prøvet CK neglelakker før og fordi jeg er på SU, så jeg har ikke råd til at købe så mange neglelakker som jeg gerne ville! – Pernille Iuel :-)Pernilleiuel@hotmail.com

 • Svar
  Mia Bargmann
  12. maj 2013 den

  Mine yndlings neglelakker er klart fra Depend. De har virkelig mange fede farver, mange farver i forkellige nuancer, de er billige og så holde de ganske udmærket.Jeg skal vinde fordi jeg lige pt. ikke har nogen indtægt, men gerne vil have flotte negle alligevel. Jeg har tiltider en rigtig dårlig vane med at bide negle, men jeg har fundet ud af, at jeg ikke gør dette når jeg har neglelak på. Jeg skal også vinde, fordi jeg aldrig har haft så dyrt noget makeup, og gerne vil prøve noget der er så lækkert!- Mia BargmannMia.bargmann@hotmail.com

 • Svar
  Negle Lir
  13. maj 2013 den

  Går ud fra din lille opsang for neden kommer ud af erfaringer. Og ihh hvor jeg kender det!!! Men ret skræmmende at jeg faktisk rigtig tit støder på voksne mennesker, der simpelthen ikke KAN læse, forstå og følge regler. Nå, men jeg kunne godt tænke mig at vinde de 4, fordi jeg ikke kender mærket. I min samling på 315 stk har jeg ganske vidst mange forskellige mærker, så det kunne da være dejligt at tilføje endnu et mærke 🙂 Nogen vil nok mene det er sygeligt, men det er en hobby som jeg bruger utrolig meget tid på, og mine lakker er ikke bare ting , ligesom mascara, creme osv. De er vigtige for mig og giver mig en masse glæde!! :-p Det danske lak mærke APPEAL4 er min absolutte favorit, og har været det ligesiden jeg prøvede den allerførste gang for et lille års tid siden. Først og fremmest fordi det er helt utrolig imponerende kvalitet dr er i de flasker!! Dernæst fordi det er dansk!! Der er sååååå mange store og gode internationale mærker så det er vigtigt at vi husker at støtte danske producenter (af hvad som helst) <3Lisa Thestrupneglelir@gmail.com

 • Svar
  K
  15. maj 2013 den

  Jeg har mest Essie og OPI i min samling – men er altid klar på at prøve andre. Så yndlings er vist egentlig bare fordi et er dem jeg har 😉 Jeg håber at vinde – jamen fordi jeg er ret ny indenfor det her neglelak noget og jeg vil så gerne blive bedre til at skifte farve, prøve andre og blive fin på neglene hver dag 🙂 Og den der NEON pink til højre står da bare og kalder på mig 😀

 • Svar
  Yeliz kekec
  22. maj 2013 den

  OPI er helt klart mit favorit mærke, da det holder i rigtig lang tid. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at vinde, fordi jeg ikke selv ejer en neglelak fra CK. yelizz@live.dk

 • Svar
  Mille Torp
  30. maj 2013 den

  Mit yndlingsmærke er Essie og OPI, fordi man hos OPI kan få rigtig mange smukke glimmer farver, og hos Essie kan må få mange sindssyg smukke pastelfarver. 🙂 Jeg vil gerne vinde, fordi jeg EEEEEEELSKER neglelakker, men har faktisk ikke nogle af mærket Calvin Klein. Trænger til nye lækkerier! Jeg har gjort alt, men kan ikke finde dit opslag inde på bloglovin, så kan ikke ‘like’ det derinde. s; Men kan jeg i stedet dele indlægget her på min blogs Facebookside?Camilla Mille Torpmilletorp@gmail.com

  • Svar
   Mia
   30. maj 2013 den

   Ja, det er ok <3

 • Svar
  Anonymous
  31. maj 2013 den

  Hej mia,Mit yndlings mærke må være essie. Desværre har jeg ikke særlig mange neglelakker, så jeg kunne virkelig godt bruge nogen til at dække mine grimme negle med.Camilla Bach SørensenCamillabach@live.com

 • Svar
  Camilla
  31. maj 2013 den

  Mit yndlingsmærke er nok rimmel, specielt ders gennemsigtige lyntørrende neglelak, mmm! perfekt til mig når jeg har travlt! Camilla Duuscamillard1@hotmail.com

Skriv svar