GOODIEBOX

GOODIEBOX #7 – APRIL

30. april 2013

Igår kom sms’en, som jeg venter på hver måned, at jeg nu kan afhente min goodiebox. Jeg hentede den, og skyndte mig at flå den op, og som det første ser jeg at den har ændret udseende en smule. Wauw 😉

Pink i stedet for sort – wauw!

Boksen indeholder:

L´OREAL PARIS COLOR RICHE NEGLELAK Full size koster 39,95 kr
MAYBELLINE MASTER DRAMA KOHL LINER Full size koster 69,95 kr
A-DERMA SENSIFLUID MICELLAR WATER Full size koster 129,50 kr
GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIOIA EAU FRAICHE Full size koster 340 kr
GARNIER BB CREAM MIRACLE SKIN PERFECTOR Full size koster 89,95 kr
L´ORÈAL PARIS SHAMPOO & CONDITIONER Full size koster 99,95 kr

Neglelakken er jeg rigtig spændt på at få prøvet, både fordi jeg faktisk ikke ejer en fra L’orèal, og slet ikke i denne farve. Men jeg er med på at prøve noget nyt, for tænk hvis jeg faktisk kommer til at være helt pjattet med farven? Kender I denne neglelak?

Eyelineren og parfume prøven er jeg ikke begejstret for, da jeg for to bokse siden, fik en eyeliner i samme farve, dog andet mærke, og det synes jeg bliver lidt træls. For det første vil jeg jo gerne have noget varieret, og for det andet bruger jeg slet, slet ikke lilla i eyeliner. Parfume prøven var kun halvt fyldt op, hvilket også er rimelig ærgerligt. Men der er det jo rigtig godt at man kan kontakte de søde piger fra goodiebox. Men parfumen har jeg herhjemme i full size, som jeg fik i årsdags gave af min søde kæreste, den dufter vidunderligt! Kan I lide den?

Makeup fjerneren den glæder jeg mig til at prøve – jeg er faktisk lige løbet tør for min egen fra levevis, og denne står der, skulle være lækker for ens ansigt og øjne. Spændende! Kender dog ikke mærket. Kender I dette makeupfjerner mærke?

Prøver med shampoo og conditioner har jeg efterhånden også et lille lager af, herhjemme.. Emergency samples, kan man vel kalde det.

Ellers var der vedlagt nogen rabat kuponer, og det er aldrig tosset med lidt rabat til skønhedsprodukter og hårprodukter.

Er i selv medlem hos goodiebox? Hvad er jeres mening om April boksen? Fik I noget anderledes? <3 Mia

 • Svar
  Line Jensen
  30. april 2013 den

  Hvad er de her goodiebox for noget?- er det dem i betaler 119 kr. for? :)//Line- linepilegaard.blogspot.dk

 • Svar
  http://krummerand.blogspot.dk/
  30. april 2013 den

  Jeg har idag modtaget min første box. Ved ikke helt hvad jeg synes. Måske lidt skuffet over, der ikke var flere ting i?Neglelakken kan du godt glæde dig til, jeg har 4 lakke fra dette mærke, og de er super godt, dækker godt og nemme at lægge på. Jeg har fået i mørkerød. Min Kohl var grå – det er jeg spændt på til blå øjne :-)Er helt vild med duften – min var heldigvis fyldt :-)Ansigtsvasken er jeg også spændt på at prøve :-)Jeg har også anmeldt på min blog :-)Christinahttp://krummerand.blogspot.dk/

  • Svar
   Mia
   30. april 2013 den

   Nahh, var hellere ikke videre begejstreret. Men det så også fordi jeg fik de to ting som lige var en ups’er :-DTjekker lige dit indlæg ud! Knus Mia

 • Svar
  Satina Wandel
  2. maj 2013 den

  He, jeg elsker lilla, så lilla eyeliner måtte der godt have været i min! 😀

Skriv svar