GIVE AWAY #7 VIND SMUKT ARMBÅND

GIVE AWAY #8: GRIS & KO GAVEKORT

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET


For nogen dage siden, eller lidt mere, skrev jeg et indlæg, om mine oplevelser med at have abonnement hos Gris & Ko, som I i øvrigt kan få opsummeret her. Det indlæg viste jeg til dem fra firmaet, og jeg tilbød dem derefter, at holde en konkurrence, hvis de havde lyst til at sponsorere. Det sagde de ja til, og det er bare fantastisk! Men hvad mere fantastisk er, at der er hele 2 vindere. De har sponsoreret 2 gavekort på 200 kr hver, til at købe for, på deres hjemmeside. Gavekortet kunne fx bruges som en slags “rabat” på en udvalgt kødpakke, eller til at købe andet derinde. Udover pakke løsningerne, kan man købe pålæg, hele stege, løse kødpakker, osv. Det er en super side som I kan tjekke her!!

REGLER

I skal synes-godt-om min facebook side HER

I skal følge mig på bloglovin’ hvis I har det HER

I skal synes-godt-om gris & ko´s facebook side HER

Smid en kommentar med navn + email (eller facebook hvis I ikke vil dele email) så jeg kan få fat i dem der vinder.

Husk og følg reglerne, ellers gælder jeres deltagelse ikke!

Konkurrencen slutter 1 maj OG gælder kun i Danmark
God fornøjelse!! 🙂

<3 Mia

39 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #7 VIND SMUKT ARMBÅND