GOODIEBOX #6

GIVE AWAY #6: VIND CUPCAKES GREJ, OPSKRIFT BOG, KAFFE, THE OG HYGGE

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET.
Så har jeg fået stablet endnu en give away på benene. Den er hjemmelavet, altså sponsoreret af mig selv. Grunden til jeg laver denne give away er for at fejre at min blog lige knap er blevet et halvt år gammel! Hip hip, hurraaa! 😀

Denne gang har jeg valgt noget helt anderledes til jer søde læsere. Jeg har lavet en lille goodiebag med lækre ting til at hygge med i køkkenet. 🙂

Billede
Det I kan vinde er…

  • Cupcakes silikoneforme
  • Cupcake opskrift bog
  • Ginger te
  • Kaffe

Og så tilføjer jeg selvfølgelig lidt ekstra, når vinderen er fundet 😉

REGLER:.. Sørg nu for at opfylde reglerne for deltagelse, ellers er det bare spild af tid!

Synes-godt-om min facebook side HER

Følg mig på Bloglovin’ HER (Hvis man har det) og tryk ‘like’ på det lille hjerte under indlægget derinde (dermed kan jeg tjekke hvem der opfylder kravene)

Smid en kommentar her på bloggen med navn og email, så jeg kan komme i kontakt med vinderen OG skriv hvad der er din yndlings dessert. – I det tilfælde at I ikke er så glade for at skrive jeres email, så smid et link til jeres facebook, så jeg kan sende jer en privat besked, i tilfælde af at I vinder. Eller en anden måde jeg kan kontakte jer på.

Konkurrencen slutter den 1 maj.

I er velkomne til at dele konkurrencen med jeres bage glade venner! 😀

– Deltagelse gælder kun hvis man er bosat i Danmark –

God fornøjelse!

<3 Mia

41 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX #6