GIVE AWAY #4 VIND ET GAVEKORT TIL SKO <3

GOODIEBOX #5

Så var det tid til at modtage goodieboxen for februar måned.

858915_171939449620306_1614222654_o

860208_171939442953640_1551832656_o

885306_171939452953639_1504198123_o

Denne måned hedder boksen celebration da det er 12 måneder siden goodiebox blev lanceret.

Boxen indeholder:
Ink eye intensifier water resistant eye liner by Dennis Knudsen Full size koster 130,- krIsabell Kristensen dreams edp – Full size koster 299,- krEucerin aquaphor soothing skin balm – Full size koster 79,95,- krYniq luxus rondeller – Full size koster 25,- krPlaisir bodylotion – Full size koster 79,95,- krUniq one cleansing balm – Full size koster 145,- kr

Denne måneds boks var intet hit hos mig igen, men det også fordi at sidste måneds box også var fyldt med creme, så havde da håbet på lidt varieret, evt makeup, neglelak, og lignende. Med hensyn til vatrondellerne er det jo super fedt at prøve et luxus mærke, men problemet her, er at jeg selv lige har købt sådan en vatrondel dispenser fra Yniq, så det var ikke rigtig noget nyt og spændende. Men så tænkte jeg, at Dennis Knudsen eyelineren var fin og spændende, indtil jeg finder ud af at eyelineren er lilla. Det er ikke liiiiige en eyeliner jeg ville bruge. Så øv for en box. Håber næste måneds box bliver bedre for mig, man kan jo ikke stille alle tilfredse hver gang, og det skal man være indstillet på ved at være medlem af denne goodiebox. Jeg er stadig helt vild med konceptet, ingen tvivl!

Kunne du selv tænke dig, at melde dig til, så gør det HER – det koster 119,- kr/måneden, og man kan altid melde sig fra, der er ingen binding. Synes det er en lækker forkælelse at få hver måned! 🙂 Og ikke mindst spændingen!

Er du selv medlem, og hvad synes du om denne måneds produkter?

<3 Mia

6 kommentarer

 • Mia

  Nej de to sidste bokse har ikke været så gode 🙂 Og nej, vatrondellerne er fine. Men ikke noget at råbe hurra for. Kan godt lide at de ikke fnulre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Mørke grøn er også fint, men lilla synes jeg bare er en tand for meget 😀 hihi. Ja, så godt at nogen havde fået en fin pudder 🙂 Men det bruger jeg ikke rigtig, så nok fint jeg fik creme i stedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Nu får jeg ikke selv gb, men jeg synes, den ser lidt kedelig ud i forhold til de andre bokse, jeg har set 🙂 Og jeg forstår ikke helt hypen omkiring de der vatrondeller, jeg synes altså bare ikke de er bedre end andre vatrondeller :PForresten jeg kan se, at jeg er kommet til at kommentere to gange, på dit “vind penge til sko”-indlæg og jeg kan ikke slette den ene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fået en mørkegrøn eyeliner, som heller ikke lige er min farve, men har jo sorte og brune, så det er nok meget godt at prøve noget nyt :-DJeg fik også en pudder-ting i stedet for den store creme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ja, det er lidt ærgerligt. Regnede med den var sort :DHaha, ja det kommer til at se godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ærgerligt at eyelineren ikke er sort… Min var blå. Hvilket kommer til at ligne maner syg, eller har fået en på øjet. Ha ha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY #4 VIND ET GAVEKORT TIL SKO <3