GOODIEBOX #1

GOODIEBOX #1

BilledeBilledeBillede
Overskriften siger egentlig det hele. Jeg fik et kæmpe chok tidligt i morges. Jeg fløj op af sengen ved at det ringede og bankede på døren – ikke lige en fantastisk måde at vågne på!! 😀

Men det der kom ud af det var nu rart! Jeg fik nemlig min første GOODIEBOX med posten. GOODIEBOX, er et firma der pakker en fin lille pakke til dig hver måned for det abonnement du betaler hos dem. Og i den pakke er der forskellige produkter fra forskellige brands (mærker). Det er VILDT lækkert. Opdagede firmaet igennem en veninde, Anna. Men først da jeg havde set hende skrive om det, troede jeg det var en pakke der kostede det hvide ud af øjnene, noget i stil med 500 kr, eller sådan. Men en dag gik jeg selv ind på deres hjemmeside og blev overrasket over det “kun” kostede 119,- kr om måneden, at få sådan en lækker boks. Alt er dog ikke fullsize, men man får stadig nogen lækre ting, og så synes jeg det er mega fedt at blive overrasket og egentlig ikke vide hvad man får. Thumbs up! 🙂

I denne pakke fik jeg..:

Flydende eyeliner 
Hårolie – testet til at være bedre end den berømte morrocanoil. 
Lille cacao shampoo/conditioner. 
To parfume testere. 
Nutrilet bar. 
Et “gavekort” til en nyåbnet forretning i Field’s hvor jeg kunne få en neglelak eller andet makeup gratis. 

Jeg kan ikke huske mærkerne i hovedet – dem får jeg lige skrevet på senere.
Man kan altid tjekke siden ud, og se om man selv ønsker abonnement hos dem. Man kan altid melde sig fra igen, hvis det ikke var noget første gang. Der er også sider derinde hvor man kan se, hvad der blev givet de andre måneder.

Hjemmesiden hedder: http://www.goodiebox.dk/

– Mia <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX #1